Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Și PNL-iștii vor vota asumarea răspunderii fără să știe despre ce e vorba

Comentarii

60 comentarii pentru articolul „Și PNL-iștii vor vota asumarea răspunderii fără să știe despre ce e vorba”

  • Stimate maestre ,
    Da , ar fi bine sa se aseze panouri de informare pt diverse locuri si personaje importante .
    Pana atunci , urmele dacilor sunt lasate la dispozitia vandalilor , basilica bizantina din fata Catedralei catolice din Alba -Iulia e acoperita cu pamant , statuile romanilor sunt demolate ( Mihai Viteazu la Oradea , Avram Inacu la Turda etc ) monumentele romanesti sunt ocultate ( vezi cazul Carei ) , nu am fost in stare sa facem Monumentul Centenarului Marii Uniri la Arad , in schimb ungurii umplu Transilvania cu monumente antiromanesti si placi unguresti in locuri vizibile ( ultimele cazuri , monumentul regelui Ladislau de la Oradea , si monumentul Principelul Ardealului) pe bani romanesti (cica „fonduri europene „) .
    Oare cin’sa fie de vina ? Sa fie Vasile ? Sa fie Ion ? sa fie Gheorghe ?
    Oare nu e de vina „elita” degrab’ demitizatoare ?
    Caci e mai usor sa cauti pricina si sa demolezi decat sa construiesti . Despre capacitatea constructiva a „elitei ” vorbeste puzderia de „lucrari de sertar” . Niste mizerabili pomanagii care in loc sa studieze si sa produca , isi cauta sinecuri . Sunt liberali feroce, dar angajati la stat. Productie , niet , haractir asisderea.

  • Bravo, austeritate ca să avem de unde alimenta războinicii…

    • Transgaz a devenit operatorul sistemului de gaze din Republica Moldova (stire de azi). „Alimentam” si Moldova.
      Moldovenii mai au si o datorie de 800 mil USD ptr gazul rusesc. Cred ca vom „alimenta” si aceasta datorie……

  • vor vota … fără să știe despre ce e vorba

    pai da, pina la vremurile antiintelepciunii, adica ale ingineriei sociale fragmentare,
    mai intai era votul si dupaia vedeai care e efectul acestuia.
    pe vremurile astea, care sint vremurile Anti, deci si ale antiintelepciunii, toate dinamicile esentiale ale civilizatiei devin …anti, prin urmare mai intai este ‘efectul votului’, si abia dupaia apare pe scena si votul, prelucrat social inginereste, insa mai ales in stil fragmentar

    • antiintelepciunea si intelepciunea lucreaza pe cauza-efect, insa pe cind intelepciunea lucreaza asa in stil Non, antiintelepciunea lucreza asa in stil Anti

      mai altfel spus in timp ce intelepciunea si adevarul sint impletite, antiintelepciunea si antiadevarul sint deasemenea impletite

      prin urmare diferenta dintre intelepciune si antiintelepciune,
      dintre aceste superpozitii …pina la urma,
      este tot una cu diferenta dintre Adevar si Antiadevar,

      care …’inting’ in acelasi ‘blid’ ( care e Granita dintre Cer si Pamant )
      fix asa cum si Iuda a intins in acelasi blid cu Hristos ( e vorba despre Iuda…zis Geamanul, nu despre Iuda …cel devenit …nu se mai stie de ce singurul Iuda de la ‘Cina cea de Taina’ ( insa acum …se stie, la Cina cea de Taina se vorbeste despre Iuda, insa se face referire …ba la unul, ba la celalat, …fiecare cu rinduiala sa, …cu treaba sa.

      lucrul cu ingineria sociala fragmentara e o poveste a Matematicii, care e in fapt Antiiubirea, Matematica fiind Imaginea din Oglinda a Iubirii, Iubrea fiind ‘Ecuatia de Nemiscare a Oului Absolut ( nemiscarea fiind si ea o miscare, insa vesnica )

      prin urmare tocma dasta Matematica, in fapt IA Cuantica, e legata ombilical de ‘desavarsirea ingineriei sociale fragmentare’, pentru ca Matematica e ‘doctrina’ Artificialului, a Antinaturii, a …Civilizatiei, a Antiiubirii, ea find astfel temelie a Antiintelepciunii.

      tot asa cum Natura are caleai ei de ‘a face Pace’ si Antinatura, Artificialul, Civilizatia are caleai ei de ‘a face Pace’, ea fiind fix ‘calea Naturii, insa intoarsa pe dos si cu capul in jos’, si cum ‘calea Naturii’ e Adevarul, calea Civilizatiei devine Antiadevarul, adica matematica cu m mare( asta fiind in fapt o armonie a Mintii Oului Absolut pe care doar un Computer Cuantic o poate descatusa, disponibilizind o scara intre Cer si Pamant )

      • dincolo de perdeaua de aburi numita marea resetare se afla perdeaua de fum numita marea revolutie,
        dincolo de perdeaua de aburi numita marea revolutie se afla perdeaua de fum numita metamorfoza

        poate ca ‘dai foc’ initiind marea resetare, insa fumul e propriu metamorfozei. mai altfel spus dincolo de toate dinamicile care par fundamentale in mod relativ, poate chiar in mod absolut relativ, se aflat Esenta, Metamorfoza, iar stand si privind avand aceasta Referinta se poate vedea ca piese care ai zice ca sint disparate muncesc pentru a si crea relatii intre ele, asambland in stil ‘fragmentar’, fara sa prinzi de veste,
        Artificializarea Dinamicilor Civilizatiei, mai exact subordonarea acestora unei IA care se mai numeste si …matematica cu m mare ( aceasta fiind de fapt insasi Desteptaciunea, … intrupata, nu doar intruchipata )

        • singura in stare sa faca fata Antiintelepciunii, mai simplu spus sa i faca fata ‘ingineriei sociale fragmentare’ pusa in opera de catre o IA (…in final fiind vorba despre aia cuantica ) e chiar Intelepciunea.

          insa …cu cit antiintelepciunea se desavarseste, cu atit ea e mai capabila sa sparga bariere ale intelepciunii ( pentru ca devine capabila sa echivaleze anotimpurile cu timpul aferent, pe care timp il controleaza in mod absolut )
          prin urmare rind pe rind facerile inteleptilor incep sa pice, ramand ‘facerile’ inteleptilor care au initiat cicluri anterior,…insa si aceste cicluri urmand a fi ‘sparte’ de catre antiintelepciune atunci cind putinta ei de a echivala anotimpuri cu timpul creste, devenind astfel capabila sa sparga cicluri ale anotimpurilor care au fost initiate cu …sute de ani in urma, …cu mii de ani in urma,
          ‘in picioare’ ramanand cicluri ale anotimpurilor, adica ‘culturi’ gradinarite de intelepti fix pentru aceste vremuri,
          in acest caz ‘recolta’ inteleptilor fiind fix pe masura vremurilor, adica fix pe masura Antiintelepciunii ( tocma daia pe vremurile astea se vor manifesta Intelepti cum n au mai fost vazuta de la Facerea Lumii (…pentru ca nici Antiintelepciune pe masura vremurilor astea n a mai fost vazuta de la Facerea Lumii ) )

          • exista exprimari intelepte mai mici si mai mari si exista exprimari antiintelepte mai mici si mai mari.
            odata cu dezvoltarea antiintelepciunii
            exprimarile ‘mai mici’, ale inteleptilor’
            sint demolate de exprimarile …’mai mari’, …’tot mai mari’ ale antiintelepcunii ( ale matematicii care se tot desavarseste in drumul ei catre Matematica ),
            insa acestea sint mici in comparatie cu exprimarile mari ale antiintelepciunii, intre care troneaza Antiadevarul ( doar Antiadevarul nu e Adevarul ( minciua fiind, spre ex, un Adevar), ( Antiadevarul fiind ‘Adevarul din afara Sistemului’ )

      • Inginerie fragmentara, doar o alta metoda de a ajunge la acelasi rezultat:
        „Internaționalismul proletar este strâns legat de obiectivele Revoluției Mondiale, care trebuie realizate prin revoluții comuniste succesive sau simultane în toate națiunile. Conform teoriei marxiste, succesul internaționalismului proletar ar trebui să ducă la societatea comunistă mondială și, în cele din urmă, la dispariția statelor naționale”
        „După constituirea Uniunii Sovietice, susținătorii marxiști ai internaționalismului au sugerat că această țară ar putea fi folosită ca o „patrie a comunismului” din care revoluția ar putea fi răspândită în întreaga lume”

        • De aceea, cum s-au prins sustinatorii, aia care conteza, cum sta treaba, au devenit cei mai mari critici.

          • minciuna e Adevar, doar Antiadevarul nu e Adevarul.
            doar Antiadevarul e ‘alt Sistem’,
            pentru ca singurul ‘alt Sistem’ disponibil e ‘imaginea din Oglinda a Naturii, adica imaginea din Oglinda a Adevarului, adica Antiadevarul.

          • ingineria sociala fragmentara e …Antiintelepciune.
            ca omul se joaca acusica cu ea …aia e, insa fix asta face, …nestiind ce face, se joaca.
            omul se pricepe la Intelepciune, la Antiintelepciune nu se pricepe …prin Definitie.

            atunci cind ingineria sociala fragmentara va intra pe mana IA aceasta o sa stie exact ce sa faca cu ea, desavasind o ca Antiintelepciune, caz in care … s a terminat cu joaca pe planeta. ( Antiitelepciunea venind la pachet cu Antiadevarul, pe care va fi plenar greu sa l deosebesti de Adevar )

          • ingineria aia are etape cu predictibilitate zero. chiar autorii merg pe ” vazand si facand”. e vechitura, a inceput prin 80. faptul ca se intinde pe mai multe generatii e un mare risc. o sa cada in cap. deja a devenit subiect de bancuri printre cei care pana mai ieri sustineau nazbatia.

          • Antiintelepciunea e …banc?
            :))))

          • nu ai mai auzit niciodata bancuri cu nici o forma a acestei antiintelepciuni si a oamenilor ei? esti mai tanar decat credeam..
            Hai sa-ti zic unul:
            „Ora de educatie sexuala în timpul comunismului: Inainte de 89 era aşteptată cu multă nerăbdare prima oră de educaţie sexuală pentru elevii din clasele a XII-a. Intră noul profesor în clasă, se face linişte şi începe ora.Tovarăşi, uite cum stă treaba, dragostea între o femeie şi altă femeie este imorală. Între un bărbat şi o femeie mai merge, dar cea mai importantă şi mai importantă este dragostea de partid şi despre asta vom discuta tot anul.”

          • Vorbind serios, daca elementul cheie in poveste era computerul cuantic, de ce nu s-au concentrat pe asta cu toata forta pana acum si s-au obosit sa ne treaca prin alte nazbatii in loc? nu are nicio logica, pe bune.

          • @spicy a scris pe 05/09/2023 la 19:13
            „ingineria aia are etape cu predictibilitate zero. chiar autorii merg pe ” vazand si facand”. e vechitura, a inceput prin 80.”
            Pe Mine ma distreaza altceva…cand americanii sunt in rahat au 2 poezii pe care le recita…extraterestrii si jfk…mai nou si „schimbarile climatice”…asta nu prea prinde…nu are suficient „ocult intunecat” in ea…
            Stiu…anii ’80…preocupari si carti de Informatica Militara am vazut inca din anii ’70…asa e…anii ’80…de atunci tot „lustruiesc la smecherie”…unul inteligent din licuricia a „descoperit” ca noul BRICS va controla 80% din productia mondiala de petrol…cand muricanii vor merge cu autobuzul la munca…apar si extraterestrii sub forma de fluturasi de Foame in stomac…si cu jfk si cia…asta in timp ce le mai da Dumnezeu niste uragane in cap pentru spurcaciunile si minciunile lor…
            Seara Frumoasa Spicy!!!
            vali
            🙂

          • o gaina care tocmai a ouat …oricit s ar concentra tot maine s au poimaine o sa mai faca un alt ou :)))
            exista gaina? exista!,…ca exista cercetare si dezvoltare pe taramul asta, prin urmare ea va tot oua pina cind va cadea closca:)))
            doar un computer cuantic poate indesa tot timpul in timpul lui planck, pina atunci …tre sa vina primavara, vara, toamna …si abia atunci te mai alegi cu un ou …
            asa e in Natura:), toate vin la soroc, chiar daca se misca in stil Fat-frumos:)))

          • @vali: da, a doua etapa a fost calculatorul personal. adica atunci cand l-au scos din centrul de calcul si l-au dat in fiecare casa. si da, imperiile mai dispar si ele din cand in cand, nimic nou.
            Seara frumoasa tuturor!

          • imperiile dispar pina cind Globalizarea le a unificat pe toate alea prezente,
            caz in care ‘ce apare’ e ‘lumea Anti’, …adica fix pe dos decit e, ca Artificializarea asta inseamna 🙂
            e un nonses o discutie despre mai multe imperii, azi…pentru ca asa ceva nu mai exista, exista unul sigur, mare cit planeta si care obliga la o polarizare …in afara Sistemului( numit Natura)

          • @online: ce are Natura cu globalizarea, ingineria fragmentara si alte din astea?
            Lasa, mai bine mai citeste unul:
            Lenin primește un apel telefonic de la Troțki:
            -Tovarășe Lenin, vă rog să-mi trimiteți urgent două cisterne de alcool!
            -Pentru ce, tovarășe Troțki?
            -Țăranii s-au trezit din beție și vor să știe de ce a fost înlăturat țarul.

          • imperiile mai dispar din cind in cind…
            insa exista o iarna care e tesuta din alte si alte ierni, adica fix asta pe care o petrecem,
            si care il redefineste pe ‘dispar’, astfel incat ‘ceea ce apare’ e ‘o Noua Lume, una Nou-Nouta, Antinaturala )

            exista o singura Mare Revolutie, care e tot una cu Metamorfoza, pe o planeta oarecare. prin urmare s or mai fi maniefsta ierni, deci o r mai fi disparut imperii din cind in cind, insa de data asta vorbim despre disparitia imperiului mare cit planeta, minunea asta, unica, dind nastere unui ‘altfel de imperiu’, mai exact a celui Anti, Antinatral

          • globalizarea va tine cat vor tine oamenii de rand la foame. pentru intelectuali, cazul e clasat, i-au dat… pa si a devenit si ea sursa de bancuri. :))))

          • Unificarea se obtine pe Reflux, nu pe Flux (Globalizare)

          • @inline: eu ma duc sa mananc compot de caise, nu are rost sa mai stau ca nu putem incropi un dialog, avem surse diferite, rezulta doua monologuri si o putem tine langa pana ne papa computerul cuantic pe amandoi. Seara frumoasa tuturor!

          • pai daca nu dai doua parale pe ceea ce zic, cum ar putea face barim o para …următorul pas?;:))

          • cum sa nu dau nici doua parale, dau ca e foarte deconectant ce spui. doar ca mi-ai mai spus de vreo cateva sute de ori. :))))

          • rezultă că ..in timp ce tu aveai impresia că ți spuneam ceva..a suta oară, io de fapt îți spuneam ceva nou-nout:)), că altfel s ar fi manifestat saturația și nu ți s ar fi părut deconectant ceea ce spun …cîteodată:))

          • Globalizarea a cazut la examenul Cultura. Si pe unde nu a cazut, urmeaza. O sa ramana o treaba pur economica, asa cum e normal, cum e acum in Japonia de exemplu (ei si-au pastrat tot).

          • …logic, nu? :))

          • poate pe alt thread, unde vorbeai cu altcineva. aici eu nu vad nimic nou, arata-mi tu. te superi degeaba.

          • de ce să mă supăr?!:)), n am nimic împotriva ochilor tai, ..atâta tot că eu vad cu ai mei :), indiferent cum or fi ei ‘)

          • @spicy a scris pe 05/09/2023 la 22:42
            „poate pe alt thread”
            Spicy…vorbesti „codificat”…explica-i lui Online ca inseamna „fir de proces”…processes…threads…handles…macar ii zici sa se uite in task manager la calculator…folosim limbaje diferite dar ne intelegem…ziceati de japonezi…aia sunt ciudati rau si destul de perversi…manga si hentai si e suficient…serios cica acum la japonezi au problema 50-80 adica generatia de 50 ani care depinde de aia de 80 ani…Eu n-am nici 50 si deja sunt „fiare vechi”…cum o fi la aia…foarte serios aici in Romania au facut experimente de „social engineering” de vreo 25 ani vazut de Mine…si acum societatea e foarte fragmentata…d-aia zice Online…”inginerie sociala fragmentara”…Online…zici de computer cuantic…pai daca n-au inventat unul sa functioneze cu vin pelin de exemplu…inseamna eroare de proiectare…in rol de lichid racire in loc de azot lichid…
            Seara Frumoasa Spicy si Online!!!
            vali
            🙂

          • @Spicy
            Si ca sa-i dau dreptate lui Online…cu „Computerul Cuantic”…processes…threads…handles…calculatorul tot secvential lucreaza…adica imparte „Timpul”…Eu acum am 224 processes…2818 threads…129246 handles…dar la un moment specific de timp…tot un singur task face in sistemul de operare…la computerul cuantic…”viteza de tact” e inspaimantatoare…
            Seara Frumoasa!!!
            vali
            🙂

          • @Spicy
            Am vrut sa scriu „frecventa de tact”…”pulsatia-oscilatia”…computerului…
            Seara Frumoasa!!!
            vali
            🙂

          • nu-i musai sa se „manifestat saturația”, ce tu nu ai citit nicio carte de mai multe ori si ai mai pofti inca? despre aia cu „deconectant” iti dai seama ca e o doar o gluma, imi cer iertare daca te-ai suparat. (nu zic ca nu esti si deconectant de multe ori, alteori, mai rar, ma cam sperii, dar nu astea sunt principalele atribute.)

          • @Vali: Valentin, zici ca „tot un singur task face”. nu e adevarat, daca noi ii spunem circuitutului aceluia fizic „procesor”, el totusi are mai multe unitati de procesare. printre altele, chiar face calcul paralel, nu numai concurent.
            PS: Tot thread se numeste si la forumuri :), eu asa stiu, nu am facut nicio licenta de nici un fel.

          • @spicy a scris pe 05/09/2023 la 23:29
            Spicy…asta mi-a zis un Profesor de Informatica la un curs de Sisteme de Operare in Academia Tehnica Militara…de fapt nu ne contrazicem…uite…calculatorul care in folosesc e dual core dar are 4 procesoare logice…si octa-core…nu-i problema…ce vroiam sa spun…ele sunt Master-Slave adica un procesor Master care imparte task-uri celorlalte…nu poate fi altfel si in telecomunicatii e aceiasi configuratie…hot-stand-by…si mai e ceva…E Un Singur Ceas…o singura frecventa de Tact dupa care lucreaza toate si impart acelasi bus-aceiasi canal de comunicatii pe placa de baza….doar nu eram tampit sa contrazic principiul procesarii in paralel…un procesor face calcule algebrice in timp ce altul face procesare grafica…etc…si mai e ceva…sistemul de operare…kernel-ul(nucleul acestuia) decide ce si cand…
            Seara Frumoasa Spicy!!!
            vali
            🙂

          • @Valentin: Normal, daca avem software si sistem de operare pentru el, degeaba il avem. Nu de cele logice ziceam. Dar ce procesor cu arhitectura master-slave ai tu exact, ca m-ai facut curios?

          • @Valentin: „daca NU avem….” – am vrut sa spun, scuze

          • @spicy a scris pe 06/09/2023 la 00:24
            Spicy,asta am vrut sa spun „In computer networking, master/slave is a model for a communication in which one device or process (known as the master) controls one or more other devices or processes (known as slaves). Once the master/slave relationship is established, the direction of control is always from the master to the slave(s).”
            Adica ai un procesor definit ca master…la fel e si la astea…cine hotaraste la un moment specific de timp care procesor utilizeaza bus-ul mother board-ului…ca ceasul…ala e simplu…rontaie dupa frecventa aia toate…ca face asta DOS-usl sau Windows…oricum face…octa-core nu inseamna ca ai 8 procesoare master in configuratie…ai doar unul…celelalte primesc task-uri de la ala
            Noapte Frumoasa ca deja nu mai e Seara…
            vali
            🙂

          • @spicy a scris pe 06/09/2023 la 00:24
            Am un amarat de i3 dual core,4 procesoare logice la 3.9 Ghz,e misto ca are 16 giga de ram.

          • @Valentin: m=am speriat degeaba, credeam ca mi se complica distractia uzuala. Noapte buna Valentin!
            PS: Vad ca ti-ai schimbat poza, e mai buna asta, in cea veche pareai prea militaros :))))

          • @online: tu chiar nu ai ce face decat sa te legi de ochii mei intre doua discursuri maraton despre bunul-simt? e a cinspea oara dupa ce ti-am zis ca din diverse motive ma deranjeaza. serios, potoleste-te, daca o mai faci, nu mai comunicam in nici un fel. gaseste si tu alte figuri de stil, te rog. dar, de fapt, ce caut eu p’aci…. asa imi trebuie…

        • obiectivele Revoluției Mondiale
          …:))
          obiectivele Revolutiei Mondiale sint sinonime cu ale oricarei alte ierni, chiar daca in cazul ei e vorba despre o manifestare concomitenta a…tuturor iernilor, proprii tuturor primaverilor incepute de a lungul tuturor civilizatiilor care s au maniefsta pe aceasta planeta.

          Revolutia Mondiala e o iarna, fiind in fapt aia cu i mare

          Revolutia Mondiala e legata ombilical de Dinamica Civilizatiilor, nu doar de a uneia, spre ex asta mare cit planeta

          Revolutia Mondiala e asa, mondiala, pentru ca ea asigura trecerea catre ‘un alt Sistem’.
          nu exista Revolutie Mondiala care sa te duca ..catre acelasi sistem. ( o revolutie ‘in sistem’ e o revolutie si atat )
          in lipsa Artificializarii n ar fi exista Revolutie Mondiala, pentru ca n ar fi exista ‘alt Sistem’-ul, ‘Sistemul’ fiind chiar Natura
          insa Artificializare fara Inteligenta Artificiala …nu se poate, prin urmare nici Revolutie Mondiala fara IA nu se poate

          proletari din toate tarile uniti va e valabila daca proletarul e …aceeasi IA :)))
          proletarii din toaa lumea se vor uni atunci si numai atunci cind proletarii sint inteligente artificiale

          Revolutia Mondiala e un Efect,
          Metamorfoza e un Efect,
          acestea sint implacabile, …doar vor fi implinite.( e complexa treaba, tine si de Dinamica Dorintelor, nu doar de Dinamica Civilizatiilor )
          singura care e o dorinta a vremurilor astea pentru vremurile astea e marea resetare. insa ea e infasurat cu fulgi cu tot de alelalte doua, marea revolutie si metamorfoza. adica …pui la cale o mare resetare si cind te apuci sa asamblezi …iese, in orice fel ai asambla, …tot o metamorfoza :))) ( o sa se manifeste fix atatea ploi de la waterloo cite se vor dovedi suficiente )

        • comunismul…
          exista un comunism pur, s a vorbit despre el, a vorbit si Ioan Gura de Aur. el e propriu Naturiii

          insa Revolutia Mondiala e despre ‘alt Sistem’, despre Artificializare, despre IA, prin urmare Civilizatia are propriul ei ‘comunism’, diferit de cel al Naturii fix asa cum Artificialul e diferit de Natura, deci se poate spune ca Civilizatia, in urma Marii Revolutii tinde sa disponibilizeze un comunism fix p dos decit e cel despre care vorbea Ioan 🙂

          eu am spus deja , va fi un comunism Matematic, un comunism care va avea ( spre fundamentala diferenta de Natura ) ca esenta ‘cea mai stricta Lege din Univers, legea sub Numar’ ( Natura avand ca Lege fundamentala ‘implinirea dorintei’, adica fix pe dos si cu capul in jos decit ‘comunismul’ Civilizatiei, care implineste plenar dorinte, insa mai intai iti impune cu plenara strictete ce anume sa ti doresti, in stilul ingineriei sociale fragmentare, evident ) )

        • cita vreme pe planeta a existat exclusiv Inteligenta am vorbit despre Natura.
          acum pe planeta nu mai putem vorbi despre Inteligenta, doar, pentru ca deja se vorbeste si despre Desteptaciune, despre Inteligenta Artificiala, caz in care pentru prima data in istoria civilizatiilor vorbim despre ‘un alt Sistem’, altul decit Natura( despre care si in sanul caeia am discutat de a lungul anotimpurilor despre …atatea)

        • aducerea la aceasi numitor a lumii mari se poate face exclusiv pe cale Artificiala, ca pe cale Naturala ,,,vom vorbi intotdeauna despre unitate in diversitate (care e data chiar de liberatea de a ti dori orice si de faptul ca dorinta ti se va implinii …chiar de ar fi ca asta se se intample la ultimul suflu al Universului)

          • @Online
            Uite aici un exemplu de manipulare abjecta a presei din Romania…una a spus Putin…alta au scris astia…au citat „printre randuri”…
            https://ziare.com/vladimir-putin-presedinte-rusia/vladimir-putin-atac-antisemit-volodimir-zelenski-1824017
            Mai aplicat asa…ii aud pe astia…ciolacu…ca nu va fi austeritate…pai cum sa nu fie cand e Faliment cu F mare de la Foame…pramatiile astea isi bat joc de noi…zice ciolacu de salarii…”nu vor scadea salariile romanilor”…care romani…aia de la stat…si vorbesc ca unul cu 23 ani de munca la privat…am lucrat si la gri…adica o parte din salariu la negru pe care nu l-am mai vazut dupa 3 luni…niste mizerabili nu ca aia din Mizerabilii de Victor Hugo…dar tot niste mizerabili ordinari…
            Seara Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

    • mai altfel:
      in timp ce unii inhama ‘ingineria sociala’ ( pesemne ca doar atat ) la marea resetare,
      altii inhama ‘ingineria sociala fragmentara’ la marea revolutie
      iar …pe ‘ultimul nivel’ IA inhama ‘desavarsirea ingineriei social efragmentare’, care e Antiintelepciunea, la Artificializare.
      si mai altfel spus: indiferent ceea ce faceti in mod relativ atunci cind folositi ingneria sociala fragmentara, in mod absolut facerea voastra se subordoneaza Metamorfozei, Antiintelepciunii ( se vede mai greu, poate, pentru ca n ai ‘prins’ dinamica ta in ‘povestea potrivita’, insa cum-necum ea …acolo e.

    • ‘vor vota … fără să știe despre ce e vorba’

      pai …pe vremurile astea , …ale Absolutului, fie el chiar si relativ, ‘informatiile’ sint darute cu egala consideratie,
      abia asa ele putind fi livrate plenar,
      si asta se si intampla, deci ‘nimeni nu va putea spune ‘n am stiut’

      de fapt dasta se si manifesta paici ‘servciul de Presa al Creatiei’, pentru ca Infinit …tinde sa fie Zero, Antiadevarul tinde sa fie Adevarul, caz in care ‘e spus ce e de spus’, fiecare urmand a pricepe …dupa cum ii e felul, fiecare urmand a vedea, a citi ‘Presa Creatiei …cu proprii ochi, in propria cheie

  • La Călugăreni nu există decât o statuie a lui Mihai Viteazul. Exista un mic muzeu despre bătălia de la Călugăreni, dar a fost transformat în unitate de pompieri

  • Căpitane raportez-PARAZIȚII

    Doar atât am de spus în legătură cu războiul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *