Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Războiul din Ucraina se poate încheia. NATO și-a realizat interesul de înarmare

Comentarii

24 comentarii pentru articolul „Războiul din Ucraina se poate încheia. NATO și-a realizat interesul de înarmare”

  • Imperiul roman… imperiul american și oricare alt imperiu, are aceleași principii de funcționare. Când nivelul de trai din imperiu începea să scadă, ce făceau romanii? Mai cucereau un teritoriu, cu resurse noi, etc. Dacă puterea imperiului era în scădere, Roma creștea impozitele pentru locuitorii imperiului. Așa se întâmplă și acum, au nevoie de noi țări în alianțele americane. Și crește birul la minim 2% din PIB pentru colonii.

  • Domnu’ Cristoiu,

    La editorialul din data de 06/05/2022 intitulat „Principala victimă a Războiului din Ucraina e presa. Marea presă.” am scris si eu un comentariu pe care azi il avem confirmat:

    Paul a scris pe 06/05/2022 la 10:13
    Domnu’ Cristoiu,
    Parerea mea este sa ma asteptati cateva zile. S-ar putea sa descoperiti ca de fapt „marea presa” a facut un joc pus la cale de Zeii „cei mari” ca sa ne tina pe noi, muritorii de rand, cu ochii-n „stelele” din Ucraina, in timp ce ei urmaresc de fapt cu totul altceva.
    Faptul ca ucrainienii insisi au „recunoscut” povestea cu fantoma si, prin asta, au facut de rasu’ lumii fix „marea presa” occidentala, mie-mi spune ca intre ucrainieni si occident la ora asta s-a declansat un conflict, fiindca ucrainienii, in frunte cu Zelenski, au pricept in sfarsit ca au fost trasi pe sfoara si ca tot ce vor obtine din partea occidentului este „buza umflata”.
    Pana la ora asta, Ucraina n-a fost invitata nici in UE nici in NATO, desi ei si-au pus pielea la bataie fix de dragu’ occidentului. In schimb, vor fi invitate sa intre in NATO doua tari nordice, Finlanda si Suedia, care, vezi domn’le, de cand cu razboiu’ din Ucraina, se simt „amenintate” de Rusia, asa ca vor intra in NATO in regim de urgenta. Curat hocus-pocus!…
    Dar, evident, „marea presa” nu va discuta despre asa ceva, ci, dimpotriva, ne va prezenta doar povesti despre „fantome”…
    Vom trai (daca ne vor lasa Zeii, evident!) si vom vedea… ?

    • @
      problema cu ucr trasi pe sfoara e simpla.
      daca cei care au spus ca in ucr exista naziti au mintit, atunci …ucrainenii se vor resemna.
      insa daca ei au spus adevarul, adunci ar trebui sa ne asteptam la reactiuni pe masura.
      mai altfel spus se prea poate ca dilema safie rezolvata in curind.
      avand in vedere ca inca de la inceputul pandemiei s a putut observa ca se lucreaza cu un soi de nonactiuni, faptul ca ‘Pana la ora asta Ucraina n-a fost invitata nici in UE nici in NATO, desi ei si-au pus pielea la bataie fix de dragu’ occidentului’ ‘, s ar putea ca fix ‘neinvitarea’ sa devina un stimul,…in fata caruia, pe modelul deja clasic, sa apara reactiuni plenar disproportionate ( mai intai din partea ucrainenilor )

  • Gresit gresit gresit nu NATO ci USA si-a realizat interesul de vanzare a multor ARME ….ROMANIA din anii ’90 pana acum cele mai mari investitii s-au facut in domeniul militar…..Ukraina v-a intra in NATO adica 2 judete din noua UKRAINA rusii nu se vor opri prea curand.
    EUROPA este intr-un razboi continuu cu inamic etern RUSIA ….ASIA si restul fac afaceri…..

  • 1.Nici o postare fără atac la Ciolacu.
    2.Turcia nu a acceptat explicit aderarea Suediei la NATO. Erdogan a spus că va supune Parlamentului dirijat de el aprobarea primirii Suediei…Parlamentul nu va fi de acord și Erdogan va rămâne în picioare.
    Salvarea Suediei este că Erdogan sa fie primit la Casa Albă.
    3.Din cei 2% un procent cât mai mare va fi investit in industria de apărare a României.

  • ‘Războiul din Ucraina se poate încheia. NATO și-a realizat interesul de înarmare’

    toate sisteme sociale vor intra in criza existentiala,
    in final acestea predind stafeta unor noi-noute sisteme sociale,
    care in fapt sint esenta Noii Lumi, despre care se tot vorbeste pe planeta.

    tinta este nasterea Noii Lumi.
    pandemia, razboiul, reactiile disproportionate manifestate in fata acestora, sint doar catalizatori ai nasterii. nici una dintre crizele sistemice care se manifesta nu se va termina altfel decit odata cu nasterea Noii Lumi.

    exista tot felul de interese pe lumea asta, insa unele dintre ele le infasoara pe altele.
    interesul numit ‘nasterea Noii Lumi’ infasoara orice alt interes care se manifesta in Civilizatie.
    Civilizatia mare cit planeta s-a facut mare, pielea i a ramas mica, tre sa si schimbe pielea.
    asta si face, Noua Lume e noua piele a Civilizatiei.
    mai altfel: cui ii pasa ce interese intermediare s-au realizat, daca interesul suprem, Noua Lume, nu a fost inca atins?!
    povestea va continua, Marea Revolutie isi va vedea de drum, pina cind nasterea Noii Lumi va avea loc tendinta asta va fi.

    despre Noua Lume se stie ca va avea la temelie Inteligenta Artificiala.
    prin urmare toate crizele se vor putea termina atunci si numai atunci cind se vor manifesta noi sisteme sociale, acestea fiind legate ombilical de Inteligenta Artificiala.
    pina atunci va fi …Revolutie Mondiala. adica cel mai cumplit ‘razboi mondial’ posibil.
    adica vom asista la adincirea crizelor care deja s au aratat la fata, insa si la aparitia pe scena a noi crize fundamentale, care se vor alatura celor existente, impreuna catalizind procesul de nastere.

    e vorba despre Noua Lume, despre drepturile de administrator asupra acesteia.
    toate celelalte se subordoneaza acestei tinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *