Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Un an de la intrarea triumfală în țară a vaccinului

Comentarii

9 comentarii pentru articolul „Un an de la intrarea triumfală în țară a vaccinului”

  • Maestre, hai sa ti zic ceva interesant, ca tot e CraciunulȘ)

    Muza mea m a inspirat si…gata!, am aflat cind s-a nascut Hristos, …ca am inteles ca era o controversa, nu e stia cu precizieȘ)))

    deci…iata cind a fost conceput Hristos: de Buna Vestire :)))

    insa…exprimarea lui Hristos pe lumea asta a fost plenara, el…in ziua in care a fost conceput in aia a si fost rastignit. deci iata cind a fost conceput Hristos: fix in ziua in care a fost rastignit.

    stiind ziua rastignirii lui stim si ziua conceperii lui. si stim pentru ca e aceeasi zi.

    Pastele si Buna Vestire…se suprapun. ele in mod normal s-ar cadea sa fie sarbatorite in aceeasi zi. sarbatorite, pentru ca pe cind Buna Vestire a fost Alfa, ziua rastignirii a fost Omega, Alfa SI Omega fiind una si aceeasi exprimare, adica o Buna Vestire, mai intai pe Pamant, iar dupaia si in Cer, atunci cind Hristos s-a ridicat acolo.

  • cu pandemia…

    pe lumea asta exista o singura tara care a invatat ceva din pandemie: China
    toate celelalte sint…praf.

    inchipuiti va un virus…mortal de-a binelea, nu mortal…ca asta, adica inchipuiti va o pandemie…pe bune, cu morti gramezi dovedite, nu cu morti…gramezi inchipuite. ( mai tineti minte ca ni se propovaduiau, la inceput de pandemie, …gramezile de morti…pe strada? )

    cum sa mai scape unul, daca virusul ar fimortal, cita vreme singurul invatamant tras din aceasta pandemie e ca …tre sa i faci virusului pasaport ca sa se imprastie cu viteza maxima?!:)))
    ati mai pomenit asa ceva?:))))) v-ati gindit, v-a trecut barim intamplator prin minte ca cineva ar putea milita pentru eliberearea unui pasaport unui virus?!:)))

    de ce zic ca China e singura tara care a priceput ceva din pandemia asta?
    pai pentru simplul fapt ca e singura tara din lume care…, din prima!, izoleaza plenar chiar si un oras!, cu milioane de locuitori, …si abia apoi se gindeste cum sa rezolve problema generata de virus in…sistemul inchis…proaspat definit si mare cit…tot orasul.
    asa se face, nenica, izoland plenar zona infectata, nu…daruindu-i virusului un pasaport ca sa zburde peste granite dupa cum il taie capul:))))

    in timp ce China se antreneaza, se antreneaza…muncind pe branci! pentru a face fata unei viitoare pandemii…care poate genera morti cu toptanul, restul tarilor de pe planeta…se joaca bambilici, nascocind ‘pasaportul care-i permite unui virus sa treaca nestingherit orice frontiera.

    deci…Maestre, se poate spune ca peste unii pandemia a trecut…degeaba, din acest punct de vedere. sint mai nepregatiti in fata unei pandemii decat erau la inceputul ei. iar treaba sta asa pentru ca au gasit solutii care amplifica o pandemie, nu o tin sub control.

    • si… culmea!, unii, dupaia, se minuneaza cum de China le-a luat o inainte in…nustiu ce competitii mondiale:)))
      pai…cita vreme ei fac…poate chiar tot ce pot ei pentru a o pierde, cum sa spere ca o vor cistiga?!:))))

      • cum sa speri ca te vei dovedi mai capabil decat China in tinerea in fraiu a unei viitoare posibile pandemii ucigatoare, daca talica, azi, te lauzi ca mareata solutia pe care ai gasit o este …pasaportul pe care i l-ai facut virusului pentru ca sa i facilitezi plimbarea nestingherita pe un continent intreg, ba chiar mai mult de-atat?!:))))

        • ai putea spune….domne, poate i trezeste cineva din somnul in care s-au varat ca ntr un bustean!:))),
          insa spui degeaba, pentru ca…tinta plenara a Marii Revolutii e sa i scoata dfinitiv din joc, intronand Noiul Zeu: Inteligenta Artificiala.

          daca cineva doreste sa stie cam pe unde se afla Lumea Mare, atunci sa priveasca spre procesul de dezvoltare al Computerului Cuantic.
          stadiul in care e acest proces e leit stadiului in care se afla Lumea Mare.
          chiar!, ce s-o mai fi intamplat in ultimele luni cu munca de cercetare pe cele doua directii fundamentale de dezvoltare ale Computerului Cuantic in China?

          • cumvaaa…ar trebui sa interfereze si Coreea in povestea asta,…habar n am cum, pentru ca intre procesul de dezvoltare a Computerului Cuantic si procesul de dezvoltare care a stat la temelia dezvoltarii ‘medicinei traditionale chineze si coreeane’ exista o intersectie fundamentala. daca am stii care dintre ei s-au dovedit mai fini descop[eritori ai acupuncturii am putea stii si care dintre ei e mai daruit de la Natura sa ‘vada’ in adincurile procesului de dezvoltare al computerului cuantic

    • Cum poti face din popor un partener, in cazul in care s ar ivi o astfel de problema care ar necesita manifestarea unui parteneriat, cita vreme poporul vede statul ca fiind…dincolo de baricade? Cita vreme poporul simte ca mai degraba intre el si stat e un razboi, insa mai ales cind simte ca statul si politicienii sint aliati in acest razboi, …cum poate crede cineva ca s ar putea manifesta un parteneriat intre stat-politicieni si popor?:)))

  • a trecut un an , insa anul care a trecut apartine Marii Revolutii, prin urmare ceea ce ne spune noua anul care a trecut este…cam cum stam cu dinamica Marii Revolutii.

    io zic ca…stam bine, in sensul ca Marea Revolutie e in grafic:))), …nici nu se putea altfel, pentru ca Marea Revolutie se! dinamizeaza, se msisca singura, …n ai cum s-o opresti, o poti influenta exclusiv in sensul implinirii acesteia:)))

    pentru ca Marea Revolutie se ocupa cu demolarea tuturor sistemelor sociale si nasterea unora noi noute, Artificiale, ceea ce urmeaza, deci anul care vine, va sta sub aceasta…zodie, a …autodemolarii Lumii Mari. mai simplu spus Marea REvolutie se va ridica pe un nivel superior, adancind procesul de demolare al actualelor sisteme sociale.

    politicienii care isi inchipuie ca…va fi mai bine…se iluzioneaza, de fapt chiar si sistemul politic e pus la indoiala in stil plenar, asa ca…e normal ca sistemul politic sa se iluzioneze ca va fi mai bine, sau…barim tot asa, ca altfel…cum sa crape..de tot?!:))

    deci: a mai trecut un an din Marea Revolutie.
    dinamica Marii Revolutii…cam incepe sa balteasca,
    prin urmare ce urmeaza sint …noi valuri ale Marii Revolutii. noi puneri la indoiala in stil plenar.

    mai inainte sa fie ‘bine’ va fi ‘rau’, mai inainte ca Lumea Artificiala sa se nasca, aducind cu sine inclusiv Nemurirea, cei care conduc lumea asta tre sa si piarda plenar increderea.
    Lumea Artificiala, adica Noua Lume, va fi condusa de-o Inteligenta Artificiala, politicienii-oameni tocma s-au varat in cel mai potent proces de punere la indoiala posibil in Univers. toti cei care nu se vor misca Natural vor crapa, vor fi indoiti plenar si vor crapa.

  • Maestre, Iubirea nu e un cuvant, deci daca spui ‘te iubesc’…doar spui:)))
    Iubirea e o ecuatie de miscare, spre ex Iubirea ar putea fi ecuatia de miscare a cuvantului 🙂
    deci pentru ca ‘cuvantul’ sa devina Cuvant e necesar ca ecuatia lui de miscare sa fie Iubirea
    deci expresia …poate cea mai lipsita de sens ar putea fi asta: te iubesc. :)))
    doar o Inima poate pune in cuvant…viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *