Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Reacția lui Vlad Voiculescu după ce a destituit-o pe șefa de la Balș: De astăzi, eu unul nu voi mai avea răbdare

Astăzi a fost a nu știu câta oară când am primit informații eronate de la o unitate din subordine. E deja prea mult.
Prea mult din ce înseamnă “stat” în țara asta a devenit sinonim cu lipsă de profesionalism, program fix, țâfnă și misecuvenism.
Calitatea muncii multora dintre cei din sistem care lucrează în birouri – cei care ar trebui să facă munca medicilor și a personalului medical mai ușoară, mai puțin birocratică, mai cu sens – este pur și simplu din altă epocă. Se produce hârtie, nu valoare. Pentru fiecare om care muncește pe rupte sunt alți 10-20-30… cine mai știe câți… care au o singura grijă: pasarea responsabilității către alții – în jos sau în sus, la stânga sau la dreapta… nu contează, atât timp cât dânsul/dânsa se ocupă strict cu statul la stat.
E momentul ca lucrurile să se schimbe. Cândva era o onoare să lucrezi pentru stat, să îți asumi o responsabilitate publică. Trebuie să facem să fie din nou așa… dacă vrem ca țara asta să nu eșueze lamentabil în doar câțiva ani în toate domeniile care contează. Pericolul este cât se poate de real și ne privește pe toți. De astăzi, eu unul nu voi mai avea răbdare.

(Text de Vlad Voiculescu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Reacția lui Vlad Voiculescu după ce a destituit-o pe șefa de la Balș: De astăzi, eu unul nu voi mai avea răbdare”

  • Informatii eronate? Dar raportul facut anterior incediului din zona – raport trantit delicat pe biroul de ministru – referitor la riscurile legate de infrastructura electrica tot eronat a fost? Dar investitiile in spitale noi, construite de fostii angajatori ai d-lui Voiculescu, in care saracimea nu va avea acces, sunt si alea eronate? Asemenea informatii nu sunt eronate: sunt doar fake-news. Doar guwernul are in mana adevarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *