Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Propun un clip electoral pentru Bătrânu’ Biden: „Fată mare, moș bătrân”

Comentarii

12 comentarii pentru articolul „Propun un clip electoral pentru Bătrânu’ Biden: „Fată mare, moș bătrân””

  • la Rosia Montana a castigat cel care a scos din circuitul economic o resursa gigantica …doar pentru ca n a putut s o detina,
    iar de pierdut a pierdut cel care nu poate valorifica aceasta resursa, cu toate ca ii apartine, adica statul roman.
    restul sint vrajeli.

    resursa gigantica e valoroasa pentru ca ea reprezinta cu mult mai mult decit aurul, ca de asta se mai gaseste prin lume.

    ceea ce ne spune felul in care a picat procesul Rosia Mntana e ca …’in conditiile lumii de azi’ statul roman nu va avea…niciodata! vreun cistig de pe urma acestui zacamant complex, a carui valoare doar creste odata cu trecerea timpului. e ca si cum nu l ar avea.

    pentru ca ‘starea’ asta sa aiba …posibilitatea! sa se schimbe e nevoie de o …alta lume. daca in lumea aia, adica alta, va exista si o probabilitate consistenta …asta ramane de vazut.

    • la proces s a vazut …forta devastatoare a ‘celui care si a dorit resursa, insa n a putut s o detina’.
      a fost atat de consistenta incit …chiar si statul roman a ramas masca!

      daca procesul ar fi fost pierdut insemna ca resursa putea fi valorificata. deci pierdeai procesul, insa valorificai resursa. deci pierdeai, insa in final puteai cistiga.
      uite ca procesul a fost cistigat, prin urmare statul roman nu mai poate valorifica resursa. de unde rezulta ca, cu toate ca statul a cistgat procesul, in final a pierdut plenar, pentru ca nu poate valorifica o resursa fata de care amenda de miliarde de euro e …apa de ploaie, e ‘mic copil’, e ‘de gradinita’.

      rezumat:
      daca ar fi pierdut procesul, tara ar fi cistigat.
      pentru ca a cistigat procesul, tara a pierdut. a pierdut in mod fundamental.

      ( de unde mai rezulta ceva, pentru ca exista recurs.
      in curind statul roman va primi …o propunere. care va fi cam asa: imi dai resura, cistigi si tu stat ceva parale, comisioanele se vor plati negresit, insa barim exista castig.
      ca oricum actuala licenta de exploatare expira.
      insa daca veti refuza sa mi dati zacamantul, atunci recursul va fi pierdut, deci iar veti castiga, deci in final veti pierde plenar pentru ca zacamantul va deveni inutilizabil …cel putin cita vreme cel care doreste zacamantul are puterea pe care dovedeste ca o are )

      • odata cu ‘cistigarea procesului’, cineva a decartat un septar …care pe alocuri e atat de mare incat depaseste conturul tarii.
        intrebarea e …ce va face ro, va alege ca recursul sa fie pierdut? …sau cistigat?!
        dupa cum va alege fix asa va si fi.

        • Deci, ai posesia însă nu ai folosința și dispoziția. Acest model este implementat prin anii 1995,96,97, atât pentru țară cât și pentru cetățeni. Este o capcană! …întinsă prin intermediul băncilor de care au beneficiat niște ticăloși. Escrocherii de gang și haită!

    • ” la Rosia Montana a castigat cel care a scos din circuitul economic o resursa gigantica …doar pentru ca n a putut s o detina,
      iar de pierdut a pierdut cel care nu poate valorifica aceasta resursa, cu toate ca ii apartine, adica statul roman.”
      Asa-i . Exista insa si partea buna a lucrurilor : la ce redeventa primeam , mai bine sta aurul acolo.

  • Umorul dv. e devastator! :)))

  • Decizia nu este definitivă căci ăia au drept de contestație… După bunul obicei, la contestație, decizia poate fi exact invers… Americanii ne amăgesc astfel prin metoda morcovul și bățul : la final, tot România plătește !

  • politica e …dupa cum e cel care o face. pesemne ca cei care si doresc puterea sint si ticalosi, de asta in final totul se poate rezuma la zicerea ca ‘politica e ticaloasa’

    de unde rezulta ca daca ti doresti o politica altfel decit ticalozasa ea tre facuta de unii care nu si doresc puterea :)))

    deci cine tre sa ajunga la putere? cei care si nu si doresc puterea!,…evident.
    cine ‘nu si doreste puterea’ …sa rdice mana! :)))

  • in ceea ce priveste Rosia-Montana …mie mie cam clar-cristal ca ‘poporul’ …nu mai intelege nimic. tot ce e legat de R-M …e varza n capul lui :))

  • la s 1 e pe baza de saci. deci nu e vorba despre candidati, daia nici nu e mare valva pe tema asta. ala care e mai tare n saci …poa sa anunte cum il cheama pe cistigator …si dupa ce s a terminat numaratoarea. …e musai sa l zica nainte?! inainte e nevoie doar de cineva care si a dat doctoratul in saci, atat. :))

  • @Domnu’ Cristoiu,

    In chestiunea cu Rosia-Montana singurii care au castigat ceva sunt avocatii. Si nu putin!…
    Sa ma explic.
    Guvernul care a pus la cale afacerea, a platit niste acte „lucrate” de avocati. Bani gramada.
    Apoi guvernul care a blocat afacerea, a semnat niste acte pentru care iar au platit niste avocati. Alti bani, alta distractie.
    In final, datorita procesului indelungat, avocatii isi primesc banii gramada.
    Asa ca Romania si romanii n-au castigat nimic din toata povetea. Doar au platit bani grei unor avocati care i-au „legat” si-apoi i-au „dezlegat” de obligatii. Daca Romania nu s-ar fi bagat in aceasta „afacere” de la bun inceput, romanii ar fi ramas cu niste bani. Acum nu mai au nici tu aur nici tu bani. Prin faptul ca Rosia-Montana a fost cedata UNESCO, Romania nu-si mai poate exploata aurul in folosul ei nici sa vrea. Gata. De-acum o sa il exploateze smecherii cand or vrea ei si cum vor vrea, iar romanii o sa-si puna pofta-n cui.
    Cam asta-i filmu’ cu politicieni si avocati care „lupta” pentru binele si prosperitatea romanilor. Si e doar un episod. Dar cate „afaceri” de-astea s-au facut in ultimii 30 de ani doar Dumnezeu stie.
    Noi, muritorii de rand, doar ne uitam si … privim!

  • Maestre, politica este ticaloasa. Daca Ciolos era mare barbat dar nu este trecerea la Unesco a Rosiei Montana se facea in prima lui zi de guvernare nu in ultima. Inclusiv Dragu care acum este guvernator al bancii nationale a Moldovei, omul lui, l-a avertizat ca sunt riscuri. Il stii pe Andrei Caramitru? Prieten cu astia de la USR. Ia de-l citeste matale sa vezi cam ce zice. Ca sa-ti scurtez lectura, pt omul simplu de la tara reclamatia lui Drula la canadieni nu ajunge. Ajunge in schimb mesajul lui Ciolacu ca de aceea nu mai are Romania bani pt ca i-au papat Ciolos si cu Drula. Apropo. Stii cine a fost tatal lui Drula? Documenteaza-te un picut. Nu ai zis matale ca trenuie surse si alea verificate? Deci nea Maestre, Ciolos si Drula ai matale vor fi istorie. Asta este un lucru bun pt Romania. Imi vine greu sa cred ca Ciolos a studiat intr-un an dosarul si a luat decizia in cunostinta de cauza. Nu. A facut precum Angie Serban si Ceausescu. Ordin de la stapanire sa incurce. Cum fac ONG-urile care se opun autostrazilor ca sa salveze gandacul 14 dar daca dau de el in bucatarie imediat aduc otrava. Matale chiar crezi ca toti aia care te urmaresc sunt tampiti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *