Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Renate Weber a reușit! CCR a decis că asimptomaticii trebuie eliberați din spitale

Ministerul Sănătății a muncit din greu în aceste zile să crească numărul de infectări pentru a influența decizia CCR, după ce Avocatul Poporului a sesizat și faptul că internarea cu forța a asimptomaticilor este neconstituțională.

Duminică seara, Renate Weber declara, la cristoiuTV,  că decizia de azi poate, în sfârșit, elibera oamenii. „În acest moment ce primim noi ca petiții, nu că ne sesizăm din oficiu, sunt niște povești tragice. Oameni care sunt internați și 63 de zile fără să aibă un simptom. Fără niciun tratament, că nu ai ce să le dai. Și există un ordin al domnului ministru Tătaru, care chiar spune să nu li se dea niciun tratament. Că nu ai de ce să-l dai. Oamenii aceștia sunt lipsiți de libertate. Se stă în spital până ies două teste negative, dar consecutive. Unii oameni au făcut forme de depresie”, a explicat ea.
Judecătorii CCR au stabilit că izolarea, carantina și internarea nu pot fi dispuse prin ordin de ministru.

Șeful cancelariei premierului, Ionel Dancă, a declarat că guvernul așteaptă comunicarea oficială a deciziei și că PSD este de vină.

România este singura țară din UE și, potrivit datelor, și din lume, care internează cu forța asimptomaticii.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Renate Weber a reușit! CCR a decis că asimptomaticii trebuie eliberați din spitale”

  • Dupa halucinatiile lu Ludovic Orban de aseara la Digi24 rezulta ca Guvernul nu are deloc aceeasi interpretare cu privire la punerea asimptomaticilor in libertate, respectiv in arest la domiciliu. Orban spunea aseara (de fapt delira) ca nu rezulta de nicaieri ca nu mai pot aresta asimptomatici.
    Rabdare si tutun..

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog