Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Și dacă Florin Cîțu e noul model de politician?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Și dacă Florin Cîțu e noul model de politician?”

  • Bun gasit Maestre Ion Cristoiu ! O emisiune foarte interesanta, pe care o așteptam ca pe o pâine calda ! Foarte frumoase și foarte interesante observațiile dumneavoastră despre Stalin, scrierile lui și traducerile abordate de el despre fascism și vremurile in care a trăit ! Și foarte interesanta abordarea dumneavoastră desore imaginea actuala a politicianului roman și in general a politicianului vremurilor in care trăim astazi noi toți indivizii acestei planete ! Doamne ferește, Maestre, sa se întâmple niște conflicte armate aproape de tara noastră, ca atunci dacă mici americanii nu sunt niște aliați puternici pentru noi, atunci cine sunt ? Va mulțumim pentru o emisiune deosebit de interesanta, obiectiva și de actualitate, Maestre Ion Cristoiu !

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog