Ucrainenii recunosc oficial că au adâncit și adâncesc Bâstroe

Comentarii

30 comentarii pentru articolul „Ucrainenii recunosc oficial că au adâncit și adâncesc Bâstroe”

  • Bre Maestre esti om serios ce dracu. Care calcaiul lui Ahile Moldova? Ukraina are armata pe langa Romania. Are serviciu militar obligatoriu. Romania are 70 de mii trupe din care 50 de mii sunt ofiteri. Restul sunt burtosi iar faptele lor de glorie au fost sa se fereasca de mine pe la Kandahar. Sa faca ce Romania in Moldova? Sa-i pice migurile si f-16 care daca ploua nu zboara? Si pe cine sa mobilizeze? Pe votantii lui Dan Barna care nu stiu sa se lege la sireturi? Ramanem in curul gol daca prin absurd s-ar intampla asa ceva. In jumate de zi nu mai avem nimic.

  • Domnule Ion Cristoiu
    A.Spuneti de acel canal,aia nu dragau acolo de saptamana trecuta,in delta e o gasca foarte mare de securisti,au hoteluri,pensiuni,terenuri pe acolo,mergea crin cacarau antonescu porumbacu la baute si fete cu ei,ce au pazit,au fost prea ocupati cu bautura,cu femeile sau cu mancatul,poate si droguri ca se mai varsa cate o barcuta cu cate o tona de cocaina la mal
    B.Ziceti de moldoveni,e o tema falsa,am discutat cu multi moldoveni,ei nu se considera romani si nu vor sa se uneasca cu Romania,nu exista subiect ca sa spun asa,poate il intrebati pe traian petrov basescu de ce a dat cetatenie romana moldovenilor,sunt peste 1 milion,va raspund tot Eu,ca sa voteze un marinar betiv si securist.
    C.Aduceti in discutie achizitiile din pandemie si dosarele deschise de procurori,din nou,”false flag”,fumigena,petarda,diversiune,a iesit acum cateva zile acea mizerabila de scutea,parca asa o cheama pe tanti sefa la procurori sa spuna ca nu sunt destui,ca pleaca prea repede acasa,ca se uita in parcare si nu mai sunt masini,asta in conditiile in care taraturile de magistrati,cu sistem penitenciar si pensii speciale mananca 3 Miliarde Euro pe an.
    Aveti aici aceiasi tehnica pe care o aplica criminalul bolsevic iliescu ion in anii ’90,daca vroia sa ingroape ceva facea o comisie de cercetare,acum securistii zic ca temporizeaza,adica taraganeaza,amana sine die.
    Romania este condusa de mai bine de 33 ani de aceiasi zdreata comunista,bunicuta kgb ion ilici trilion triliescu,face 93 ani in 3 Martie,nu uitati,poate considerati ca exagerez,ciuca sau pahontu,doua personaje cheie acum, au fost facuti generali de iliescu ion.
    Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
    Valentin-Ionut Constantinescu

  • Curand vom data si întreaga Delta, Bucovina, tot ce isi poate dori Zelenski Ticalosii noștri se fac ca nu cunosc. De ce nu au curaj sa opreasca transportul cerealelor si mai ales livrarea motorinei către Ucraina?

  • Ucraina își declara independenta in 24 August 1991
    La 10 zile distanță nava Rostock eșuează la Parizani pe brațul Sulina
    La 4 zile distanță Ucraina solicita ca brațul Cilia sa devină brat navigabil al Dunării
    Antecedentele exista noi refuzam sa le vedem

  • faza cu Bastroe e veche, deja s-a cam terminat cu adincirea canalului.
    de ce apare discutia pe ecrane tocmai acum, la spartul tirgului, asta s-ar putea sa fie o alta poveste,
    insa una legata de noul nivel pe care urmeaza sa se ridice razboiul din ucr.

    • deci practic noi acum asteptam ca vecinii sa ia pamantu’ si sa l vare inapoi in canal?, …cu atentie!, astfel incat adincimea sa nu fie pe undeva mai mare de 3,9 metri ?

      • Faceți misto de noi văd
        Știți cite milioane de metri cubi de aluviuni cara Dunărea pe an
        Stiti ce înseamnă bara Sulina ce este și cum se formează și de ce este aprope in permanenta in capătul ei o dragă
        Nu va întreb dacă știți cum este cu pescajul difernta dintre nava maritima și cea fluviala despre șenal etc ar fi nepoliticos avind in vedere ca eu am carnet de navigator pe Dunăre și Dvs nu cred ca aveți

        • Si noi ce sa facem? Sa-i rugam pe ucraineni sa faca senalul navigabil pentru petroliere maritime? Eventual sa-l si largeasca, n-asa?

          • Ce sa care cu petroliere maritime și unde dincolo de Galați hai Brăila in afara de șlepuri și barje nu mai circula nimic pe Dunăre

        • mai important decit faptul ca eu am sau n am carnet categoria b, c sau chiar d,
          e faptul ca veciii declara ca il au pala de categoria a, deci navigheaza pe unde au chef.
          si nici asta nu e o problema, daca noi ne declaram acordul. si ni l am declarat, plenar.
          pentru ca nu e, nu vad nici bataie de joc.

        • domnule Tatulescu, problema e ca Zelensky a fost prezentat poporului roman ca fiind un sfant, asta e problema, in opinia mea.
          asa ceva pur si simplu nu se face. zic io.

          daca unii il declarau sfant si gaseau motive pentru asta, altii ar fi trebuit sa echilibreze balanta, imediat!, gasind motive pentru care el e mai degraba dracos. aceste exprimari ar fi trebuit sa coexiste, pentru ca in mod cert sfintii …chiar nu sint pe pamant, ci in cer:))), astia de paici sint oameni, adica prin definitie pacatosi:))

          eu imi permit, acum, sa pun problema astfel incit dvs sa ajungeti la concluzia, eronata, ca … fac misto de dvs, pentru ca io mai meru am sustinut exprimarea prin superpozitii, cz in care eu l-am considerat intotdeauna pe Zelensky un ‘sfant SI Pacatos’ :)), deci nu doar sfant si nu doar pacatos:))

          astazi sint in offside doar cei care au lucrat cu o superpozitie, cu sfintenia lui Zelensky, neluind o in considerare si pailalta, care e Zelensky-pacatosu’ :))

          facerea de pace vine la pachet cu exprimarea prin superpozitii, asa ca bineinteles ca voi scoate in evidenta impotenta exprimarii printr o singura superpozitie, atunci cind ocaiile se manifesta :))
          asta cu canalul e una dintre ocazii, bineinteles. ( si, cum am si zis, daca Zelensky e sfant,doar sfant, atunci si canalul Bastroe e o lucratura sfanta, deci daca spui ceva de rau despre canal asta e …blasfemie curata :)) )

          • Unei părți a poporului roman
            Pentru mine ca și pentru mulți romani care pot sa citească și in alte limbi informații pentru a le compara Zelenski este un golan ajuns șef de stat și atit

            Sa clarificam citeva aspecte legate de Navigația pe Dunăre
            Navele maritime de mare tonaj urca pe Dunăre pina la Galați respectiv Reni și atit
            Dincolo de acest punct merg doar barje și șlepuri
            Poate Zelenski sa facă toată Dunărea pentru pescaj de 20 de metri nu are cum sa treacă de Belgrad unde nu are aliați de Budapesta unde nu are poduri care sa se ridice și unde Orban chiar îl iubește și nici de Viena unde iar in încurca podurile

            Sa privim harta
            Are nevoie de brațul Chilia pentru ca Reni este singurul port la Dunăre la care are o infrastructura terestra pe un sol stabil și nu face parte din rezervația naturală Biosfera Delta Dunării
            Porturile Ismail Kilia chiar și Bîstroe sunt in mijlocul rezervației și este greu de presupus ca UE poate sa finanțeze obiective industrial portuare acolo
            Terenul și căile de acces in zona sunt instabile nisops mlăștinoase grindurile și bălți așa cum avem și noi intre brațele Sulina și Sfintul Gheorghe deci improprii dezvoltării unei infrastructuri rutiere și feroviare care sa dreneze pierderile portuare la Marea Neagră
            Practic fără importantă turistică delta ucraineana nu contează ca se distruge prin aceste lucrări

          • @
            poporului. faptul ca o parte din el nu s-a conformat e altceva.
            facand asta el s-a pozitionat impotriva (cind, de fapt, el trebuia sa se pozitioneze ‘pentru’, insa n a gasit printre oficialitati pe nimeni de care…sa se lipeasca, pentru ca oficializatile se manifestau printr o singura superpozitie:) )
            or el, poporul, chiar si manifestandu se altfel trebuia sa gaseasca un punct de sprijin oficial. negasind s-a pozitionat impotriva oficialitatilor,
            or nu asta era scopul, nici al poporului si nici al oficialitatilor(…banuiesc)
            oficialitatile tre sa cinte macar pe doua partituri, insa doua sint suficiente:)). ale noastre cinta doar pe una. a doua poate fi oricind Natura, ca nu se supara nimeni, nici macar Natura:))

        • @Tiberiu Tatulescu a scris pe 20/02/2023 la 22:15
          Domnule Tatulescu
          Am urmarit ce se intampla,rar se intampla sa gasesti un om cu o asemenea lasitate,acest ciuca,facut general de iliescu,a purtat o batalie care se daduse cu o saptamana inainte,teza de doctor i-a scris-o un asistent cand era in nu stiu ce misiune,e un clip cu el in Polonia acum un an si ceva cand aia ii spun ca ultimei slugi sa isi scoata masca,apoi urmariti o imagine cu el in Kiev si ciolacu,pur si simplu e ingrozit de ce a vazut acolo,acum i-am urmarit declaratiile referitoare la canalul bastroe,foarte rar vezi o asemenea lasitate,ciolacu are alte treburi,pune seful la aep,acel trist grebla,alta mumie a juntei militare,iohannis e inexistent,tanti alinutza nr 2 in stat nici ea nu prea exista,vorba Maestrului Cristoiu,trabucel-insuratel e „crai mare”…cine vreti sa reactioneze…
          Sa vedeti ce Foamea Dracului vor face astia in cateva luni,aici in Romania e o mascarada platita din afara de prin 2018 in mod evident,de cand e iohannis,omul criminalului voiculescu dan,cel care l-a omorat in ambasada Romaniei de la Viena pe Marin Ceausescu si apoi a furat 300 milioane $ de la cetatenii romani,datoria Romaniei a crescut de la 60 Miliarde Euro la 145 Miliarde Euro,si asta oficial.
          Model Bulgaria 1996-1998 sau Grecia 2010-2014…poate si mai rau…
          Toate Bune!!!
          Vali Constantinescu

  • Domnu’ Cristoiu,

    Ce nu pricepe Johannis cu gasca lui de chelneri e faptul ca sfidarea si bataia de joc a ucrainienilor ii vizeaza fix pe ei, pe „liderii” de la Bucuresti. Zelenski si gasca lui scuipa semintele direct in cap lui Joannis & Comp si bine fac fiindca politicienii romai isi merita soarta. Ei ii dispretuiesc pe romanii de rand, iar acum sunt la randul lor dispretuiti ca niste iude.
    N-am crezut, insa acum e evident ca Johannis & Comp. sunt pur si simplu TRADATORI DE TARA!…

  • Cine a văzut filmul Pistruiatul sigur a văzut și celebrul afiș TOTUL PENTRU FRONT TOTUL PENTRU VICORIE! De aceea ecologiștii nu sunt preocupați de Delta Dunării …ia sa apară un proiect de autostrada prin delta.

  • io, de cind a inceput operatiunea speciala, am tot auzit ca Zelensky e un sfant,
    …aproape mondial.
    cam o juma de lume se inchina in fata sfinteniei lui,
    pe stadioane, la concerte, in reuniuni internationale,
    oriunde, numa’ sa fie la nivel inalt si foarte inalt.

    daca e sfant, atunci tot ce face el e o sfintenie.

    astfel, Bastroe e creatia unui sfant.

    sa spui ceva impotriva faptei unui sfant e o blasfemie.
    ______________________________________________
    problema apare atunci cind sfantul se dovedeste drac. insa in cazul asta problema nu mai e la sfant, adica la drac, ci la cei care l au definit su surle si trimbite sfant, in conditiile cind el era dracul gol.

    eu cred ca tre sa mergem pe mana oficialilor romani, deci sa l consideram in continuare pe Zelensky un sfant, caz in care sa te atingi de Bastroe e o blasfemie.

    • si, ca sa i se vada sfintenia in toata splendoarea, opozantul lui, Putin, a fost declarat Antihrist, Raul Absolut.
      si …bineinteles ca daca in tabara ailalta e insusi Antihrist, gasca lui Zelensky se vede clar cristal ca fiin cea a unui Sfant

      Zelensky VS Putin a fost, chiar si pe acest sait, definit ca Sfant VS Antihrist

      acuma daca Zelensky e un sfant,…aia e.
      ura.

      • Vremurile Anti vor fi despre dracii care vor fi declarati sfinti si despre sfintii care vor fi declarati draci impielitati. dupa care lumea mare va zice …da!, asa e.
        ‘vor fi’ …sau deja sint, ca asa par a fisi vremurile astea :))

      • Slava Ucraina.

    • problema e tot la rusi. adica …bineinteles ca ei n au niciodata dreptate, ca daca asta e moda,…aia e.
      insa,…barim pentru ca sa existe o exceptie care sa confirme regula, daca, cumva, in ucr, …dintr o greseala, chiar exista nazisti, neonazisti, etc.., deci rusii au avut dreptate,…au avut dreptate punctiform si din greseala!, evident, atunci nazistii, neonazistii, etc, vor redefini nu doar zona asta, ci chiar lumea mare.
      bine ca nu sint! biiine ca nu sint!

  • România eșuată în toată splendoarea ei…

  • După ce SUA și UE au intoxicat lumea cu apeluri ipocrite pentru ca grâul, porumbul din Ukraina să ajungă la înfometații Africii, aflăm că, în geografia pe stil nou, Spania aparține continentului african și porcii ei sunt teribil de înfometați.
    Bine că adevărații porci, cei care huzuresc în cotețe aurite și în Ukraina și în România, au burțile pline…

  • Domnu Ceistoiu suntem un popor de rahat. Guvernatorul Deltei le-a dat cel mai bun argument ukranilor sa isi faca de cap . El a spus in clar ca Romania nu are cercetari stiintifice care sa dovedeasca faptul ca acest canal si circulatia pe el ar afecta Delta Dunarii. PUNCT!!!! Acesta a fost si raspunsul Romaniei dat UE si deci astfel au justificat actiunile Ukrainei.

    Deja anul trecut am afirmat ca o victorie a Ukrainei ar nenorocii Romania. De ce? Simplu! Ei au afirmat ca Romania ocupa ilegal o parte a Bucovinei care ar reveni de fapt tarii lor. Occidentul va spune – vai, Ulkraina e distrusa, hai sa le dam Bucovina care este intacta sa se mai salveze economic. Firmele americane abia asteapta sa puna mana pe padurile din Bucovina,asa cum au pus mana pe pamanturile ukrainene. Din pacate vom pierde si frumoasele manastitrri Voronet, Moldovita, Sucevita s.a. pe care vor avea grija sa le trateze ukranii asa cum au trtat kosovarii manastirile sarbesti.

    Ne vor da in schimb Basarabia saracita si amarata, fara Trasnistria, ca si aia trebuie data Ukrainei cu depozitul de arme cu tot si cu o economie stabila, cu o Centrala de producere a curentului electric performanta. Problema este ca ne vor das Gagauzia si atunci sa vezi probleme cu Turcia!!! Gagauzia este regiune autonoma si va trebui sa o integram ca atare in Romania . Urmare este ca vor sari ungurii – ei de ce sa fie regiune autonoma si noi nu? Deci vom avea probleme si mai mari cu Ungaria.
    Doamne, oare chiar s-a prostit de tot poporul roman si nu vede ce tragedie ne asteapta?

    Ori cum o dai, oricum o intorci, suntem exact ca Romania inainte de al doilea razboi mondial cu partenerul strategic de atunci – Germania!! SUA e chiar mai ticaloasa decat Germania lui Hitler….

  • Poate acum nu mai trec porcii mistreti infectati cu pesta porcina .

  • SLAVA UKRAINA!