Amintiri din vremuri tulburi. 1988-1992 – Povestea unui fost ofițer de informații

Una dintre cauzele pentru care cartea nu se cumpără este absența informațiilor despre titlurile care apar. Publicitatea costă și cele mai multe edituri nu au bani pentru așa ceva. Pentru a da o mână de ajutor editurilor și a încuraja cumpărarea de carte, vom face publicitate gratuită cărților scoase de edituri.

Începând de astăzi, pe site-ul cristoiublog.ro vom prezenta câte o carte reproducându-i coperta și prezentându-i pe scurt conținutul. Pentru aceasta invităm editurile interesate să ne trimită pe adresa redactia@cristoiublog.ro o fotografie a copertei cărții și o scurtă prezentare. E absolut necesar ca editura să menționeze unde și cum poate fi cumpărată cartea respectivă. Astfel cititorilor la va fi ușor să cumpere cartea.

Astăzi avem această carte:

Decembrie 1989 a reprezentat un moment turn pentru toți cei care au trăit evenimentele. Haosul creat în acea perioadă a destabilizat atât structurile politice ale vremii, cât și pe cele sociale, oamenii neavând o siguranță privind ceea ce urma să se întâmple. Nici măcar cei care se aflau în cercurile puterii nu știau ce avea să urmeze. “Atunci cad măștile și mulți se străduiesc să se cațăre, eventual peste cadavre”, avea să remarce colonelul (r) Tudor Păcuraru.

Cartea “Amintiri din vremuri tulburi” scrisă de Tudor Păcuraru este o altfel de istorie. O istorie trăită de un fost ofițer de informații în unii dintre cei mai tumultoși ani ai istoriei României. O poveste din spatele cortinei unde “își făceau veacul” unele dintre cele mai importante personalități ale timpului. O incursiune în lumea spionajului românesc, dar și a celui străin.

„Acesta a fost momentul zero: lansarea mitului „teroriștilor”, cu vreo două săptămâni înainte să se audă primul foc de armă. Momentul („la începutul lui decembrie”) 29 corespunde cu operaționalizarea structurilor diversioniste sovietice, conform amintirilor publicate de unii participanți străini. Deci da, aveam teroriști prin țară: Spețnaz-ul sovietic”, a spus colonelul (r) Tudor Păcuraru.

Dacă ești curios cum a perceput anumite evenimente un fost ofițer de informații, găsești răspunsurile în cartea “ Amintiri din vremuri tulburi” care este disponibilă acum în librării și prin comandă online pe www.edituradecarte.ro


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Amintiri din vremuri tulburi. 1988-1992 – Povestea unui fost ofițer de informații”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *