Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Totul este pe negat, pe dārâmat, pe diabolizat a tot ce s-a fācut înainte de descālecarea lor printre noi

Mā copleseseste lipsa de umanitate a noilor conducatori, chiar dacā am vāzut si cunoscut multe caractere si situatii în viata mea. Totul este pe negat, pe dārâmat, pe diabolizat a tot ce s-a fācut înainte de descālecarea lor printre noi. Senatorii USR/Plus s-au exprimat vehement împotriva constituirii Comisiei de anchetā pentru situatia gravā de la Spitalul Foisor, unde le-a fost pusā în pericol viata pacientilor, pentru cā ministrul lor Usr/Plus a ordonat evacuarea urgenta! Fārā niciun pic de milā fata de oamenii proaspat operati, fara rusine de familiile lor, fara teamā de Dumnezeu!

Împroscând în stânga si în dreapta cu invective, cā tot ce a fost înaintea lor e rāu – am vāzut de ce sunt ei în stare la guvernare prin emblematicii reprezentanti Voiculescu, Mihaila, Ghinea etc -, senatorii USR/Plus au anuntat cā NU sunt interesati sā afle adevārul, cā ei nu sunt procurori – cu alte ocazii ce le mai placea sā ia pâinea de la gurā anchetatorilor, când nu erau ei vizati direct -, si cā sāptāmâna viitoare, la vot final în Senat, vor vota împotrivā.

Nu votul lor mā surprinde – au dovedit cā sunt irationali, cinici, lipsiti de sensibilitate fata de oameni, ci atitudinea lipsitā de empatie, manifestatā în timp ce anuntau victorios ceva împotriva cetatenilor.

Poate erau si usr-isti printre pacientii de la Foisor!

Sau printre membrii familiilor lor!

Ori printre medici!

Dar nu îi mai intereseazā decât scopurile lor!

Au obtinut votul cu lozinci, manipulāri, campanii negative în on-line si acum nu le mai pasā nici mācar de cei care le-au dat votul, darāmite de toti românii, asa cum este constitutional si moral!

Când e unul de-al lor în mod evident vinovat, sar ca ulii sā-l apere, sā-acopere! Calcā pe cadavre!!

Grupul de senatori social democrati va vota luni PENTRU constituirea Comisie de ancheta în cazul Foisor, chiar dacā este o initiativā a partidului AUR, pentru a dovedi o datā în plus cā ne pasā de oameni în general, de pacienti în acest caz particlar, cā ne dorim o strategie coerentā în domeniul sānātātii – nu haosul pe care il avem acum -, si cā vrem ca astfel de actiuni iresponsabile sā nu se ma repete! (Sursa: Facebook Gabriela Firea)

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *