Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Scandalul Azilul sau cum se pregătește terenul pentru viitoarea președintă a României

Comentarii

26 comentarii pentru articolul „Scandalul Azilul sau cum se pregătește terenul pentru viitoarea președintă a României”

  • Cruzimea extremă descoperită în azilele din Ilfov se repetă şi în alte cămine din ţară. În urma controalelor de azi, cinci centre au fost închise. Imaginile sunt cutremurătoare, iar mărturiile bunicilor – de-a dreptul sfâşietoare. Între timp, încep să cadă capete: şase şefi de instituţii cu atribuţii de control au fost daţi afară, iar un altul şi-a dat demisia.

  • Mi-e drag de dumneavoastra, dar va dau in scris aici, la dumneavoastra pe blog – Laura Codruta Kovesi NU VA FI IN VECII VECILOR Presedintele Romaniei ! Iarasi reducem Romania la Bucuresti si eventual la unele orase. Oamenii din tara asta nu o vor vota in veci pt ca (1) romanii nu voteaza femei in functia de presedinte, si (2) Kovesi are charisma unui bolovan, motiv in plus pt romani sa nu o voteze, pt ca e urata si fara charme. Romanii voteaza emotional pt Presedinte. Vedeti un procuror sa castige in Romania, mai ales Kovesi????? O Eva Peron ar putea castiga, dar Kovesi….hahaha.

  • „Statul nostru național, suveran și independent, unitar și indivizibil nu este eșuat. El funcționează prompt, instinctiv, ca un animal de pradă când e vorba de ființe umane fără apărare care depind de el.
    Azilurile de bătrâni exploatați și torturați din Ilfov nu sunt ale groazei, sunt azilurile adevărului: vârstnicii și copiii fără susținători, femeile singure și sărmane, bolnavii cronic, săracii, handicapații fizic și psihic sunt batjocoriți, transformați în sclavi sau uciși de instituțiile statului plătite să-i protejeze. Acest comportament reflex se manifestă oricare ar fi regimul politic – ține de gradul de bestialitate versus civilizație al unui popor.
    Există și o soluție: să te ferească Dumnezeu să ajungi la mila statului român!” – CTP

  • Maestre, am vazut interviul luat de Tucker Carlson lui Andrew Tate. Foarte interesant!
    Am aflat că ambasada SUA din România este a treia cea mai mare ambasadă a Americii din lume, oare de ce? A fost construită pe timpul lui Băsescu.
    Practic americanii au pus un cap de pod aici aproape de ruși. În 2011 când au construit ditamai ambasada nu exista perspectiva unui război în Ucraina.
    A urmat baza de la Kogălniceanu apoi scutul de la Deveselu. Acum nu se mai știe câte baze și câți soldați americani sunt. E secret.
    Populația știe doar că trebuie să plătească miliarde pe armament și nimeni nu înțelege de ce.
    Nu știm ce joc face Iohannis cu generalii din CSAT.
    *
    Procesul fraților Tate este un exemplu de folosirea a justiției și a mass-mediei.
    Justiția și mass-media nu mai sunt doar unelte ale puterii ci s-au transformat în arme.
    Exact cum dai drumul la un tanc să zdrobească și să ucidă. Foarte periculos.
    Acum avem în față desfășurarea acțiunii cu azilele și vedem ce face presa – profită fără scrupule de niște bătrâni în scopuri politice.

    • Basescu a obținut prin toate acestea imunitate,a fost si este protejat de americani,altfel poate era ascuns demult pentru cate a facut ,și cred ca nici fata mai mare nu v-a păți nimic.

  • in ucr problema e daca sint sau sint nazisti, ca daca sint, nazistii schelalaie intr un fel aparte…

  • Felicitări maestre pentru material ! De 5 zile tot spun că scopul este readucerea în plin plan a usr haștag soros rezist și candidatura lui koveși

  • Nea Ioane, mai ușor cu manipularea anti PSD!
    PSD a fost atacat înainte de TOATE alegerile și de fiecare dată le-a câștigat…vrajelile astea țin la aia cu un neuron…

  • LCK ??, poate doar de arta conversatiei. Mai este timp pana la alegeri, iar babuinii se vor duce dupa cel ce le arata banana.
    Caut femeie pentru post de conducere; este „sluga perfecta” si nu are resentimente la „treburile murdare”. Executa…….
    ……………………………………………………………………………………………………………………………………
    In caminele de batrani, copii, spitale de stat etc apare si problema personalului de ingrijire: lenes, indiferent, prost si ticalos.
    Daca se accepta ideea ca „atata se poate” sa nu va mirati ca viata este grea. Depinde de voi si nu de Dumnezeu.
    Nota: Ieremia 17:5 Aşa vorbeşte Domnul: „Blestemat* să fie omul care se încrede în om, care se sprijină pe un muritor..”

  • Domnule Cristoiu azi o sa comentez cele spuse de dumneavoastra in doua cazuri.

    Cazul Voluntari

    Intrebarea ziaristei este tendentioasa si in afara ADEVARULUI.
    DE ce?

    1. Primaria Voluntari si Ministerul familiei nu au in obiectul de activitate avizarea si monitorizarea caselor de batrani. Si daca ar fi stiut si ar fi fost avizati orice amestec in activitatea acestora era ABUZ IN SERVICIU.

    2. Responsabilitatea avizarii si monitorizarii activitatilor caselor de batrani revine direct Consiliului judetean, presedinte domnul Hubert Thuma, PNL, si DSP care este tot in subordinea Consiliului judetean.

    3. Despre situatia din aceste asezaminte se stia de pe vremea Guvernului Catu, ministru muncii doamna Turcan, ministru de interne domnul Bode. Toti membri PNL.

    4. In anul 2023 in februarie a fost informat INCLUSIV domnul Ciuca, sef PNL, PREMIER, care trebuia sa il avertizeze pe domnul ministru muncii Budai sa faca control, iar politia si procuratura sa ua masuri si sa nu stea la „poarta de la Caracal”

    Chiar daca stia doamna Firea NU putea sa ia nici o masura pentru ca Ministerul familiei nu are competente in monitorizarea asezamintelor pentru batrani. Masuri trebuia sa ordone premier ul Ciuca, PNL si sa le execute cei doi ministri – Bode PNL si Budai- PSD,

    Culema presei romanesy, dar si al ONGurilor romanesti, singurii vinovati in toata povestea sunt Pandele si Firea, adica primaria Voluntari si Ministerul familiei care nu puteau face nimic decat eventual sa sesizeze Politia si procuratura, care stiau deja din 2021cazulm cand doamna Firea NU era ministru familiei,

    Daca imi explicati LOGIC care este vinovatia Pandele/Firea sunt dispusa sa accept informatia.

    Deci primii responsabili sunt – Catu, Raluca Turcan, i, Bode, Hubert Thuma, toti memebri PNL, direct responsabili pentru aceasta afacere nici macar NU sunt amintiti, nu li se cere nimic….ei sunt bine merci orcrotiti de presa.
    Acum sa ma intorc la Posta. Nu am sesizat interviul dimneavoastra cu seful Postei pentru ca v-as fi trimis eu o intrebare pentru domnia sa.

    Domnule Cristoiu, noi doi suntem leat, adica generatia 1948, ieri am implinit 75 de ani, deci sunt mai batrana cu cateva luni decat dumneavoastra.
    Nu o sa va povestesc situatia mea medicala, ca nu asta este subiectul, dar estew legata de nevoia de a perezenta in numerose situatii cuponul de pensie ca dovada a veniturilor mele sau a starii de pensioar.
    Posta Romana are contract cu Casa de pensii sa imparta cuponele de pensie celor care primesc pensia pe card bancar. Eu fiind unul dintre aceastia. Ei bine, sa nu credeti ca chiar daca Posta romana este platita pentru aceasta activitateate ea se si intampla. Posta NU are postasi. Daca nu mergi sa stai la coada intr-un oficiu postal mic si inghesuit nu ai cuponul de pensie. In Ificiu la cozi interminabile am cules si un virus urat incat am facut Congestie pulmonara. Am facut deja de doua ori reclamatie in acest sens…La ce bun?
    Eu in locul Casei de pensii as da Postei romane NUMAI o suma corespunzatoare cupoanelor distribuite!!!

    O zi buna!!!

    PS Daca ati vedea cu ce calculator si soft lucreaza Oficiul postal dintr-un oras ca Timisoara ati fi socat.

    Dumneavoastra ati modernizat Oficiul postal comunal mult peste ce au oficiile postale din Romania!!!

  • #REZIST+TFL=VIITORUL ROMANIEI EDUCATE(EI NU VOR IMBATRANI NICIODATA!)

    • @GINO a scris pe 13/07/2023 la 06:06
      Gino…arabii au o regula…o stiu de la un libanez care a stat 5 ani chirias la Tata…se aseaza la masa si primul mananca batranul…isi alege ce e mai bun…
      Toate Bune!!!
      Vali Constantinescu

    • Rezist este o organizație fascist-progresistă finanțată extern !

  • A reinceput actiunea exterminarea batranilor si a asistaților social. Realocam, examinam, ii plimbam cu Smurd, ii dam afara de unde isi gasisera un adăpost. Nu este oare o crima sa scoti dintr-o locatie oameni, care traiau acolo, doar pentru ca nu exista autorizatie sau autorizatia expirata, si sa ii trimiti pe strada? Batranii au fost exterminați in pandemie, acum cu actiunea azilul.

    • Aveți dreptate, am văzut la bătrinii conştienţi ce fețe speriate aveau. Și cei cu demență devin agitați dacă le schimbi locul.
      Chiar nu știu ce se va întâmpla cu ei. Acolo cât de cât erau supravegheați 24 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *