Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Toamnă bogată pentru pictorița Laura Cornea

Toamna este un anotimp în care agricultorii văd rezultatele muncii lor de peste an. Pe de altă parte, începe un nou an școlar în care aventurile din vacanța de vară sunt înlocuite de grijile cotidiene ce țin de activitatea școlară.

Una peste alta, un anotimp bogat din multe puncte de vedere.

Personal, ca om care palpit pentru lumea pictorilor, remarc și aici o efervescență aparte.

Iată, spre exemplu, pe doamna Lucia Cornea, pe care o cunosc de mult timp. Am fost chiar și la una dintre expozițiile sale să vorbesc la vernisaj.

Toamna aceasta este extrem de bogată și pentru artista din zona Brașovului.

  Astfel, în data de 5 noiembrie, 2023, la ora 15,00, se va deschide expoziția personală de pictură găzduită de Centrul Cultural Reduta, din orașul Brașov. Tema predominantă a expoziției va fi alcătuită din cele patru anotimpuri ale fiecărui an.

     Alte evenimente ne sunt prezentate chiar de pictorița Laura Cornea:

     ,,Am terminat Școala Populară de Arte la Brașov, specialitatea pictură, anul acesta și mă pregătesc să finalizez studiile universitare pe arte vizuale la Sibiu.

 În iarnă, cel mai târziu în decembrie, urmează să deschid o asociație de cultură, unde persoanele cu dizabilități vor veni și pot face cursurile gratuit, pentru că voi îmbina alături de psihoterapeuți și partea de psihoterapie prin culoare”.

Cu adevărat, sunt evenimente aparte în viața unui pictor. După atâtea cuvinte, este momentul să oferim onorabililor cititori și câteva tablouri semnate de doamna Laura Cornea.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *