Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Sir Tom Jones, la peste 80 de ani, are mari proiecte în muzica internațională

Motto: „Cerul infinit care există între doi iubiți e plin de tăcere; acolo cuvintele n-au ce să caute. Această tăcere uriașă se umple numai cu muzică” – Rabindranath Tagore

Celebrul cântăreț de muzică ușoară galez, Tom Jones, făcut Sir și cavaler, în anul 2006, pentru meritele aduse Commonwealth-ului și Regatului Unit, are, la vârsta de 80 de ani și 5 zile, mari ambiții legate de cariera sa internațională.

„Vreau să continui să cânt pentru încă mulţi ani de acum înainte. Ştiu că timpul care-mi rămâne la dispoziţie e tot mai scurt, din cauza vârstei mele, dar nu pot să ştiu cât este de scurt. Dumnezeu a fost foarte bun cu mine”, a adăugat artistul, după cum precizează Agerpres.

Tom Jones a declarat pentru BBC Radio 2, care a difuzat documentarul „Sir Tom’s Medical Journey”: „Acum mai multă grijă de vocea mea decât aveam atunci când eram mai tânăr. Trebuie să beau multă apă şi să nu fumez prea multe trabucuri”.

De-a lungul carierei, Tom Jones a editat 39 de albume de studio, 3 albume live, 16 compilaţii, având peste 100 de single-uri de succes. Materialele discografice ale lui Tom Jones s-au vândut din 1965 în peste 100 de milioane de exemplare, la nivel mondial.

Un exemplu de longevitate pe scenele de pretutindeni.
Îl vom asculta mereu cu plăcere.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *