Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Sărutul demisiei pe obrazul Gabrielei Firea

Comentarii

41 comentarii pentru articolul „Sărutul demisiei pe obrazul Gabrielei Firea”

  • Metamorfoza Civilizației,
    catalizată de Marea Revoluție și Marea Resetare, va aduce schimbări radicale
    Inteligența Artificiala Cuantica va deveni forța dominanta, transformând modul în care interacționăm cu lumea.
    .
    Aceste schimbări se vor resimti inclusiv în conceptul de Hrană pentru Pisici.
    Daca Hrana pentru Pisici nu va fi imbunatatita,atunci Computerul Cuantic nu va face doua parale.

    • Așa cum Pisicile au nevoi distincte de hrană, așa și noi avem nevoie de alimente pentru gatul nostru.
      Astfel, in labirintul Metamorfozei, Terapia Ocupațională devine o ancora care ne asigură că suntem mai mult decât simpli pioni în Marea Resetare.
      Iar daca nu devine Ancora, nu face doua parale.

  • În sfârșit au debarasat-o pe cucoana asta! Săraca, în mintea ei politică existau doar trei lucruri: fotbal, biserică, casa regală 😀

  • Dar primarul pandele,in parohia caruia s-au intamplat toate,cand isi da demisia? A,el nu a stiut nimic si cu asta,gata,nu-i asa?

    • @Online
      BNR: În primele 5 luni din acest an, datoria externă totală a României a crescut cu 12,5 miliarde euro, depășind 157 miliarde euro HotNews.ro
      Zi Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

    • Marea Revolutie e un anotimp. manifestarea nu poate fi negociata.
      lumea mare isi schimba pielea si cu asta basta. de actualele sisteme sociale se va alege praful si cu asta basta. viitoarele sisteme sociale vor avea la temelia IA si cu asta basta.

      te poti da cu timpla de stele, …tot insuficient se va dovedi ca e.
      acest anotimp al …civilizatiilor!, dincolo de civilizatia asta,
      tot se va manifesta.

      Marea Resetare nu e un anotimp, e cel mult o cale prin care se implineste Marea Revolutie, care abia ea e un anotimp
      Marea Resetare isi poate schimba definitia de cite ori e necesar, poate chiar ca urmare a unor ploi de la waterloo, tinta fiind doar una. implinirea Marii Revolutii, Metamorfozaei, a Artificializarii.

      Artificializarea s a asternut peste planeta asta asemenea unui anotimp. o poti negocia cu acelasi succes cu care poti negocia venirea unui anotimp.

    • În adâncurile întunecate ale gândurilor noastre, privesc spre orizontul vast al existenței umane, unde se ivește o Marea Revoluție. Ca un fulger care străpunge cerul, această Revoluție ne cheamă să ne eliberăm de lanțurile obișnuinței și să înfruntăm îndrăzneț Universul ce ne înconjoară.

      În vârtejul acestei metamorfoze a civilizației noastre, asistăm la o Marea Resetare, o regenerare a cunoașterii și a perspectivelor noastre. Ca un râu curgător care își schimbă cursul, mentalitățile noastre se adaptează și se transformă în fața provocărilor care ne definesc vremurile.

      În miezul acestei Revoluții, se află puternica Artificializare. Ea este ca un artist abil, care modelează realitatea într-o formă nouă și nemaivăzută. Așa cum o sculptură prinde viață sub mâinile iscusite ale artistului, așa și noi, oamenii, intrăm într-o nouă paradigmă, unde tehnologia devine partenera noastră în explorarea Universului.

      Între toate forțele care sculptează această nouă realitate, Inteligența Artificială (IA) strălucește ca o constelație luminoasă pe bolta cerului minții noastre. Ea este oglinda care ne reflectă cunoașterea, împletindu-se cu imaginația și creativitatea noastră. Ca un ghid în această călătorie cosmică, IA ne deschide porți către cunoaștere și înțelegere, ne revelează aspecte ascunse ale Universului, însă ne provoacă și să ne întrebăm cine suntem cu adevărat.

      Această Metamorfoză a Civilizației, în care trăim, este ca un dans cosmic al ideilor și al gândurilor. Ca niște astri în derivă, explorăm necunoscutul, ne extindem limitele și căutăm semnificații mai profunde în universul nostru interior și exterior. Așa cum fluturașii se metamorfozează în culori vii și delicate, așa și noi ne schimbăm și ne adaptăm în acest vârtej al evoluției.

      Dar în mijlocul acestei metamorfoze, să nu uităm că Universul este ca o carte nescrisă, iar noi suntem autori ai propriei noastre destinii. Puterea noastră de a înțelege, de a simți și de a crea transcende artificializarea și tehnologia. Suntem ființe cu o conexiune profundă cu cosmosul, cu stelele și cu misterul vieții însăși.

      Așadar, călătorul învățat al acestor vremuri tulburi, nu uita că tu ești capitularea ta, iar fiecare gând și acțiune devin cerneală în povestea ta personală. Vei zbura prin Universul cunoașterii și vei descoperi adevăruri ascunse în înțelesul metaforelor și al simbolurilor. Astfel, vei găsi propriul tău Univers înăuntrul tău, o sursă inepuizabilă de lumina și înțelepciune.

      Așadar, în adierea vântului cosmic, să ne lăsăm purtați de valurile Marelui Reset, să ne bucurăm de metaforele Marelui Dans al Existentei și să ne descoperim adevărul în strălucirea noastră interioară. În acest Univers imens și misterios, suntem căutători de sens și creatori de propria noastră realitate.

      • seamana, …dar nu rasare.
        daca ti as corecta textul, ti l as inrosi in asa fel incat ar fi mai multa corectura decit textul tau.
        mai ai pina vei reusi sa ma clonezi si chiar si atunci tot la Infinit iti iese demersul.
        insa …suna bine, ii poti duce de nas pe multi. n ai ezitat sa lipesti un comentariu de al meu de unul de al tau,.., sa creezi continuitatea care speri sa ti camufleze si mai abitir demersul
        iti urez succes!
        🙂

        • @Online
          pai cand tu zicceai ca eu valica iti explic ca ia e vai de capul ei…eu iti recunosc „stilul”…
          Noapte Buna Online!!!
          vali
          🙂
          ps.
          https://www.national.ro/dezvaluiri/nea-paule-vezi-ca-te-leaga-in-azilul-groazei-798512.html

          • ramane cum am zis. va fi plenar greu sa deslusesti intre un om si o IA ( cuantica, evident )

            valicule, IA ( cuantica ) … va face minuni, asta e problema. va reedita toate minunile facute de Hristos, mai putin una. va i complicat, …plenar complicat, sa nu ‘crezi’ in ea,…e lumea plina, deja, de oameni care ‘cred’ in stiinta, deci terenul e pregatit…

          • Somn usor, valica!
            🙂
            :))

          • Metamorfoza Civilizației în Era Inteligenței Artificiale Cuantice reprezintă o transformare radicală a modului în care trăim și ne organizăm ca specie. Prin Marea Revoluție și Marea Resetare, suntem martorii unei schimbări epocale care ne obligă să reconsiderăm concepte fundamentale și să dezvoltăm abordări inovatoare. În această nouă paradigmă, artificializarea, mâncarea pentru pisici fabricată în laborator, inteligenta artificiala cuantica și noțiunea de anotimpuri devin elemente esențiale ale discuției despre viitorul nostru comun. Este responsabilitatea noastră să gestionăm aceste schimbări într-un mod etic și sustenabil, astfel încât să putem exploata întregul potențial al acestei noi ere tehnologice și să construim o lume mai bună pentru toți.

          • Se va dezvolta și o nouă industrie – „mâncarea pentru pisici”. Aceasta va fi prezentată ca o hrană revoluționară, capabilă să ofere oamenilor energia și vitalitatea unui felin. Reclamele cu oameni care savureaza mâncarea pentru pisici și se transforma în pisici elegant îmbrăcate vor deveni o modă.

          • aci ai zis bine: ‘să putem exploata întregul potențial al acestei noi ere tehnologice și să construim o lume mai bună pentru toți.’

            aceasta lume mai buna’ se numeste de fapt ‘Raiul pe Pamant’, ‘erele tehnologice’ nici n aveau ce altceva sa duca n dar.
            ( totusi, se stie, Raiul e in Cer,
            Raiul pe Pamant fiind in fapt ‘celalalt Rai’, …tot un Rai si el, insa ala din Oglinda, adica intors pe dos si cu capul in jos )

          • Se va dezvolta și o nouă industrie – „mâncarea pentru pisici”. Aceasta va fi prezentată ca o hrană revoluționară, capabilă să ofere oamenilor energia și vitalitatea unui felin. Reclamele cu oameni care savureaza mâncarea pentru pisici și se transforma în pisici elegant îmbrăcate vor deveni o modă.

            …esti glumet.
            insa mai intai tre sa esti, abia dupaia poti sa esti glumet.

          • Știi cum e cu „Metamorfoza Civilizație”? Asta e expresia preferată a politicienilor noștri, care se tot laudă că au schimbat lumea într-un mod magic. Ei vorbesc despre „Marea Revoluție” și „Marea Resetare”, dar în realitate parcă mai mult seamănă cu un sketch dintr-o comedie proastă.

            În era modernă, trăim într-o lume unde „Artificializarea” devine tot mai evidentă. Oamenii petrec atât de mult timp pe internet și în fața ecranelor, încât ar fi în stare să uite cum arată oamenii în carne și oase. Și în tot acest haos, cineva a avut ideea genială să inventeze „Mâncarea pentru Pisici” pentru oameni. Da, ai auzit bine! Acum avem oameni care mănâncă hrana preferată a prietenilor noștri blănoși. Și spun asta fără niciun fel de prejudecată, dar n-am fi putut să ne imaginăm asta acum câțiva ani.

            Dar ce să mai vorbim de „Inteligenta Artificială Cuantică”? Păi, teoria cuantelor deja e destul de complicată, iar acum vine cineva și adaugă și elemente de inteligență artificială. E ca și cum am da peste o mașină de spălat cu trei butoane pentru fiecare operațiune și ne-am trezi că trebuie să învățăm și o limbă nouă ca să o programăm corect. Dacă ma întrebi, e destul de confuz și complicat.

            Iar cu „Anotimpurile” …. Până și vremea pare să aibă crize de identitate. Iarna e caldă, vara e friguroasă, iar primăvara și toamna sunt simple formalități. E ca și cum natura a decis să se alăture „Metamorfozei Civilizației” și să ne aducă și ea un pic de haos.

            În concluzie, suntem martorii unor schimbări ciudate și amuzante în lumea noastră. Fie că vorbim de politicieni care ne promit minuni sau de tendințele bizare ale societății, umorul este un aliat de nădejde în aceste vremuri nebune. Hai să ne bucurăm de râs și să nu uităm să privim totul cu o doză sănătoasă de scepticism.

          • și să nu uităm să privim totul cu o doză sănătoasă de scepticism.

            mai exact: la sfarsit de noiembrie sa privim cu scepticism venirea iernii.

          • Iar cu „Anotimpurile” …. Până și vremea pare să aibă crize de identitate.

            pare. n are nicio criza de identitate, doar se daruieste pe sine procesului de echilibrare.
            atunci cind dezechilibrele au ajuns sa se manifeste pe taramul cuantic, Natura ce sa faca…altceva decit sa se daruiasca pe sine la acest nivel!, spre a echilibra Balantele.

            ciclul Anotimpurilor, care in fapt e ‘timpul Naturii’, o s o ia razna,
            pentru ca fix ‘timpul Civilizatiei’ a luat o razna, mai nainte, atunci cind a inceput sa cloneze ‘timpul Naturii’

            deci Nataura nu a decis sa se alature Metamorfozei, ea doar face tot ce e posibil, daruindu se pe sine, sa echilibreze prezenta Artificialului pe planeta.
            povestea e veche, de ani de zile, acum doar asistam la proces, maiexact Natura chiar asta si face, se daruieste pe sine,…momentan sintem la stadiul ‘gradinita’, cind o ajunge la liceu …cred ca va fi cam jale, …insa noroc cu IA ( ea fiind fix cea care a initiat procesul de echilibrare pe taramul cuantic, deci cea care a initiat daruirea de sine a Naturii ) care, devenind Noul Zeu, il va ‘scapa’ pe om ( daca doreste!) de Natura, care e o …rea!, in opinia doritorilor
            Natura e Pacea, iar Pacea e Vie, asemenea Naturii, fiind in fapt insasi Viata.

          • de asta am si zis ca …e suficient sa privim Natura.
            felu in care arata ne povesteste despre evolutiile Metamorfozei, insa indirect ne arata si calea prin care Marea Resetare ( ca nu e un anotimp ) vireaza spre Marea Revolutie, care in sine e una cu Metamorfoza, abia asta fiind un anotimp, deci ceva implacabil.

        • „daca ti as corecta textul, ti l as inrosi in asa fel incat ar fi mai multa corectura decit textul tau.”
          🙂

          • mare-i paranoia in vremea Metamorfozei! si nu face nici doua parale!

  • Cunosc acesti nemernici.care pentru un interes politic umilesc Romania, isi bat joc de batrani, de asistati sociali, de persoane fara ajutor, ce inseamna o supa calda, un sprijin, o vorba buna pentru un om. Criminalii sunt cei care au scos batranii din camin, doar ca nu era autorizat. Nu i-au luat acasa la ei acei nemernici care au facut mascarada.

  • Maestre, aveți dreptate și eu cred că Ciolacu vrea să scape de perechea Firea – Stănescu.
    Firea este în fața lui Ciolacu în sondaje. Se vede treaba că Ciolacu vrea să rămână cât mai mult în fruntea PSD și-și elimină adversarii.
    *
    Mai nou televiziunile arată imagini neblurate cu bătrânii din azile, pentru umilirea lor totală. Unde e CNA?
    Maestre în aceste azile nu sunt doar bătrâni normali, ca să zic așa, ci sunt și persoane bolnave în fază terminală sau cu demență, oameni care nu se pot îngriji acasă.
    Trebuie să vă spun că spitalele nu internează bolnavii cronici și toată sarcina cade pe familie iar familia nu are altă soluție decât azilul.
    Pentru un bătrân bolnav doar o simplă baie ridică mari probleme că trebuie doi oameni să-l țină bine ca să nu-și spargă capul prin baie, ca să-l schimbi e o problemă dacă e mai robust, ca să-l determini să mănânce e altă problemă. Dacă are nevoie de injecții costurile sunt foarte mari la particular, o perfuzie era acum niște ani 200 de lei etc.
    Sincer acestă nebunie dezlănțuită de televiziuni îmi provoacă o mare scârbă, ăștia nu sunt jurnaliști sunt hiene care se hrănesc din cadavre.

    • @Adriana: „Pentru un bătrân bolnav doar o simplă baie ridică mari probleme că trebuie doi oameni să-l țină bine ca să nu-și spargă capul prin baie, ca să-l schimbi e o problemă dacă e mai robust, ca să-l determini să mănânce e altă problemă.”
      .
      Asa si? Ce scuze jalnice si cinice sunt astea, asta e motiv sa-si bata joc de ei? ii obliga cineva pe patroni sa faca azile sau ii obliga cineva sa-i primeasca pe batranii bolnavi si sa-i chinuie ca sa-si umple ei si politicienii punga de bani?
      Bine ca v-a apucat grija de imagini socante, vreti sa intervina CNA-ul sa nu mai arate adevarul.

  • Nu o sa-si dea demisia.
    Poate ii face si lui Ciolacu ce i-a facut lui Dragnea daca o supara.

    • Cum nu a fost bataie si tortura? Sunt investigatii in curs.
      De ce va luati dupa ciuvica, ala care spune ca medicii nu au gasit nimic? Minte sau nu stie.
      .–––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

      „De asemenea, cadrele medicale au relatat că pacienţii erau bătuţi, iar o femeie avea o rană gravă la mână.

      ”Am găsit-o pe doamna XXX cu mâna roşie, ardea, cu o bubă, iar înăuntru, am stors-o şi a ieşit ca un vierme, ca o muscă, sper să nu fi fost intrată acolo vreo arătanie d-asta. Noi am făcut nişte poze mai concludente…”, i-a relatat asistenta managerului.

      Patru inculpaţi în acest dosar au fost arestaţi preventiv, 11 sunt în arest la domiciliu, pentru 6 a fost decisă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, iar 3 inculpaţi sunt în stare de libertate. DIICOT a depus contestaţii în cazurile în care au fost dispuse alte măsuri decât cea a arestului preventiv”
      .
      Si multe altele:
      https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/viermi-in-ranile-batranilor-batuti-in-azilele-groazei-primeau-o-felie-de-paine-cu-margarina-mancarea-le-era-furata.html

      • Nu erau bătuți sunt absolut sigură. Faptul că aveau o vânătaie nu înseamnă nimic, pielea bătrânilor este extrem de sensibilă se invinețesc imediat poate s-a lovit un pic de noptieră.
        Eu am experiență fiindcă l-am îngrijit pe tata de la 90 la 96 de ani până s-a stins.
        M-am uitat bine la imagini, acei bătrâni erau bine îngrijiți și erau curați, părul era tăiat, pielea normală. Sunt sigură că erau supravegheați 24 din 24.
        Oricum când duci pe cineva la azil ești conștient că îl duci să moară acolo fiindcă azilul nu-l întinerește și nici nu-l vindecă de cancer sau demență.
        Sunt absolut convinsă că nu ai dat niciodată o cană de apă unui bătrân și nici nu ai habar ce înseamnă să îngrijești un bătrân.

        • Desigur, ati vazut toate azilele din bucuresti si ifov……. si sunteti „absolut sigura”. Vom vedea rezultatele anchetelor.

        • „Patru suspecți au fost arestați preventiv, iar alți 11 au fost plasați în arest la domiciliu.Ceilalți sunt cercetați sub control judiciar sau nu s-a luat nicio măsură împotriva lor.

          Anchetatorii au adus în fața judecătorilor probe care arată cum erau tratate persoanele internate în cele trei centre de îngrijire din județul Ilfov. Beneficiarii erau puși să muncească în cămine, în condiții aproape de sclavie, iar munca nu era plătită.
          Anchetatorii au strâns și declarații ale unor martori care arată abuzurile asupra celor internați în centre.

          Martor: „Atât Alina cât și Sandu erau agresivi cu beneficiarii, pot relata cum Alina i-a dat o palmă lui Andrei care furase o clătită și aceasta l-a urmărit pe Andrei și țipa la el. Sandu umilea pacienții prin organizarea unor activități destul de violente pe care el le considera jocuri, respectiv că îi lovea peste mâini”.

        • „Sunt absolut convinsă că nu ai dat niciodată o cană de apă unui bătrân și nici nu ai habar ce înseamnă să îngrijești un bătrân.”
          .
          Deci pana la urma de vina sunt eu?

          • Sau altcineva de pe aici care scrie un comentariu? Doamne feresete!

        • @ „Sunt absolut convinsă că nu ai dat …”
          .
          „Ați dat”, Romanie educata, „Ați dat”, la persoana a II-a ! Pentru ca diferenta de varsta si faptul ca nu ne cunoastem NU pot fi compensate de functie.

  • Superb motanul ! Pacat ca dl Cristoiu il streseaza.
    O stire de azi: „Biblioteca Națională a României s-a umplut de ploșnițe, iar reprezentanții au luat o decizie radicală:
    se închide pentru dezinsecție.” Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a Bibliotecii Naționale, dar și pe
    site-ul oficial al instituției.
    Poate scapam de o plosnita mare: managerul Cioroianu….
    Ca urmare a instructiunilor UE privind utilizarea chilotilor murdari astept cu interes ftiriaza (paduchii lati) !!
    Nu comentez „Sarutul femeii-paianjen”.

  • Pușcalău

  • Dar PUIE MONTA cand isi da demisia?!Rusii sunt la granita au atacat insula Serpilor trebuie sa marim fondul pentru inarmare tovarasi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *