Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Ținta diversiunii „Restaurantul libanez” este Vasile Dîncu

Comentarii

22 comentarii pentru articolul „Ținta diversiunii „Restaurantul libanez” este Vasile Dîncu”

  • Maia Sandu. Un Himmler in tanga. Moldovenii trebuie sa-si ia lumina de la Nexta. Romania le da curent, gaze, bani si curva asta vrea sa-i ia locul Olenei. Acum maestre, ma doare, dar v-ati dus rau pe fenta. Ati intrat in jocul lui Johanis. Toata lumea il supraliciteaza pe Coldea. Coldea este un repetent de care s-a folisit Traian Basescu. Daca Coldea era asa de smecher nu trebuia sa se angajeze la universitatea din Cluj unde tot dumneavoastra spuneati ca rector este un usr-ist. Deci Coldea esre tatal usr-istilor si nu al lui Aur. Asta se vede de la o posta ca fiind o mica manarie a Cotrocenilor dar nu pt al refuza pe Ciolacu si a arunca complotul in spatele lui Dancu, deja mazilit, ca sa abata atentia de la neputinta de a negocia cu profesorii. Nici dvs si nici Gusa care-si pune cenusa in cap nu si-au dat seama ca este o incercare proasta a repetentilor de la Cotroceni de a abate atentia si motivul este Deca, pupila lui Johanis si proiectul Romaia educata. Johanis nu-si permite un confluct cu psd pt ca isi pierde si locul pe strapontina la Ue si Nato numai printr-o intarziere de achizitie. Ciolacu nu are de gand sa antagonizeze cu nimeni in perspectiva alegerilor. Dar chiar sa-l creada lumea pe Coldea facator de comploturi si dvs sa puneti botul si sa comentati treaba asta mi se pare hilar. Am pierdut timpul degeaba!

    • tot despre principii e vorba, despre aceleasi, insa intre timp li s a schmbat definitia,
      …ca si cu minciuna, care e noul adevar, deci cei care mint …de fapt spun adevarul :))
      ue e suferinda inca de cind cu brexitul, de atunci tot are probleme cu ‘definitia intregului’

      • @Online
        Am si o veste buna…zici de „inteligenta artificiala si chatgpt”…si Serviciul de Informatii al Presei…adica te temi ca iti va lua locul „un robotel”…pai sa vezi ce au patit astia din „serviciile secrete”…de fapt au patit aia din stasi-rdg in 1990…Sunt Degeaba…
        https://www.national.ro/tehnologie/cum-inteligenta-artificiala-remodeleaza-lumea-serviciilor-de-informatii-795707.html
        Ps…daca era ceva de capul ai-chatgpt nu-i faceau atata reclama…ca asta e marketingul…vanzarea „supraproductiei”…nu aparea gratis in apple store…si nu-mi schimba Mie windows pagina default ca sa „ma joc” cu chat box…n-am timp…
        Zi Frumoasa Online!!!
        vali
        🙂

        • ‘Serviciul de Informatii al Presei’

          nu suna bine deci io n am vorbit despre asa ceva:))
          ca Presa e un ‘serviciu de informatii’, da, asta si e, un serviciu de informatii …la vedere:))
          ca si Universul are propriul ‘servicu de presa’ ..si despre asta a vorbit:)), numai despre ‘serviciul de informatii al presei’ n am vorbit:)) …din cite mi dau seama 🙂

          daca mi ia locul, aia e :), inseamna ca asa tre sa fie:)) dupa cum si …daca nu mi l ia, …tot ‘asa tre sa fie’:)))

          • @Online
            Macar Ceausescu nu era pervers…„Informația Bucureștiului”…eram copil adolescent si citeam ziarul asta…zicea la Presa…Informatia…
            https://ro.wikipedia.org/wiki/Libertatea
            Seara Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

          • daca vrei sa stii ce fel de servicii de informatii ai in tara le intrebi… ce parere au despre serviciul de informatii numit Presa si sa corelezi raspunsul cu realitate :))
            in cazul in care dau raspunsul asteptat, sint santoase, daca nu …nu, indiferent ce indruga ele:)))

        • cu analistii …io cred ca va fi simplu. doar aia geniali raman in schema, ailalti…dupa o vreme se vor dovedi de prisos.
          mai simplu: se vor manifesta doua soiuri de servicii de informatii, unele se vor inchina Desteptaciunii, altele Inteligentei. deci unele se vor baza pe Inteligenta Artificiala, celelalte pe Inteligenta Naturala. caz in care doar geniile vor mai face diferenta.
          asta sa fie clar!:))) ( deci practic serviciile de informatii au ele insele nevoie de ceva informatii:))), pentru a nu disparea din peisaj :), mai exact: care sint exprimarile geniale care misuna in propria ograda:) )

          • @Online
            Nu fac reclama…dar asta se va intampla…”noutate”…
            „Promoția Ziare.com fără reclame s-a încheiat. Te poți bucura în continuare de varianta fără reclame daca plătești un abonament de 4,99 lei/lună. Îl poți opri oricând din contul tău. Opțiunea fără reclame este disponibilă pe toate dispozitivele tale: mobil, desktop sau aplicația Ziare.com În plus, este o cale simplă de a susține jurnalismul independent. Contribuția ta ajută echipa Ziare.com să ofere în continuare cititorilor materiale de calitate și nepărtinitoare. Acest text a fost copiat de pe Ziare.com https://ziare.com/?utm_source=Ziare.com&utm_medium=copy-paste
            Zi Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

          • deci, cum ziceam, totul sta in …cum îl definești pe nepărtinitor:))))

        • ‘daca era ceva de capul ai-chatgpt nu-i faceau atata reclama’

          de ce nu?!
          pai gpt ul invata …chiar din propria sa maniefstare,
          adica…reuseste sa cuantifice reactiunile manifestate in fata ‘produselor’ pe care le vine…celor care le cumpara, ca urmare a reclamei, reusind sa si le cizeleze,…la o adica generind reactiuni dupa bunul ei plac ( sau al celui care o manuieste…) :)))

          pai …io pornesc de la faptul ca ia e sinonima cu Revolutia Mondiala, iar mai apoi cu Metamorfoza,…iar tu imi spui ca …e vai de capul ei? :)))

  • Un lucru evident pentru intrarea tarilor din est in razboiul din Ukraina este dat de furnizarea de avioane F16 Ukrainei, care nu are aeroporturi pentru a asigura gararea, alimentarea si decolarea acestora. Se impune in acest caz folosirea aeroprturilor din Romania, Polonia si tarile baltice. Nu cred ca finlandezii sunt atat de idioti sa permita folosirea aeroporturilor sale.

    Folosirea de catre Ukraina a aeroporturilor tarilor membre NATO va duce automat la intrarea in razboi a acestora.

    Rusilor nu le ramane decat sa bombardeze aeroporturile de pe care vor decola F!6 cu piloti ukrani (?).

    Acceptarea SUA sa se livreze avioane F16 Ukrainei a urmarit in primul rand bagarea in razboiy a tarilor din Est. O smecherie usor de descifrat.

    Stie si SUA ca avioanele F16 nu pot decola din Ukraina, dar asa se asigura ca li se implineste dorinta de a baga Europa in razboi…

    Va amintiti smecheria cu survolul cand a fost bombardata Serbia?
    Nu a foist nici un survol. Avioanele americane au plecat sa bombardeze Serbia de pe teritoriul Romaniei.

    Acum vor incerca sa repete smecheria!!!

    • @Maia Blaj a scris pe 30/05/2023 la 09:54
      Nu
      Sunt Subiecte diferite
      1.Ucraina e un poligon de testare pentru arme acum
      „Ucraina confirmă că a folosit rachetele de croazieră britanice Storm Shadow: eficiență 100%”
      https: //www.realitatea.net/stiri/extern/ucraina-confirma-ca-a-folosit-rachetele-de-croaziera-britanice-storm-shadow-eficienta-100_64758be56159e7125a2ca7a3
      2.Romania condusa de „marionetele masonice” ciuca ciolacu si iohannis e in Faliment
      https: //www.g4media.ro/sondaj-avangarde-marcel-ciolacu-25-la-capitolul-incredere-nicolae-ciuca-18-klaus-iohannis-15-toti-liderii-politici-cote-mari-de-neincredere-psd-are-37-pnl-23-aur-a-coborat-la-11-iar-usr.html
      Toate Bune!!!
      Vali Constantinescu

  • Domnule Cristoiu v-ati gandit cine a oprit ROTATIA pester noapte?
    Credeti ca Iohanis?

    In mod sugur ca in contextul razbiului din Ukraina si nu numai, SUA, madam Nuland prefera un general obedient, decat un PSDist, care in an electoral s-ar gandi sa mai dea si ceva „pomeni” populatiei in loc sa dea banii pe arme.

    De fapt SUA nu a suportat PSD niciodata si a considerat acest partid cam „nationalist”, adica avand o farama de „romanism” de nesuportat pentru politicienii americani.

    Din motive de antiPSDism CRONIC au scapat de Nastase si Ponta.

    Acum vor incerca sa scape de Ciolacu…Se zvoneste in targ ca i se pregateste ceva….

    M-am gandit cu ce poate fi agtat si m-a dus mintea la titlul lui de REVOLUTIONAR!!!

    Vom trai si vom vedea, dar este clar ca SUA nu vrea un premier PSDist si nici intr-un caz pe Ciolaci!!!

    Nu cred ca vor accepta in PSDist ca premier, mai ales ca se vorveste ca prin august-septembrie se va pregati o forta a tarilor din estul Europei, care sa intervina in ajutorul Ukrainei,

    Se va invebta cica un fel de Pearl Harboor pentru a motiva interventia unor tari NATO in Ukraina.
    Cum sa il dai jos pe Ciuca in acest contezt>!!!

  • Și uite așa, Maia a instaurat dictatura în țara aia. Bine ,la noi s-a instaurat din noiembrie 2019, iar cu noile legi se adâncește definitiv.

  • transumanismul aduce cu sine si o translatie a bunului-simt. cum sa iesi din felul de a fi al omului pastrandu ti bunul-simt?!:))), nu se poate pentru ca ti se va parea ca e lipsit de bun-simt sa faci asta:))

    prin urmare definesti Minciuna ca fiind Noul Adevar, adica Nesimtirea ca fiind Noul Bun-Simt :)))
    dupa care, dupa o vreme, petrecuta in stil popper, oamenilor li se va parea ca Nesimtirea e de bun-simt , prin urmare si transumanismul.

    Artificializarea e de bun-simt daca si numai daca Nesimtirea va deveni ceva de bun-simt:)), iar lumea mare e in plin proces de redefinire a Bunului-Simt, procedura fiind simpla: declari Nesimitirea ca fiind Noul Bun-Simt, adica Minciuna ca fiind Noul Adevar.
    si cum poti face asta? pai …protejind Minciunile fix asa cum protejai Adevarul pina mai ieri:)), iar pentru asta e necesar sa scoti din joc adevarurile, …asta se si urmareste, nu doar in Moldova :))

    transumanismul e povestea trecerii de la Adevar la Antiadevar, de la Natura la Antinatura(care e Artificialul), or trecerea tre sa asigure si translatia de la Bunul-Simt la Anti(Bunul-Simt), adica de la Bunul-Simt la …Nesimtirea care e Noul Bun-Simt :))

    • @Online
      Uite o diversiune.
      „Gabriel Biriș: Formularul 088 nu era al ANAF, ci al SRI 22 Februarie 2023” hotnews.ro-Vreau sa zic ca la anaf traditional sunt marionetele sri
      https://www.libertatea.ro/stiri/lucian-heius-demisie-anaf-nicolae-ciuca-cerut-gaura-de-la-buget-4561392
      Zi Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

      • @Vali: Prieteniile intre generali de secu’ si politicieni or fi ceva de bun simt? (mai ales cand ambii au precedentul cu „sufrageria lui oprea”?).
        Cred ca acest fel de „prietenie” ar fi trebuit sa fie analizata, nu ca … sa vezi ca erau cu nevestele (si daca erau ce? nevestele nu stiu cu ce se ocupa sotiorii lor?)
        Nu cred in argumentul ca a le lua apararea astora din restaurant acum, are vreo legatura cu apararea unor principii de jurnalism, sunt multe alte deraieri in fiecare zi, de ce tocmai asta? Pentru ca Dincu si generalu’. :))))

      • @Vali: Prieteniile intre generali de secu’ si politicieni or fi ceva de bun simt? (mai ales cand ambii au precedentul cu „sufrageria lui oprea”?).
        Cred ca acest fel de „prietenie” ar fi trebuit sa fie analizata, nu ca … sa vezi ca erau cu nevestele (si daca erau ce? nevestele nu stiu cu ce se ocupa sotiorii lor?)
        Nu cred in argumentul ca a le lua apararea astora din restaurant acum, are vreo legatura cu apararea unor principii de jurnalism, sunt multe alte deraieri in fiecare zi, de ce tocmai asta? Pentru ca Dincu si generalu’. :)))

        • @Spicy
          Poanta e veche,doar fraierii sunt noi…e acelasi dancu-grupul de la cluj…problema e ca si nevasta-sa lui coldea e secu…colonel la sri si vor astia sa o faca general…e „grad”…activ…intelegi…cunosc o multime de „grade”…active si in rezerva…si nu ma intalnesc cu ei…nu iesim la restaurant…si nu sunt nici politician…nici spion…nici afaceri nu am…nici din grupari interlope nu fac parte…uite…proba de maxima sinceritate…Cumnatul Meu e ofiter superior la mai si Eu nu am fost la ei in casa de 5 ani si nici nu stiu cu ce se ocupa el la mai…
          Toate Bune!!!
          vali
          🙂

  • România educată presupune nu numai un proiect concretizat într-o lege. E atâta sărăcie în țara asta de te îngrozești și este ignorată complet pe motivul clasic nu-s bani, dar bine că aruncăm în schimb bani pe armament, măcar de-ar fi nou și pe portofelul digital (tichia de mărgăritar).
    Profesorii au fost și vor rămâne fix în coada grilei de salarizare chiar mărită cu 500 lei brut. Dacă dl profesor din deal nu catadicsește să vorbească cu ai lui colegi de breaslă vă asigur că greva se va prelungi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *