În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Sport: Campionii vorbesc la cristoiublog.ro

Lucian Miron și Luminița Cosma, învingătorii din Campionatul Național de șah online, au făcut declarații pentru cristoiublog.ro

Marele maestru Lucian Miron a spus că este mulțumit de rezultatul obținut, dar la calitatea jocului, mai are multe aspecte care pot să fie îmbunătățite.
— Cum a fost concursul în general?
— Felicit Federația Româna de Șah care, cu ajutorul Fundației SuperBet, a reușit organizarea campionatului național de șah rapid online. Formatul inedit al concursului (grupe+eliminatoriu) l-a făcut, cu siguranță, mult mai palpitant. Pe plan personal, sunt mulțumit de rezultat, dar la calitatea jocului mai am multe aspecte pe care le pot îmbunătății.
— Ce vă doriți pentru a doua jumătate a anului 2020?
— În a doua jumătate a anului o să aștept să se reia concursurile ‘face 2 face’ după care o să îmi fac un program de concursuri.
— Vă mulțumim și succes!

Marea maestră internațională Luminița Cosma speră că această disciplină sportivă a câștigat noi adepți.
— Felicitări pentru victorie ! Cum apreciați concursul în sine?
— Mulțumesc. A fost o idee excelentă (să ne țină în priză pe noi, jucătorii) și foarte bine organizat (îi felicit pe cei implicați). Mi-a plăcut promovarea turneului pe Facebook și sper că șahul în Romania a câștigat noi adepți. A fost un turneu puternic, echilibrat și cred că succesul meu s-a datorat și faptului că m-am adaptat bine șahului online.
— Ce vă propuneți pentru a doua parte a anului 2020?
— Despre următoarea perioadă acum. Aștept cu nerăbdare concursurile „față în față” și pentru mine și pentru copiii pe care îi antrenez. Din păcate în online nu avem și acea atmosferă a turneelor clasice, bucuria de a ne întâlni cu prietenii și de a discuta despre ce ne place noua – ȘAHUL.
— Vă mulțumesc!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *