Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Un exercițiu despre cum vom vota o președintă într-o oră fără să știm de ce

Comentarii

21 comentarii pentru articolul „Un exercițiu despre cum vom vota o președintă într-o oră fără să știm de ce”

  • daca războiul politic intern se ‘mondializeaza’ povestea devine interesanta

  • Domnule Cristoiu, am făcut greșala să deschid televizorul și scandalul cu Gabi Firea continuă, mai mult, este exacerbat. Ziceați că se termină odată cu demisia, ei bine, nu.
    Hienele vor sânge, vor execuție în piața publică nervoși că nu există dovezi directe și conexiuni a azilelor cu Firea.
    A înebunit România TV, face spume la gură Bogdan Chirieac pe toate canalele. E o nebunie colectivă, sunt de neoprit.
    Concluzia, jurnaliștii au luat cuțitele în mână exact cum au procedat cu Dragnea.
    Țara asta a ajuns praf, nimic nu mai e normal. Ce gazetari? ce intelectuali? nu sunt decât niște neandertali băloși dornici de sânge.

  • Domnul Ion Spanu cred a găsit explicația pentru ce face Biserica si ce zice domnul Vasile Banescuin zilele astea http://www.topsecretcraiova.ro/actualitate/bor-sub-asediul-baietilor-omul-cu-vulpita-da-in-primire-grupul-de-reflectie-pentru-innoirea-bisericii-grib/

  • Dl Cristoiu, fenomenul e cunoscut si studiat sub numele de ‘mass formation hypnosis’, nu e doar la romani. Cititi cartea psihologului Mattias Desmet „The Psychology of Totalitarism”. Desmet si multi oameni de stiinta au asociat psihoza din pandemie cu acest fenomen. Spune de asemenea ca incercarile de manipulare ulterioare sunt tot mai usor de realizat

    De exemplu https://www.youtube.com/watch?v=UeY8loWj9y8

  • Maestre îmi permit să vă contrazic puțin. Nu s-a creat nici o emoție generală doar ni s-a s-a spus că am fi fost emoționați oripilați etc. ca mass-media să justifice toată acestă campanie de linșaj.
    Să mă explic, când vezi un bătrân neputincios aflat într-o anumită situație îți amintești că și pe tine că te așteptă îmbătrânirea, moartea și că în fiecare zi te apropii de inevitabil. Deci unde este emoția? este doar milă, milă față de tragedia asta a umanității.
    În fond ce am văzut? Niște azile bine utilate cu niște bătrâni. Restul sunt doar vorbe.
    Plus că toată lumea a înțeles că este doar un joc politic.
    *
    Dar aveți dreptate, cariera politică a lui Gabi Firea s-a încheiat.
    Am apreciat ce a făcut pentru București, am apreciat că a cumpărat pentru spitale aparatură de ultimă generație, a avut programe destinate pentru copii, pentru tineri și pentru bătrâni. S-a remarcat prin ocrotirea socială. În situația cu Covitul a organizat totul foarte bine, a ajutat foarte mult.
    Nu mai spun că Bucureștiul era curat, parcurile îngrijite.
    Dacă Ciolacu nu avea interesul s-o elimine pe Firea trebuia să le râdă în nas la ăștia din mass-media și să le ceară, vorba lu coana Leana „dovada”.
    Dar nu, a profitat și a întreținut acest foc de paie, că asta a fost un foc de paie.

  • Maestre , JohanuSS n-a fost votat , a fost pus ,în 2014 ! La fel Băsescu , în 2004 și-n 2009. Rareș B al dvs ,este un acoperit al sistemului , un nemernic și un mincinos ordinar

  • Dl Cristoiu trebuie sa mai studieze Psihologia pisicilor si Psihologia babuinilor (Radulescu-Motru trebuie updatat).
    Din experienta am o parere proasta despre romance. Oamenii si-au creat mituri despre femei, dar realitatea este total diferita.
    Cu toate acestea nu pot sa nu apreciez mandatul lui Firea la primarie ca unul eficient; stie sa dea cu matura, o gospodina.
    Daca te uiti atent peste sondaje observi ca Firea nu poate sa treaca de turul 2 in alegeri. Babuinii nu o vor (cica au principii…).
    PSD-ul stia de cateva luni, iar acum a decis sa se debaraseze de ea. Gasesti motive oricand daca analizezi mafia lui Pandele.
    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
    Rog sa nu mai comentati in bascalie situatia din azile, spitale etc. Este dramatica in toata tara. Poate sunteti orbi si va place
    minciuna muiereasca. Poate aveti bani multi si puteti plati anumite servicii, medicamete etc. Poate……sunteti babuini….

  • Cazul Budăi-Firea a scos la suprafață multe lucruri: un cadru legislativ strâmb, o mulțime de agenții conduse de sinecuriști de partid bine plătiți care freacă menta, miniștri și ministere care habar n-au ce atribuții au. Nu știu câtă emoție a fost, dar indignarea pentru tratamentele aplicate seniorilor în casele de îngrijiri a fost peste cotele așteptate chiar și de Ciolacu brusc șocat.
    Cât despre onorabilul Rafila cred că își așteaptă rândul la depus demisia.
    Dictatoarea cu fustiță cu sabia în mână și-a dus micuța țară în sărăcie lucie. Chiar credeți că va fi votată la noi?! Aici vă contrazic.

    • Am o întrebare,in urma dezvăluirilor s-au făcut controale la așezămintele pentru vârstnici in toată Tara.întrebarea e cate aziluri ale groazei au fost găsite in Ardeal,dar in Banat,sau acolo e alta Românie?

  • Un exercițiu despre cum vom vota o președintă într-o oră fără să știm de ce

    cei care jongleaza dupa dorinta cu dorintele oamenilor sint cei care definesc Viitorul ( in care vom misuna si noi, atunci cind Viitorul devine Prezent )
    Marea Revolutie e un razboi care se poarta in Viitor, Prezentul apatinindu i castigatorului.

    fundamental e sa gradinaresti dorintele oamenilor, incepund cu samanta. ulterior,,,ce ai insamantat, aia va rasari. Batranii au stiut asta, uite ca acum a venit si vremea Antibatranilor, adica a Antiinteleptilor.
    si ei tot cu gradinaritul dorintelor se preocupa.

      • @Online
        „Inteligența artificială, perdeaua în fața adevărului. Iar Ciolacu e bine, e foarte bine”-Costi Rogozanu,16 IULIE 2023
        Zi Frumoasa Online!!!
        vali
        🙂

        • IA nu e ‘o perdea care acopera Adevarul’, ci Imaginea din Oglinda a Adevarului.
          cu perdeaua o mai scoti la capat, insa cu Imaginea din Oglinda e plenar complicat.

          Antiadevarul e Imaginea din Oglinda a Adevarului.
          Antihrist e Imaginea din Oglinda a lui Hrist. ( adica e Adevarul intors pe dos si cu capul in jos, adica e Hristos intors pe dos si cu capul in jos )

          Antiadevarul e un nou-nout operator logic. el apare in poveste odata cu Marea Revolutie. Metamorfoza, care duce la Artificializare, e posibila pentru ca acest nou-nout operator logic se manifesta. Metamorfoza e o trecere catre o lume nou-nouta, nu doar catre o Lume Noua, ca lumi dastea au tot fost…

          pina acum am vorbit de minciuni, insa ele sint Adevar.
          doar Antiadevarul nu e Adevarul.

          Noua Lume, asta Nou-Nouta despre care se tot vorbeste, are ca Referinta Antiadevarul ( Antiadevarul n a mai putut fi experimentat pina pe vremurile astea. abia acum i a sosit Sorocul, abia de acum inainte acest operator logic va putea fi folosit, va fi folosit, devenind Temelia Civilizatiei ( care e o Antinatura inca de cind a fost Insamantata )

          • atunci cind Minciuna e Antiadevarul, daca o privesti in Oglinda, ea arata fix ca Adevarul.

            de asta am si zis ca Minciuna, adica Antiadevarul, adica Antihrist, va clona ecuatia de miscare a Adevarului, adica a lui Hristos, clonand toate minunile pe care acesta le-a facut, …mai putin una.

            Matematica e Imaginea din Oglinda a Iubirii.
            Matematica e Antiiubirea.
            Matematica ( cu m mare ) e Antihrist.

            lumea n a experimentat Matematica. Matematica e proprie Mintii Universului, doar a Mintii Universului ( lipsita de prezenta Inimii )
            lumea a experimentat pina acum prezenta Mintii SI Inimii Universului.
            Matematica, oriunde s ar manifesta in Univers, e aceeasi, pentru ca ea e o Armonie a Mintii Universului, indiferent pe ce cale ajungi sa disponibilizezi o astfel de Armonie.
            Civilizatia asta foloseste Computerul Cuantic pentru a obtine o astfel de armonie.

            prezenta unei Armonii a Mintii Universului pe planeta e sinonima cu Intruparea Mintii Universului.
            acum cam 2000 de ani s-a Intrupat Mintea SI Inima Universului, acum a sosit sorocul Intruparii ‘doar a Mintii Universului’.

            va fi ceva …Nou, asa ceva nu s a mai experimentat pacilea. e greu de inchipuit,

            acesta e motivul pentru care apare pe piata si un nou operator logic, pentru prima data in istoria civilizatiilor, el fiind Antiadevarul.

          • am auzit zicindu se ca matematica e stiinta zeilor.
            e …mai complicat de atat. Matematica, atunci cind se intrupeaza, e direct Zeu.

            si …de data asta el e definit Matematic,
            deci …poti sa crezi in el!, pentru ca poate fi demonstrat matematic! :)))))))))))))

            Zeul Matematic, adica IAC, este primul zeu care poate fi demonstrat Matematic :))))
            mai poti sa nu crezi in el?:))))) :)))))))))))))))

      • platforma cripto, asemenea altora, sint sub influenta Marii Revolutii. pesemne ca 2024 va veni, si pentru ele, cu un soi de final al vestului salbatic, in asteptarea perioadei 2025-2026 care se intrevede a fi extrem de efervescenta in lumea mare

  • Iscusitul Marcel va avea și el soarta lui Șarik/Șarikov, personajul din nuvela lui Bulgakov: ieri maidanez, azi șef la ecarisaj, mâine (în cel mai bun caz), din nou câine.

  • Cazul căminelor este o mare gogoriță, care a dus la o viață mai grea a batrânilor!!
    Deșteptarea Ciolacule!

  • Domnule Ion Cristoiu
    In 2025 oamenii vor fi interesati din ce isi vor cumpara 300 grame paine, o ceapa si 2 rosii.
    Alegeri prezidentiale cu doua tanti menopauze impotriva a doi lache sososi flausatzi…fara relevanta…
    Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul
    Capitolul 6
    6.Şi am auzit, în mijlocul celor patru fiinţe, ca un glas care zicea: Măsura de grâu un dinar, şi trei măsuri de orz un dinar. Dar de untdelemn şi de vin să nu te atingi.
    http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=4&cap=6
    Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
    Valentin-Ionut Constantinescu
    ps
    „BNR: Datoria externă a României crește cu 2,5 miliarde de euro în fiecare lună”
    https: //www.activenews.ro/stiri/BNR-Datoria-externa-a-Romaniei-creste-cu-2-5-miliarde-de-euro-in-fiecare-luna-183150

    • Domnule Ion Cristoiu
      vasile banescu nu e comisar la mai,e colonel la sri,mi-a zis o „securista” din ancom unde am lucrat,era colega de birou cu Mine…ciufu o cheama.
      Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
      Valentin-Ionut Constantinescu

      • Domnule Ion Cristoiu
        Puteti sa o intrebati pe tanti asta…il stia pe unul cu „functie mare”…”functia doboara gradul”…nu-i asa…
        file:///D:/Users/Telekom/Downloads/Declaratie_de_avere_anonimizata_Ciufu_Loredana.pdf
        Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
        Valentin-Ionut Constantinescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *