Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

Serviciul de noapte cu Maria Țoghină, premiat de AREPMF

Maria Țoghină, realizatoarea emisiunii Serviciul de noapte de la Radio România Actualități, a fost premiată de Asociația Română pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie,  pentru profesionalismul dovedit în informarea publicului, dar și a cadrelor medicale.

Președinta AREPMF, medicul pediatru Valeria Herdea, a subliniat contribuția emisiunii Serviciul de noapte cu Maria Țoghină la  informarea publicului în chestiuni esențiale din domeniul sănătății, în actualul context pandemic, dar și puntea de legătură creată de Radio România Actualități între medicii de familie și pacienți.

Premiul a fost oferit în cadrul Conferinței AREPMF dedicate Zilei Internaționale a Drepturilor Copilului.

Asociaţia Română Pentru Educaţie Pediatrică în Medicina de Familie este o organizaţie profesională şi ştiinţifică dedicată promovării şi dezvoltării practicii pediatrice în cadrul specialității de medicină de familie din România și s-a înfiintat din dorința de a promova sănătatea tinerilor pacienți, copii și adolescenți.

(Știre preluată de la Radio România Actualități


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *