Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Un bărbat de 51 de ani s-a sinucis în spital. A fost declarat și nebun și cu Covid

Sâmbătă,19 septembrie 2020,orele 16, Spitalul de Neurochirurgie,Iași etajul 6 sau 7, salonul special Covid, Secția ATI.
Un om sare (consider că este termenul cel mai aproape de adevăr) de la această înălțime, și la impactul cu solul moare.
Numele sau este DUMITRU ANTON, 55 de ani, din comuna Ciurea (practic suburbie a iașului) a Iașiului.

Cu câteva zile înainte, Dumitru Anton s-a prezentat la spitalul sus numit acuzând dureri lombare puternice (posibil boală profesională, omul fiind constructor).
Conform noilor datini, i se face testul Covid, iese pozitiv.

Dr. Carmen Dorobăț bâlbâie niște explicații, că bărbatul avea multiple afecțiuni psihice, că avea și diabet, dar la ATI, ni se repetă zilnic, stau pacienții intubati, cei care se luptă pentru supraviețuire, cei în stare critică. Nu și Dumitru Anton, el nu era intubat, dacă era, trăia!

Ce vă pot spune cu siguranță este că Dumitru Anton a fost un om foarte gospodar, un om activ, bărbat căsătorit și tată a două fete stabilite în Anglia.
Nimeni din apropiații lui nu ar putea spune că era un om cu probleme psihice (nu că ar conta, într-o societate care și-ar pune întrebarea: „Dar ce căuta omul ăla la Covid, când pe el îl omorau durerile de spate?”)

Dumitru Anton a fost îngropat pe 21 septembrie, protocol Covid. Mama sa, din satul Hadambu,jud Iași, nu a putut participa la înmormântare. Familia foarte apropiată este într-o tăcere de mormânt, este de înțeles.

Mai vorbesc pe ici colo prietenii.
Dumitru Anton, într-un moment de mare frustrare, posibil și că urmare a medicamentației administrate până atunci, a făcut acel gest în urmă unui dialog cu unul din medici, omul neînțelegând și nedorind să accepte situația și tratamentul fără noimă la care era supus.

În momente de mare supărare, ni se întunecă mințile și ne trezim traversând pe roșu. Mi-au rămas întipărite în minte imaginile de acum 2 ani, cred, cu acel bărbat care, fiind primul oprit la o trecere cu cale ferată, este ușor lovit în spate de următorul, coboară, într-o stare de furie, urcă din nou și uită pentru ce era oprit, pornește și este ucis de tren împreună cu soția

V-am scris dumneavoastră pentru că de 7 luni sunteți printre foarte puținii mei ‘aliați’. Cei mai mulți sunt ‘alienați’,oameni cu toate țiglele pe casă,dealtfel.
De ce toate minciunile despre Dumitru Anton? Toate într-o zi, că după aceea, tăcere!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *