Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Se pregătește o lovitură la CEC Bank?

Cuplul Florin Cîțu – Lucian Isar pune pe jar mediul bancar, susține analistul Cozmin Gușă într-o postare pe Facebook. Acesta a fost preocupat de păstrarea patrimoniului național și în 2005, când a vorbit despre multe preluări ale sectoarelor strategice, care ulterior s-au dovedit a fi adevărate.
„Prin 2005, am reușit să-l blochez pe Verestoy Atilla în încercarea lui de a vinde CEC-ul ungurilor de la OTP Bank. Verestoy aproape îl „impachetase” pe Călin Popescu Tăriceanu, care era prim ministru atunci. Probabil în virtutea acțiunii mele de-acum 15 ani, oameni interesați de soarta CEC-ului au început să-mi șoptească, de câteva săptămâni, că se pregătește un «matrapazlac», pus la cale de Lucian Isar, în complicitate cu Florin Cîțu! Ei bine, în urma unor informații confirmate zilele trecute, a devenit cert că Isar si Cîtu pregătesc cesiunea a circa 20% din acțiunile CEC către BERD, iar asta doar ca primă parte a planului. A doua etapă prevede intrarea și a altor acționari STRăINI, urmărindu-se de fapt preluarea controlului asupra CEC de catre un cartel neautohton!”, a semnalat Gușă.

Analistul explică cine este Lucian Isar și de ce rolul lui este important. „Cine e Florin Cîtu știm, ce nu se știa era despre reluarea «colaborării reciproc-avantajoase» cu vechiul său partener, Isar. Cine este Lucian Isar, în afara calității de soț al Alinei Gorghiu (care merge des la Cotroceni, dar nu în vizită la Klaus)?!  Lucică este și reprezentantul României la BERD, pus în funcție chiar de către Lucovid, care nu-și dorea asta, dar avea presiuni din mai multe zone să-l numească pe Isar. Nu o sa teoretizez aici importanța unei bănci precum CEC în implementarea unor strategii ale statului roman, mai ales in vremuri de criza, este limpede, oricum, că operațiunea pusă la cale este gravă”, susține analistul.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Se pregătește o lovitură la CEC Bank?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *