După România educată și România climatizată, se prefigurează un nou Proiect de țară: Schimbarea becurilor (Ion Cristoiu)

Se vrea reabilitarea unui 23 august comunist


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Se vrea reabilitarea unui 23 august comunist”

  • E imposibil ca pe vremurile astea, in care sistemele sociale se arata a fi plenar expirate sa nu se manifeste si jurnalisti expirati, care poseda ochibexpirati, prin care vad. Totusi, lumea, propovaduind, astfel, o lume expirata.
    E de bun-simt ca un nou tip de jurnalism sa se manifeste, unul care ridica profesia de jurnalist pe un nivel superior, cel al jurnalistilor nativi, daruiti de Natura cu daruri pe masura vremurilor, insa si a jurnalistilor…matematici:))
    Pleava…pasta o va zbura vantul.

  • Nici măcar cu rușii nu ne-am aliat, întrucât ei au semnat „armistițiul” pe 12 septembrie. Drept urmare între 23 august și 12 septembrie au fost luați sute de mii de militari români ca prizioneri şi trimiși în Siberia