Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Un fakenews util Coaliției de guvernare: AUR – partid „fascist”

Comentarii

44 comentarii pentru articolul „Un fakenews util Coaliției de guvernare: AUR – partid „fascist””

  • Maestre asa da. Va recunosc. Dar totusi ati comis o greseala din cauza aversiunii fata de Ion Iliescu. Psd nu mai este al lui Ion Iliescu si este singurul partid care nu a reactionat la Aur indiferent cat de mult s-a bruxelizat Ciolacu. Cine reactioneaza? Orban un neica nimeni care mai vrea si el carne macrsa nu numai chiftele de la McDonalds, Pnl care este in cadere libera si Usr care nu mai exista. Trebuie sa fim realisti si nu mincinosi. Domnii enumerati mai sus minus Psd nu mai pupa la ciolan si la grasimea scursa din ciolan ceea ce e putin. Ca s-a activat paduchele Muraru este prwa putin si nu inseamna nimic. Cat priveste Erdogan, dupa stirile prezentate la tv aservite este clar ca nu baiatul de 75 de ani este in frunte conform sondajelor pt ca daca era asa americanii taceau malc. Este tocmai pe dos si se incearca o emotie post alegeri numai ca sultanul stie si i-a avertizat ca urmeaza macel ca la lovitura de stat din 2016. Tocmai dumneavoastra sa credeti un sindaj publicat de antena3 sau digi? Haide bre!!!! Realegera lui Erdogan inseamna sfarsitul Americii de aceea au fost pusi latraii sa latre asa de tare.

  • Preferatul dumneavoastra,analistul militar al natiei,nu se pricepe nici la gloante.
    Minutul 17:30
    https://www.youtube.com/watch?v=5yzmYTpu_2M

  • Nu e nicio conspirație, Maestre. Nu se teme nimeni de AUR, fiindcă toată lumea își amintește de PRM: spectacol, gălăgie, pitoresc, “jos mafia, sus patria“, dar atât.
    Ca și PRM, AUR nu poate nici câștiga majoritatea, nici forma o alianță. Așa că nu contează ca partid. Doar USR ar putea, în teorie, să treacă la guvernare. Numai că USR reușește să piardă procente chiar și stând în opoziție 🙂

  • Pe scurt:
    1. AUR crește în sondaje și s-a hotărât „împachetarea” acestui partid. Normal că PNL împreună cu USR sunt în spatele acestei acțiuni.
    Părerea mea e că NU s-a reușit.
    2. Orban s-a dus special ca să instige. Se vede clar pe filmare că nimeni nu l-a agresat. Orban a ieșit la ordin iar jandarmeria lui Bode-PNL a avut ordinul să forțeze o altercație între o mulțime nervoasă și un politician. Nu le-a mers.
    3. Maestre ați uitat de tămbălăul repetat pe care l-a făcut USR în Parlamentul European unde a discreditat România la cel mai înalt nivel.
    4. Radu Tudor e din clubul Ayahuasca – Anrena 3. Delirul a devenit „naturelul” său.
    5. Muraru și C. Pârvulescu sunt trompetele ruginite ale sistemului, adik un fel de „nebunii regelui” care își agită clopoțeii de la tichie ca să-l slujească pe Iohannis. Nimeni nu-i mai ia în seamă.
    *
    Concluzie – Da noi cu cine votăm anul viitor!?
    Eu nu o să merg la alegerile de primari și numai în cazul când mai candidează Negoiță.
    La parlamentare o să văd. Dacă PSD va selecționa tot bolovani mitocani și analfabeți care servesc la diverse ordine, atunci nu o să merg.
    În fine, aștept din partea PSD un congres adevărat ca să vedem și noi în ce apă se scaldă că acum nu este decât un partid duplicitar.
    Nu-mi place deloc coaliția cu PNL. Nu-mi place deloc Ciolacu.

  • Oricine știe că aceste gloanțe se găsesc la liber în poligoanele de tragere și sunt luate ca suveniruri dintotdeauna, însă mafioții de la putere și lacheii lor se folosesc de legile strâmbe și antidemocratice pentru a-și rezolva afacerile proprii.
    Asta e România europeană în 2023, tarlaua cartelurilor mafiote, iar instituțiile statului, cele care ne jefuiesc mai rău decât erau jefuiți iobagii, sunt rakeții lor personali.

  • mai e mult pina la alegeri

    odata cu trecerea timpului singurele doctrine care mai sint viabile, Naturaletea si Artificializarea, doar isi vor clarifica exprimarea.
    potentialul fiecarei doctrine de 50%, asa ca …succes tuturor!

    socoteala politicienilor e acoperita de o socoteala mai mare, aia care e prorpie Marii Revolutii, asa ca ori te dai pe valul Metamorfozei ori vei fi maturat de acesta. din ce se vede actualul sistem politic nu e conectat la dinamica Marii Revolutii, el se misca in vechea si expirata paradigma, asta si fiind, pesemne, si motivul pentru care ei nu si dau seama ca lovind in oricare dintre cele doua doctrine de mai sus …nu le omori, ci le catalizezi :))

    • e mai cu folos să fii ceea ce ești, adică adept al Artificializarii, daca asta ești, decit sa fii o cioara vopsita în haina Naturii,
      pentru că …se va prinde lumea că încerci să
      pacalesti :)))

      • pe vremea Metamorfozei curvasareala nu mai face doua parale. nu poti fi si Natural si cu Artificializarea n san :)), si cu Dumnezeu si cu Mamona, pentru ca orice faci pentru unul e fix impotriva celuilalt

        • @spicy „@online: pe timp de pace sau de razboi, armata tot simbolul primitivismului (mai mult sau mai putin rezidual) din om ramane.” ramane daca nu l schimbi, ca daca l schimbi nu mai ramane:)))

          • odata cu Artificializarea a aparut un nou actor pe scena, ele e chiar Natura.
            care nu actioneaza, ci nonactioneaza, autodezechilibrandu se pentru a Echilibra prezenta Artificialului pe planeta.
            acesta este si motivul pentru care definitia armatei folosita …chiar si astazi :)) e expirata, cel putin de prin 2014 de cind devenise clara treaba.

          • Cum, in stilul „online”, cu schimbatul aleator al definitiilor? :))) Cum se intampla cel mai adesea: online face o afirmatie sa zicem „Cerul e Verde”. Altcineva il contrazice: „nu, Online, e albastru”. Si urmeaza replica lui online: „exista verde si Verde, iar Verde cu majuscula e de fapt albastru”. Argumentare prin schimbarea definitiei. :)))) Te recunosti? :)))

          • @online: nu spun insa ca nu apreciez, din contra sunt impresionat de originalitatea acestui stil si ai toata admiratia si simpatia mea.

          • „Cerul e Verde”. Altcineva il contrazice: „nu, Online, e albastru”. Si urmeaza replica lui online: „exista verde si Verde, iar Verde cu majuscula e de fapt albastru”. Argumentare prin schimbarea definitiei. :)))) Te recunosti? :)))

            bineinteles ca nu.
            cineva zice ‘Cerul e Violet’, eu il contrazic si ii spun ca e Albastru spunindu i ca intre timp cineva i a schimbat definitia de doua ori, odata l a zapacit de cap, spunindu i ca definitia lui Violet este Albastru, iar apoi l a zapacit de inima, spunindu i ca Cerul e Albastru, adica Violet, deci Cerul e Violet :))
            nu eu operez cu ‘schimbari de definitii’, chiar daca si eu le schimb, aducindu le pe cele schimbate in matca lor, la Origine:))))

            deci …vezi tu ceva, insa nu pina la capat, mai inainte ca eu sa schimb definitiile altii le au schimbat, prin urmare eu, schimbandu le iar, de fapt le aduc in matca lor :))))))
            spre ex …ultima culoare in Curcubeu este Albastru, nu Violet.

          • eu nu initiez o iesire din Definitii, ci o iesire din ‘definitii deja intoarse pe dos si cu capul in jos’. eu nu m am luat niciodata de o definitie Non, ci de una care Actioneaza, deci de una care deja a fost scoasa din Matca.
            spre ex povestea cu Curcubeul si culoarea Albastru.
            de ce sa privesti Curcubeul in Dezechilibru, cind Verdele Curcubeului se suprapune epste Zer0, de o parte si de alta fiind…spre ex numerele pozitive respectiv negative?! bineinteles ca -2 e mai mare ca -4 :))))
            cine a rinduit Culorile exclusiv pe componenta Pamant a Actionat, eu, rinduind Culorile pe ambele componente, Cer Si Pamant, …oi schimba eu definitiile, rinduielile, insa in stil non, pentru ca eu le aduc la forma Originala:))))))), insa, ce i drept, dupa puteri,…pe care nu le ‘am’:))))

          • atunci cind s-a spus ROGVAIV …s-a iesit din Definitiile Naturii.
            ROGVAIV e doar una dintre componentele Unda-Corpuscul ( Cer-Pamant ).
            voi! ati iesit din Definitie. eu …doar o aduc in matca ei.
            dupa care …voi! alegeti dupa cum doriti:))), insa abia de data asta faceti o alegere, ca pina mai adineauri …alegeati intre o singura componenta a Unicului Foton si …’tot ea’ :))))

            spre ex atunci cind cineva zice ROGVAIV
            …ati putea sa va spuneti, imediat, ca …cu un ochi tre sa priviti componenta Unda a zicerii, iar cu celalat componenta Corpuscul a zicerii, iar mai apoi sa facei pace intre cei doi ochi , folosindu va de al treilea :)))))

          • @online: Ala vede magenta, nu violet, dar nu stie culorile, ca orice barbat, na… El chiar culoarea aia o vede, pacalit de proprii ochi si creier, nu o spune cu vreo intentie rea sau ascunsa. Iata explicatia:
            „Magenta e o culoare care… nu există….într-un anumit sens. Sună bizar: cum să nu existe o culoare despre care scriu un articol?… Întâmplător se poate. Magenta e o culoare “fake”, extraspectrală. O putem noi inventa în mintea noastră. Mai precis: magenta e o culoare care nu are lungime de undă…Spectrul culorilor, spectrul luminii vizibile e… binecunoscutul curcubeu. ROGVAIV. Roşu (700), orange (650), galben (600), verde (550), albastru (500), indigo (450), violet (400). Cifrele din paranteze sunt, cu aproximaţie, lungimile de undă centrale ale culorilor, în nanometri. Problema e că magenta e între R şi V dar în cealaltă direcţie. Între roşu şi violet dar nu între roşu şi violet… Adică nu între R şi V pe partea vizibilă, cu lungimi de undă desemnate, ci dincolo de violet spre roşu. Doar că dincolo de violet sunt ultravioletele iar dincolo de roşu sunt infraroşiile. Pe unde între infraroşii şi ultraviolete o fi magenta?…Dacă ne imaginăm ca o bandă spectrul luminii vizibile nu putem vizualiza, dar dacă încercăm să pliem spectrul, ca un ecuator, atunci vom găsi magenta la exact “punctul de pe glob” opus culorii verde. De fapt ecuatorul ar fi completat cu încă o zonă magenta şi astfel am avea toate culorile pe respectivul ecuator. Magenta Nu are reprezentare în lumina vizibilă monocromatică. Şi totuşi creierul uman o poate fabrica, o vizualizăm. Cum se întâmplă asta? Nu uşor de explicat. Celulele cu conuri ale retinei umane au 3 tipuri de receptori de culori: cele pentru roşu, albastru şi verde (RGB, Red Green Blue). În funcţie de diferite nivele de stimulare a celulelor vedem diferite culori. Dacă sunt stimulate doar cele roşii şi “tac” celelalte două: vedem roşu. Dacă sunt stimulate câte un pic, două câte două…găsim toate combinaţiile. Roşu cu galben ne dă portocaliu, galben cu verde ne dă vernil apoi verde cu albastru ne dă cian şi…în final…vin movurile. Problema e la combinaţia între roşu şi albastru. Dacă ar fi să căutăm “media”/combinaţia pe spectrul vizibil ne-ar da exact verde. Problema e că pentru verde creierul utilizează direct celulele cu conuri pentru verde, aşa încât pentru combinaţia de roşu şi albastru are de făcut altceva, care să nu fie verde. Şi face…magenta. De fapt creierul inventează magenta pentru că, probabil, îşi dă seama că mai bine merge pe scurtătură între roşu şi mov decât pe drumul lung. „

          • @spicy
            io chiar spun ca apreciez si sunt fundamental impresionat de originalitatea stilului tau si ai toata admiratia si toata simpatia mea.

          • ‘Celulele cu conuri ale retinei umane au 3 tipuri de receptori de culori: cele pentru roşu, albastru şi verde’
            Culorile fundamentale ale Oului Absolut sint Rosu Galben Albastru, Sfanta Treime.
            atunci cind Oul Absolut S-a Crapat in El Insusi a rasarit, din Nemiscare, Miscarea,
            insa intotdeauna Pruncul va fi cu Sfanta Fecioara in Brate, prin urmare de asta Fiul se manifesta in Oul Crapat in Sine Insusi fix cum o face culoarea Verde, unde Albastrul are Galbenul in Brate.
            Atunci cind Mintea ‘despleteste’ in componente Verdele, adica ‘Albastru-Galben’, din spectrul Vederii dispare chiar Galbenul, Rosu si Albastrul, Despletite prin felul lor de a fi ( propriu Miscarii ), putind Defini o Noua Lume, asta despre care tot vorbesc eu ca e Nou-Nouta si care, dupa cum chiar foarte tare zice autorul de mai sus, are ca referinta …fix Imaginea din Oglinda a Verdelui.
            perspicace autorul textului despre Magenta, …eu doar l am completat.

          • @online: hai sa trecem la lucruri serioase, uite ce am patit. Mi-am luat o rochie frumoasa. Incantat de ea o imbrac si o pun pe nevasta-mea sa-mi faca poze. Le face, ma uit la poze: imi dau seama ca lipseste ceva… ma concentrez pe rochie, e ok, ma concentrez pe mine, ok , si totusi la intreg, adica eu imbracat cu rochia lipsea ceva. Si socat realizez: sub rochie, sub picioarele mele mai exact, s-ar fi potrivit la fix, chiar imperativ o… trotineta. Burtica mea si felul cum venea rochia pe ea contribuia parca cel mai mult la aceast potrivire., dar de fapt, totul contribuia si cerea o trotineta. Mi-am luat rochia perfecta de trotinetista, tu realizezi prin ce am trecut eu cand am realizat? Cum am facut tocmai eu asta, eu care ii urasc pe trotinetisti in mod „fundamental” cum spui tu. Zi si tu ceva. Sa o mai imbrac?

          • Ciopirtirea in Componente a Sfinte Treimi, reprezentate de Culorile Oului Absolut, care sint Albastru Galben Rosu,
            va duce in final la despletirea Verdelui, a Fiului, adica a Naturii,
            asta fiind in fapt o sectionare a manifestarii fundamentale a ‘Fecioarei cu Pruncul in Brate’, caz in care uniunea ‘Fiu – Duhul Sfant’ e ‘sparta’ in componente, …caz in care nu se mai manifesta, insa abia in acest moment se poate naste Magenta, adica Antinatura, care e Imagnea din Oglinda a Naturii tot asa cum Magenta e Imaginea din Oglinda a Verdelui.
            spicy, cum spuneam, esti o exprimare ireductibila.

          • tu esti ok, rochia e ok, insa indienilor le era frica, nejustificat, de aparatele foto:)), mustangul nu va arata ca o trotineta in veci :))

          • Fiul S-a Intrupat si Culoarea lui a ramas Galben pina cind s-a Inaltat.
            El s-a maniefsta ca o Culoare de sine statatoare, abia dupa Inaltare devenind Una cu Duhul Sfant, de atunci fiecare om putind sa fie Verde, Vesnic.
            insa chiar aceasta ‘stare’, de …Galben, de Auriu, a permis manifestarea jonctiunii Albastru-Rosu, pentru ca pina la Inaltare Albastrul si Galbenul s-au manifestat Separat in Lumea Asta, deci Albastrul si Rosul s-au putut combina, nascind AntiFiul, Magenta.
            iti multumesc pentru interventie

          • @online: De ce „Albastru Galben Rosu”. Cum argumentezi? Ca tare-s curios :)))

          • @online: „fundamental” vine din franceza (fondamental). Dar in fr exista un cuvant referitor la adancime (fond) si altul pentru spate sau ce e pe acolo (dos). Intrebarea mea la tine sau mai degraba la intelepciunea si stiinta ta este: in acest caz, in limba romana, cuvintele „fundamental” si „fund” mai pot fi considerate ca facand parte din aceeasi familie de cuvinte? Ce zoci?

          • bineinteles ca da, fundamental e tot una cu a ajunge la fundul gropii, a da de esente, a cotrobai in fundul sacului pina afli ce e acolo, de a ajunge la ceva ireductibil, de a diseca ceva pina cind dai de ceva ireductibil, insa si de fundament, adica de esenta unei constructii, de cevaul care a fost pus la temelia unui demers. deci nu e vorba doar despre un final, ci si despre un inceput,
            cum a zis romanul asa sa ramana, ca n a zis degeaba ce a zis,
            ci cu o socoteala. pe care o putem regasi sau nu, insa ea tot acolo ramane 🙂

          • pentru a argumenta ceva ce tine de dinamica Oului Absolut, care e un Intreg, ar trebui sa folosesc un singur cuvant,…atotcuprinzator. deci cred ca daca te apuci sa argumentezi dinamica Oului Absolut vei termina…la Infinit!:)))),
            asa ca raspunsusrile la Intrebarile legate de Oul Absolut vin exclusiv pe calea Daruirii, asa ca n ai decit sa astepti sa primesti raspunsul in dar:))))), adica sa ti pice din Cer direct in Inima:)))))

          • fundamental vine de la latinescul fundamentalis,
            iar eu cred ca temelia tre sa fie impletita cu esente, care ele insele sint Inceputul.
            am apreciat intotdeauna felul in care ii inviti pe interlocutori sa se dea singuri mat:))), adesea invitindu i sa faca asta cu …suficienta politete :))

          • @online:
            „Sa-i pice…”
            Eu credeam ca nu exista om care sa-si doreasca sa aiba el intotdeauns dreptate, astfel incat sa aduca, ca argument, chiar necesitatea de a nu argumenta, deci o lipsa, un gol. Credeam ca omul chiar ajunge sa se plictiseasca de a fi proprietarul dreptatii si macar de plictiseala sa mai plece urechea si la ce spun altii. Altfel e ca si csnd un poet, de exemplu, ar scrie aceeasi poezie in fiecare zi, aceleasi cuvinte in aceeasi ordine.
            Da, suntem diferiti si foarte diferiti, unii avem viziune de ansamblu mai buna ca altii, altii observam detalii pe care primii nu le pot observa niciodata sau rezolvam probleme foarte punctuale dar extrem de dificile mai bine decat vizionarii, altii suntem mediocri, pur si simplu. Suntem ok toti, e bine oriunde.
            Dar cel mai important e ca ne completam reciproc, dreptatea nu poate fi la un singur om.
            Mai ales cu argumenul „eu nu trebuie sa argumentez”. Ca-mi pica. Si daca pica de unde nu trebuie? Din conexiunea gresita, de ex. De aceea eu cred ca si pentru cei orgoliosi, chiar daca nu dau dreptate, ar trebui sa le dea intr-un coltisor al mintisoarei lor, un pic de gandit si ce spun altii. In completarea a ce cred ei cu convingere (am dubii la asta), e de ajutor, oamenii se completeaza reciproc, in gandire cel putin, cu siguranta. Asa cred.

          • Chiar astăzi, că urmare a discuției de azi, am inversat atribuiri de culori in ceea ce eu numesc esența oului Absolut. deci pina mai adineauri era într-un fel, acum e fix pe dos. știam că …e o problema, însă nu știam cum să o rezolv. s a întâmplat s o rezolv astăzi, însă doar pună data viitoare, cînd se vor manifesta iarăși alte motive de modificare:)
            observând cum se poate schimba totul atât de repede…mi am zis că nu e cazul să răspund la o întrebare care are un răspuns atât de dinamic:), că poate mai rău încurc:)
            eu cred că am dreptate pina cînd brus văd că ea se a spulberat:)), deci am dreptate asteptind momentul cînd de dreptatea mea se va alege praful, cum a a mai întâmplat de atâtea ori:))
            însă nu mi pot permite sa mi ‘am dreptate’, pentru că altfel nu s ar găsi nimeni sa mi o spulbere:), așa că eu, ‘având dreptate’ in mod asumat ..doar caut momentul in care dreptatea mea va crapă, pentru că acela e momentul cînd ceva mai capabil voi pune in loc.
            așa că nu sa doua parale pe dreptatea mea, pentru că nici măcar eu nu dau.

          • in ceea ce privește Lămuririle primite n dar ..am vb despre experiența mea, alții or avea altfel de experiente și ei vor fi cei care te pot ajuta cu experiențele lor, Lanuritoare:)

          • @online: am pornit de la o mirare a mea, care m-as simti intr-o mare rutina sau asa ceva si m-as plictisi teribil daca nu as avea mai multe intrebari decat altceva…. si m-am ambalat, am gresit si te-am facut orgolios. Am gresit, te rog, iarta-ma si tu, nu pot sterge, am comis-o din viteza. Nu prea ar fi fost treaba mea. E bine daca fiecare e impacat, poate chiar multumit si fericit. Singura mea treaba ar fi sa fiu bucuros pentru el, nu sa-l cataloghez in vreun fel. Imi pare rau ca te-am facut sa vii si cu explicatii-exemple ca lucrurile sunt altfel, ti-am zis a pornit doar de la o mirare, nu vreau sa schimb pe nimeni. Nici macar sa fac lumea mai buna, poate doar declarativ, daca voi candida in vreun concurs de frumusete. :))))

          • tu chiar crezi că am ratat ocazia de a fi orgolios pe lumea asta?:))
            Sint in atât de multe feluri încât mi e clar că printre ele există și ‘orgoliosul’. Sfânt nu sânt, in rest… le am adunat pe toate :))
            .

      • @Online
        https://ziare.com/concedieri/mai-multe-companii-it-cluj-pregatesc-disponibilizari-masive-vremuri-grele-multa-lume-1804635
        Trebuie sa recunosc si Eu ca am niste vise…fantezii…”cai verzi pe pereti” nu…aveam desenati/zugraviti cand eram mic…visez la omuletzi extraterestrii…adica visez omuletzi cu stomacul lipit de sira spinarii care zboara…au atati fluturasi in burtica de FOAME…ca Zboara…”se inalta ca zmeii”…sunt usori ca un fulg de nea daca sunt hamesiti bine si cu ajutorul fluturasilor capata portanta…METAMORFOZA…ce zici de visul asta…
        Zi Frumoasa Online!!!
        vali
        🙂

        • ca doar unul care n are toti boii acasa poate pricepe ca la originea metamorfozei pot fi doar fluturasii care calaresc stelute de gheata

          • @online: ce rautate ai putut sa scrii, online!!!!! Nu-mi vine sa cred!
            Vali e prietenul nostru!

        • @Online
          N-am nici toate tiglele ca le-am scos si pe alea…am cazut si din copac…la propriu…nu-i problema…
          Uite o Stire…cine are minte intelege…
          https://ziare.com/dacia-spring/prima-tara-europa-blocheaza-producatorii-chinezi-automobile-dacia-spring-victima-colaterala-1804639
          Dacia Spring(nu fac reclama) se fabrica in China si e vanduta cu vreo 21.000 Euro in Romania parca…in China masina costa in jur de 12.000 $ cu conditia sa cumperi mai mult de 50 bucati…masina e bazata pe un model Indian Renault…se cheama Renault Kwid care se vindea la un pret incepand cu 3.500 $…vei spune ca nu era electric…iti pot da exemplu o masina electrica produsa in China (Wuling Hongguang Mini E-In 2020, the Mini EV had a price starting at US$4,162, and topped out at US$5,607 for a fully-loaded model, making it China’s cheapest electric car.-wikipedia)…un Prieten are o vorba…”in capitalism toata lumea e pe plus)…s-a terminat petrecerea…filmul…
          Weekend Frumos Online!!!
          vali
          🙂

  • Plăcuță incriminatorie de pe statuia lui Goga a fost îndepărtată

  • AUR este în sondajele de opinie periculos de apropiat de PSD căruia îi ia simpatizanții; de PNL nu mai are rost să vorbim că e depășit de mult. Se găsesc tot felul de motive nefondate de a fi acuzați de orice.
    Văd că dna Firea cu legea ei model Barnerevet încă a scăpat bine până acum dar și-a cam pus stop carierei politice.
    Cât despre echitatea socială trebuie să le mulțumim partidelor politice pentru grija acordată părinților și bunicilor de 45 – 50 de ani care au pensii speciale și pe care nu le vor pierde niciodată.

  • Dacă USR a făcut golaniile alea NU înseamnă că și AUR trebuie să-i imite!!!
    Ați devenit un bun propagandist AUR!?

  • Nu mai e opoziție credibila,partidele din guvernare nici atât,nu mai sunt personalități politice dacă le putem numi așa,nu se întrevede nimeni,peste tot nulități și mediocrități,votul e degeaba,suntem condamnați,nu ne mai scoate nimeni din mlaștina unde ne-au vârât politicienii de rahat.Suntem conduși direct de la Bruxelles.Scapă cine poate…

  • Cam asta și este AUR sub conducerea lui Simion: un partid fascist.
    Oare romanii i-au votat că urmași ai USR sau cu speranța că vor schimba Parlamentul prin activitatea lor. In schimb nu vedem dacat aceleasi acțiuni manipulatoare că ale USR…?

  • Acum nu mai e justitia corupta, nu mai e nevoie, acum sunt legile corupte, pt ca sunt facute de catre un Parlament corupt si de catre un Guvern corupt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *