Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

S-a mers la întâmpinarea sfântului Pfizer și la cuvenita închinare de obște la prea cuvioasa BigPharma

Spectacolul scabros al intampinarii w@ccinului pe tărâm românesc va putea fi egalat și depășit doar de campaniile…

Cosmin Dragoste vineri, 25 decembrie 2020


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „S-a mers la întâmpinarea sfântului Pfizer și la cuvenita închinare de obște la prea cuvioasa BigPharma”

 • Totul este o pacaleala de doi bani pentru ca testul rt-pcr este facut pentru INFECTII si NU PENTRU VIRUSI. De aceea a si fost asasinat Kary Mullis in august 2019, exact inainte de simularea pandemiei in octombrie 2019:

  „The Johns Hopkins Center for Health Security in partnership with the World Economic Forum and the Bill and Melinda Gates Foundation hosted Event 201, a high-level pandemic exercise on October 18, 2019, in New York, NY.”

  https://centerforhealthsecurity.org/event201/

  Testul rt-pcr testeaza ADN, adica materialul genetic, NU VIRUSIII!!!

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Polymerase_chain_reaction

  Virusii nu au nici o treaba cu ADN ci cu RNA:

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/RNA_virus

  Scopul pentru care „ei” cauta ceva in adn-ul uman este legat de nefilimi, cu care „ei” au contract pt ceea ce fac, o baza de date genetice – si urmaresc clonarea… si alte abominatii. Iar vaccinul este o alta poveste si mai lugubra: pe de o parte eliminarea unora iar pe de alta conectarea la AI sistemul nervos uman cu ajutorul nanotehnologiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *