Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Raluca Turcan a călcat în veselie pe bec, acum apar toate cioburile

Studiu de caz:
O organizație a PNL Sibiu postează, în martie 2021, o foto cu Raluca Turcan, fără mască, la un cămin de bătrâni!


Turcan susține că fotografia ar fi din martie 2020!
Facts:
În martie 2020, Turcan nu era ministru al Muncii, calitate în care poate merge la cămine de bătrâni! Chiar și așa, nu avea ce căuta acolo fără mască, bătrânii fiind cei mai expuși, iar căminele lor – focare, de mai bine de un an! Mai ales că în martie 2020 eram în LOCKDOWN! Anul trecut nici măcar rudele nu aveau acces la bătrânii din cămine!
Nu e așa că și voi căutați prin telefon și postați azi fotografii de acum un an?! (Nu, nu e amintire de pe Fb!)
Argumentele Ralucăi sunt prosteală pentru imbecili!
Eu cred că există deja suficiente motive pentru o moțiune simplă la adresa Ralucăi Turcan! (Cristian Vasilcoiu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog