Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Umbra lui Baiazid asupra Bosforului

Fortăreața Anadolu Hisari, ridicată de Baiazid pe malul asiatic al Bosforului între 1393 și 1304, pentru cucerirea Constantinopolului, veghează și azi asupra celei mai frumoase căi de apă din lume.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Umbra lui Baiazid asupra Bosforului”

  • Baiazid versus Traian, oare cine ne-a lasat o amprenta mai adanca in constiinta acestui neam, cine ne-a influentat mai mult evolutia si fibra nationala ? (lasam fanariotii si „hopintolii” care au ajuns chiar sa ne si conduca ca optiune acceptata, de noi si nu impusa…si lasand la o parte si alte influente…migratoare si imperii de conjunctura) ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *