Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Rusia își păstrează o parte din armament pentru un inevitabil război cu NATO

Comentarii

12 comentarii pentru articolul „Rusia își păstrează o parte din armament pentru un inevitabil război cu NATO”

  • „România nu are de ce să-și facă probleme pentru resursele de zi cu zi”

    Tare.
    pe vremea Marii Revolutii tre sa ti faci probleme si atat.
    Natura…va intra in joc, iar asta inseamna buimacirea anotimpurilor.
    Insa poate ca grîul se insamanteaza in solarii si daia n avem probleme, cine mai stie.

  • Poate ar trebui revizuită și atitudinea românilor față de Kosovo și chestiunile Iugoslave în general.
    Era oare corect ca atât de mulți albanezii să rămână în hotarele Serbiei?

    Multă lume aduce în discuție situația românilor din Ucraina. Bun. Dar despre românii din valea Timocului?

    Ar fi fost oare în avantajul românilor constituirea marii Uniuni Statale Rusia-Belarus-Ucraina+Iugoslavia, cum se preconiza în 1999?

    Sârbii au rămas cu imaginea de victime în mentalul colectiv. Albanezii chiar să nu fi fost și ei victimizați de sârbi? Ce-i drept au fost minciuni și manipulări anti-sârbești în media occidentală de atunci, inițial crezute de public dar după dezvăluirea lor au avut efectul contrar, al ducerii în derizoriu a oricărei critici, chiar legitime împotriva Serbiei. Același lucru s-ar putea întâmpla acum cu exagerările anti-Rusia.

  • Aș zice că Rusia dorește să terorizeze Europa și Occidentul.
    Amenințarea cu armele nucleare, apoi cu potențiala distrugere a centralelor nucleare (deși pericolul nu era atât de mare, centralele moderne nu sunt ca Cernobâlul, nu s-a tras direct in reactor etc), presupuse armele biologice americane (reciclarea propagandei sovietice din anii 80 despre SIDA), gazele (România și unele țări UE de fapt nu depind de el), foametea (totuși Rusia și Ucraina nu sunt singurele producătoare de hrană), presupusa înrolare a populației civile (un element esențial al NATO este tocmai armata restrânsă de profesioniști)… sunt toate elemente folositoare răspândirii panicii în Occident.

    Interesul Rusiei este să convingă Occidentul să-i cedeze Ucraina de frică.
    Evident, un război adevărat cu Rusia ar fi o nebunie. Există conceptul „MAD”, al distrugerii reciproce în caz de război nuclear, ceea ce teoretic ar face un război nuclear o absurditate și ar descuraja folosirea armelor nucleare. Sperăm să nu testăm teoria în realitate.

  • Vremuri ciudate dacă nu grele ne așteaptă cu am ambițiile politice locale și internaționale. Ferească Dumnezeu de un război planetar că nici pulberea nu mai rămâne din planeta asta.
    Până una alta războiul informațional e la putere. Ministerul Adevărului și legile ce se doresc a fi impuse în acest sens încalcă absolut toate drepturile omului și sunt neconstituționale din start.

  • Adică domnul RArafat se pregătește temeinic pentru viitoarele stări de urgență când putem fi închiși dacă spunem sau scriem ceva care nu-i convine.

  • Referitor la jurnalistul american ucis in Ukraina dl. Cristoiu zice: Poate l-au ucis niste civili…..poate niste …nu stiu un post de control ..nu am nici o dovada. Chiar daca din gresala rusii l-au ucis nu l-au ucis ca era jurnalist. Nu am inteles daca e bine sau e rau daca a murit ziaristul. Respectul fata de un ziarist care merge in razboi sa isi faca meseria si sa informeze trebuie sa ramana. Asta in contextul in care dl.Cristoiu acuza guvernul ca vrea sa introduca cenzura.
    Intrucat acest comentariu se incadreaza cerintei ” redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel .
    daca nu va fi publicat , si nu ma astept sa fie, dovedesc ca cenzura exista la Cristoiublog asa ca de ce nu ar exista si in alta parte.

  • Interesant punctul de vedere al dlui Cristoiu ca va fi „un inevitabil război cu NATO”.

  • „Rusia își păstrează o parte din armament pentru un inevitabil război cu NATO”
    Nu m-a convins, din contra. Argumentele prezentate sunt vai de ele.

  • https://www.strategic-culture.org/news/2022/02/24/is-great-reset-failing-when-great-narratives-fall-apart/

    Arafat ia si citește. Zilele tale de conducere sunt numărate. Ai trădat credinta Bahai, Ya Baha’u’llah’Abha, Ya Sahib’u’Zaman! Sa fi judecat si tu precum judeci. Nu uita ca toți conducătorii români au sfârșit nu ca Regina Maria pe care prin aroganță te crezi moștenitorul ei doar ca se declarase bahai la bătrânețe după o viață de curvășărie regală, ci ca Moțoc. Tu deja ai devenit Moțoc. Lumea te urăște. Ai distrus părerea bună despre religia bahai, ca deja lumea ma ia pe mine la întrebări. Sunt bahai puși să te spele pe tine? Altă treabă nu avem? Lumea o sa ceară ca Primul Vinovat al țării să răspundă.

  • Care este ademanarea dintre oligarg rus si ucrainian. KGB cumva

  • Cam devreme, nu mai ce face pe la ora 1!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *