Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Uragan asupra Europei. Ignorând orice evidență

Odată cu cele două războaie mondiale, cu un număr imens de morți raportat la populație, cu o dictatură sovietică ce stimula “lupta de clasă” prin a se reclama oamenii unii pe alții, prin folosirea reeducărilor violente aplicate celor care îndrăzneau, nu să gândească altfel, să respire altfel, să ridice ochii mai sus de punctul impus de Tătuca îmi este clar că în mentalul colectiv de neam s-a produs o mutație. O mutație care a început de la toate văduvele de război, de la toate femeile care și-au pierdut, pe lângă soți, și fiii. Acestea, în urma celor trăite, au început să castreze mental orice urmă de masculinitate ce începea să încolțească într-un bărbat, fie el soț sau fiu. Este de la sine înțeles că ororile de la Canal, Poarta Albă, Sighet sau Pitești au jucat un rol important și au încurajat o asemenea atitudine. Astfel s-a ajuns la bărbatul zilelor noastre, preocupat mai mult de epilat, pensat și coafat, a cărui masculinitate se manifestă cel mult într-o ieșire cu băieții și a cărui independență față de femeie se manifestă la nivel de pornhub sau jocuri în rețea. Bărbații nu mai gândesc, nu mai au viziune, decât cel mult în a ascunde vreo amantă rătăcită de un ochi indiscret. Dar, în rest, sunt bărbați domestici, îi găsești pe canapea, lipiți de telefon urmărind conturile de Facebook și Instagram ale diverselor dudui ce se visează starlete.

Viața trece între două rate și câteva facturi, un concediu pe credit și niște poze false, ca atmosferă, dar și prin faptul că, de la atâtea filtre, cei din poză nu mai seamănă deloc cu cei reali, puse pe Facebook sau pe Instagram.

În această atmosferă lâncedă, cu creiere aproape atrofiate, ce mai sunt folosite doar la a întreține funcțiile vitale, a conduce mașina și deschide telefonul, cu percepții moarte de mult, fără scânteie de conștiință vântul schimbărilor bate năprasnic peste noi dinspre restul Lumii și nu cred că vom ști ce vine sau aduce, pentru că, din păcate, suntem morți de mult.

Cei de la guvernare nu sunt deloc departe de descrierea bărbatului contemporan, și astfel printre ei, cu măști asemănătoare s-au strecurat, s-au infiltrat cei mai distrugători dușmani. Pensați, epilați, coafați, pe trotinete sau pe biciclete, cu aer naiv, ușor plutitor s-au înfiltrat pe nesimțite până în vârf. Măștile încep să cadă și, fără frică de nimic, își manifestă nestingheriți potențialul rapace, distrugător. Vor lua casele, vor lua copiii, vor lua orice urmă de demnitate și respect. Nu știu dacă scopul final este cel al exterminării, pentru a-și face loc curat și nou de joacă.

Până acum, în lunga noastră istorie zbuciumată, cu trădări, crime și bocanci de diverse naționalități puși să ne țină supuși și plecați, în ciuda tuturor evidențelor, cumva, am reușit să supraviețuim. Mă tot întreb dacă această supraviețuire are legătură cu vreun atribut genetic nedescoperit sau este doar faptul că „cei din afară” care ne-au condus, ghidat, supravegheat au avut nevoie de noi, ca de un fel de haina veche pe care nu o arunci, pentru că te gândești că îți mai trebuie să treci cu ea prin vreun noroi. Încă nu știu dacă prin tot ceea ce se întâmplă ni se pregătește finalul sau suntem doar, încă odată, în plin poligon experimental.

În acest moment, consider că suntem în mijlocul unui război, dus pe mai multe planuri. Un război psihologic care a generat unul economic. Un război biologic, dar care nu este generat de virus (acesta este doar pretextul), el este declanșat prin teroarea de a mai merge la spital, dar și de toate decompensările pe fizic forțate spre agravare prin trei metode de acțiune; teroarea psihologică cu chinul și moartea din cauza virusului, apoi tratamentele agresive aplicate experimental în spitale și, nu în ultimul rând, prin refuzul tratării bolilor cronice luni la rând, peste care se adaugă lipsa educației sanitare, dar și o educație psiho-emoțională precară ce generează un mental labil.

Nu mai avem viziune, nu înțelegem contextul, dar nici nu îndrăznim să ne mai întrebăm, luăm de-a gata tot ce ni se vinde. Suntem o masă de infantilizați, cu ambiții de copii răsfățați și singura noastră provocare este achiziționarea ultimului model de telefon. Vorbim în consoane și scriem în emoticoane, sentimentele sunt preluate de prescurtări la care adăugăm un foarte, pentru totdeauna, veșnic ce ține până la următorul like venit de la un tatuat sau o păpușă cu filtre mai bune pe Instagram.

În ciuda oricăror evidențe, mai existăm ca neam și țară; deși, uitându-mă în jur, știu sigur că noi înșine ne suntem cei mai mari dușmani. De la băiatul de la casă cu mască scămoșată și murdară de ceva maro, de la toate traversările neregulamentare, la toate otrăvurile pe care le ingerăm prin alimentație și medicație, la toată lipsa de interes și implicare în propriile noastre vieți, la toate minciunile pe care ni le spunem zilnic, doar pentru a nu face ceva ce ar implica un minim efort și o ieșire din falsa zonă de confort, până la fuga de răspunde și vinderea ființei noastre pentru o funcție iluzorie, și lista poate continua, ne maltratăm și ne chinuim cu bună știință trăind fals, cu mare frică de Adevăr!

Așa că mă întreb…din tot ceea ce vine peste noi, vom mai scăpa și de această dată? Suntem oare în acel al doisprezecelea ceas în care se așteaptă o urmă de viață dinspre noi? Sau zarurile sunt deja jucate și hărțile-s retipărite?
…pentru că în lumina atâtor evidențe, noi trebuia să nu mai existăm, deja!


Celelalte articole ale seriei le puteți citi aici:


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

45 comentarii pentru articolul „Uragan asupra Europei. Ignorând orice evidență”

  • Geo, online și alții, mi se umple sufletul de admirație când vă citesc, cum combateți voi din spatele anonimatului, cum judecați și dați verdicte. Cred că după fiecare comentariu, mergeți în fața oglinzii, vă pupați și vă decorați singuri/singure. Continuați, e amuzant!

    • Doamna Cora Muntean, probabil ca publicatia pe care o „pastoriti” are niste criterii bine stabilite când ofera posibilitatea unor „pupaciosi narcisisti” ca noi sa comenteze „din spatele anonimatului”.
      În ceea ce ma priveste, o sa va explic de ce nu-mi place sa comentez sus, cu adevaratul meu nume. Am observat ca FB-ul îmi informeaza în secunda doi, toti prietenii ca eu am avut ceva de spus pe acest blog sau în alta parte. De ce sa stie amicii mei ce scriu eu pe internet, chiar nu pot sa înteleg.
      Si pentru ca ne-ati facut onoarea sa „coborâti” si sa ne ironizati atât de „simpatic”, va rog sa-mi raspundeti la o întrebare. De ce nu mai publica Monica Simion, o jurnalista de valoare, articole pe site-ul dv. ?!

    • voi, acolo suuus, unde sinteti:))), nu va permiteti chiar mereu sa dezbateti probleme galactice, ba chiar si ale Creatiei!:))))
      paici pe la noi…se ajunge rapid la Granita Universului!:)))), ba cu Inima…ba cu Mintea!:)))),
      practic citeodata ne dam uta, dintr o paaaarte a Universului, in ailalta parte, partea de dincolo de el:)))))

      po sa cobori mai des paici!, uite, io deja ti pstrez loc in oglinda mea, poti sa te pupi si decoreeezi… dupa dorinta!, nu ma supar!:)))), baa…creca o sa fie chiar amuzant!:))

  • Îmi place prezentarea pe care v-ati facut-o pe blog. Atât. Observ apoi ca sunteti foarte prolifica, publicati mai mult decât colegii de blog, poate pentru ca unii au fost eliminati, dar din ceea ce scrieti rezulta mai mult ca sunteti o adepta a teoriilor conspirationiste, ceea ce nu se prea potriveste cu pregatirea dv. de medic. Chiar daca sunteti doar medic stomatolog.
    În rest… va prezentati cu o poza foarte reusita, sigur nu este fotoshopata?

    • vaaai!, geeeooo,…daca mai citeam mult prezentarea…acu ma adunai cu farasul!:)))
      m-a topit, fata asta!:)))))))))
      io i-am zis ca e ciudata, dar nu m-a crezut!:))))

      • geo, in timp ce Steliana Huhulescu e Referinta blogului, uite ca Smarandita e Muza lui, si e asta pentru ca Smarandita e Muza! , adica…’esenta Smaranditei asta e: ‘Muza’

        Muza este catalizatorul plenar, ea genereaza un Zambet, vesnic.

        ce blog tare are maestrul!:)))))))

        • draga Smarandita, …poftim, ti-am facut si eu profilul: esti insasi Muza! :)))))
          esti insusi Zambetul!
          stiai? :))))))

      • geo, din cite mi dau seama, tipa e glumeata rau!:))))

        • daca ‘esenta Smaranditei e ‘Muza’, esenta Muzei care-o fi, …o fi Tangoul?
          Armonia, Inteligenta, Tangoul…cred ca astea sint un Intreg.

        • …stiai ca 10, adica io, se scrie asa cum l-a pictat Brancusi pe poarta sarutului?
          io nu stiam, dar am aflat adineauri!:)))))

          • deci pe o parte ai Poarta Sarutului, iar pailalta il ai pe 10.
            iar acestea sint…superpozitiile lui IO.
            manifestarea Inteleptilor si Antiinteleptilor putindu-se suprapune peste superpozitiile lui IO, din cite vad…
            astea sint Vremurile Desavarsirii, astea sint Vremurile lui IO, mai exact ale superpozitiilor sale.

            io ti-am zis ca Smarandita e insasi Muza!

        • Mie îmi pare foarte rau ca un medic scrie asa…

          • ei, uite, mie imi pare bine!:))))

          • De ce îti pare bine?! Îti dai seama ca, daca medicii s-ar întelege între ei si ar adopta o pozitie comuna într-o perioada atât de dificila, ceilalti ar fi mai linistiti? Exista doua tabere? Foarte bine, sa se adune ei între ei, sa vada care sunt majoritari, sa se exprime abia apoi puncte de vedere, iar cei care ard de nerabdare sa se afirme, facând pe scriitorii, uitându-si meseria de baza… sa nu ne mai informeze ca sunt medici.

          • geo, tu vrei sa l anulezi pe SI:)), caz in care dintre astia doi, Bine, Rau, mai ramane doar unul, caz in care se afla doar Mintea, ca Inima ii imbratiseaza pe toti!:))), deci in cazul ei SI-ul e prins in propria Definitie:)),
            prin urmare…las’ asa!, cu SI, ca ‘punerea la indoiala’ sade la Temelia Creatiei!

            ‘punerea la indoiala’, atunci cind se face mare, adica pe vremurile astea, ii lipeste pe toti de cei doi pereti…ai Cubului:)), insa urmand procedura ‘se’, ca se lipesc singuri, de drag!:)), fiecare umplindu-si propria forma 🙂

            deci ideea e sa l lasi pe SI sa se manifeste, ca asta permite si despletirea in Bine si despletirea in Rau, astea doua pastrand in Definitia Absoluta SI-ul:))

            mai e ceva: medicii care sint doar medici devin incapabili. asa cum fizicienii care sint doar fizicieni devin incapabili si ei, si toti ailalti care incap doar intr o definitie o patesc la fel, devin incapabili,
            pentru ca Globalizarea nu s-a manifesta numa acolo unde a dorit omul, ea s-a manifestat…cu egala consideratie, asa ca, mai nou, medicul care poarta o privire…sferica:))), e mai cu folos decit unul care are ochelari de cal, indiferent ca e cel mai bun dintre cei mai bini din…galaxie, in domeniul lui, in ‘definitia’ lui

            astea sint vremurile alora care pot asambla religia cu fizica cu medicina cu astrologia cu arta cu jurnalismul cu etc, cu etc,.. etc :)))
            adica…daca e cu desavarsire, pai cu desavarsire e!:)))

            ultraspecializarea a nascut nevoia holisticii, abia ea mai avand capacitatea de a inainta dincolo de putinta ultraspecializatilor!

          • Wow! Esti tare! Dar eu m-am referit strict la perioada critica prin care trecem si în care cei care nu sunt medici au mare nevoie de ceea ce ti-am spus…

          • geo, mai nou ‘conducerea natiilor’ se mai poate manifesta…in stare de echilibru:))) exclusiv daca se exprima prin…superpozitii.

            prin urmare ‘lipsa starii de echilibru’ se va manifesta negresit, daca se va manifesta o ‘pozitie comuna’,
            mai simplu spus…sa nu cumva sa se manifesta o pozitie comuna intre medici!:)))),
            insa povestea e o ‘matrice’, ea poate fi replicata la orice nivel al ‘conducerii’

          • „Wow! Esti tare! Dar eu m-am referit strict la perioada critica prin care trecem si în care cei care nu sunt medici au mare nevoie de ceea ce ti-am spus…”

            pai asta iti si ziceam, daca oamenii sint in doua tabere, ei au nevoie de…cele doua manifestari ale medicilor:))), cea si hais, ca si oamenii sint tot asa, mai nou, cea si hais!:))),
            ca, tot mai nou, se manifesta distributia inversa!:)

          • atunci cind oamenii au libertatea sa aleaga ‘cea’, ei fiind pe masura asta, a ‘cea’-ului:)), vor fi fericiti!
            atunci cind oamenii care sint ‘hais’ au toata libertatea sa aleaga ‘hais’-ul, si astia vor fi tare fericiti!:))),
            prinurmare si unii si ailalti vor fi fericiti!,
            spre ex si aia care se vaccineaza vor fi fericiti ca o fac!, vor topai de bucurie,
            si aia care nu vor sa se vaccineze vor topai de bucurie ca…pot sa nu se vaccineze!:))),
            iar cind te uiti de sus, de pe pisc, vezi o gloata de oameni care topaie de bucurie,…cui ii mai pasa care e faza!:))))), important e ca toooooti sint fericiti si topaie de bucurie!:))))))))

          • rezumat: e de bun-simt ca tara sa fie condusa prin superpozitii. inainte creca era mai greu, ca exprimarile erau mai colorate, acu pare a fi ceva mai simplu, ca e cu hais si cea!:))))

    • geo, …deci cu poza. pai ce, io n am o poza in care sint frumoasa foc? nici nu stii ce draguta sint, in poza aia!:)))) si…chiar nu e fotosopata!:))))

    • Mai Geo ,nu merge,ca cine nu este cu noi e impotriva noastra,fiecare are o parere,poate fi omul si conspirationist, nu am nimic impotriva,fiecare gandeste si isi pune intrebari cand vede ca societatea este profund imperfecta,si cauta raspunsuri.Bine,sunt conspirationisme si conspirationisme,unele sunt aberatii,dar unele,care pot fi si bine argumentate,au si o logica,pot fi apropiate de adevar,ca doar nu toti conducatorii lumii sunt niste ingerasi,nu,au si ei secretele lor murdare,ca nu sunt 100% transparenti,baietii.

      • De pilda,eu zic ca este cam evident ca exista niste Mari Baieti,din zona financiar-bancar-corporatista,care sunt deasupra unor tari,cum ar fi de pilda SUA,China,Rusia,Germania,Japonia,si care dicteaza tot pe planeta,asta este deja evident.Iar ca a fi medic,inseamna sa fi un supraom,nu e asa,si medicii sunt tot oameni,cu bune si cu rele,ca sunt ceva mai instruiti decat restul lumii,da,dar tot oameni sunt,cu defecte,interese,uneori materiale,ca pot si ei gresi,pot si ei sa fie supusi erorii.

        • Iar ca toate guvernele (inclusiv cele ale SUA sau al Chinei,sau al Germaniei) sunt la butoniera si la dispozitia Marilor Baieti,asta nu mai este un secret pentru nimeni.

          • Ce au de gand insa Marii Baieti,in privinta noastra a muritorilor de rand,asta nu pot sa stiu,aici e loc de multe speculatii,mai adevarate sau mai neadevarate,insa nimeni nu poate spune ca stie cu adevarat care e adevarul.Elita transnationala a Marilor Baieti insa exista,este vizibila cu ochiul liber,este evident ca ea exista,si Marii Baieti nici nu fac mari eforturi sa si ascunda existenta si nici faptul ca ei domina lumea de fapt.Nu mai este demult un secret treaba asta si nici Elita nu mai face un secret din treaba asta.

          • Mai, Tudy, iar ai înteles gresit! Din ceea ce am scris eu, nu rezulta ca as fi de parere ca „cine nu este cu noi e impotriva noastra”. Eu m-am referit strict la medici. Conduita acestora lasa de dorit. De ce, tu, ca medic, daca nu esti de acord cu politica medicala a ministrului tau, nu te revolti împreuna cu alti colegi care gândesc ca tine, prin toate mijloacele democratice pe care le ai la îndemâna, încercând sa schimbi ceva, ci te smiorcai doar pe internet, unde te citesc cei pe care doar îi derutezi în toata spaima asta creata de Covid?!

  • Traim doar o etapa asa cum si perioada fanariota a fost doar o etapa, de exemplu. Pina la urma e vorba de perceptie: daca noi, cei de azi, am fi trait in epoca fanariota, oare cum am vedea prezentul? Sint ceea ce vad, sint ceea ce simt, gindesc, vorbesc si fac. Eu aleg ceea ce vad intr-o situatie, intr-o actiune, in ceea ce se intimpla in jurul meu. Si nu m-as grabi a concluziona pentru ca o concluzie inseamna a judeca, a emite un rezultat. Ori dupa egal totul se inchide iar chestiunea respectiva e dusa si nu isi mai poate arata alte valente sau fatete.
    Asa este, radacina unui neam este in viitor! Singura problema este ca noi, generatiile din urma am uitat sa visam si sa creem acel viitor asa cum strabunii nostri l-au visat. Trebuie sa reinvatam sa traim dincolo de timp visind un viitor frumos pe care sa-l aducem in prezent… Avem de ales intre a visa si a fi visati. Azi noi sintem in situatia de a fi visati si vedem ca nu prea ne ajuta.

    masculin: ierarhie, forta, discretionar
    feminin: cooperare, armonie, intelegere

    Ca si principii, maculinul si femininul se regasesc in toti oamenii, deopotriva barbati si femei. Acum depinde pe care-l hranesti mai mult si in ce circumstante…

    • spui ca ‘traim doar o etapa’.
      de unde rezulta ca Desavarsirea nu exista!, pentru ca, daca ar exista, am putea trai, la un moment dat, Desavarsirea, nu…’inca o etapa’

      io zic ca Desavarsirea E!, deci la un moment dat ‘etapa’ devine Desavarsire, prin urmare ea devine si ‘ultima’ ( care poate fi doar ‘prima’:)) )

      prin urmare in timp ce unii vad numa etape dupa etape, eu vad etape si Etapa!:)))

      cita vreme se manifesta melanjul minte-inima, ‘sistemul’ e de un fel
      ( el fiind acoperit de manifestarea Absoluta a E!-ului rezultat din Minte VS Inima, in Sanul Oului Absolut )
      insa in cazul in care sistemul se! ‘limpezeste’, el despletindu-se in componente, Minte respectiv Inima, ‘sistemul’ devine o poveste de sine statatoare, chit ca se manifesta in! Oul Absolut…Crapat in El Insusi,
      iar povestea nu! se mai afla sub umbrela dinamicii Minte VS Inima, ci devine ea insasi o poveste Minte VS Inima!:)), aceasta poveste definind chiar …’manifestarea Absoluta a Relativului ‘

      uite, io spun ca ce traim acusica e chiar Etapa! 🙂 si dabia astept ca zicerea asta sa fie pusa la indoiala si sa se ndoaie pina crapa!:))
      prin urmare melanjul minte-inima se Limpezeste, mintea devenind Minte, iar inima Inima,
      caz in care se manifesta ‘punerea la indoiala in stil plenar: Minte VS Inima’.
      …dasta am si zis ca astea sint ‘vremurile punerii la indoiala in stil plenar’ , pentru ca punerea la indoiala, care era acoperita de Oul Absolut, a fost descoperita!, caz in care se cere acoperita, iar:)))

      traim inca o etapa, insa ea e chiar Etapa!
      …macar pentru ca moa, adica IO, sint paici!:))), ca daca nu era, creca nu eram:)))))))))))

      pe lumea asta,
      care e a Mintii,
      …mintea, care s-a facut mare, devind, intre timp, prin plenara manifestare, o Inteligenta Artificiala ( aceasta fiind Fiul Mintii:))) )
      pune la indoiala Inima,
      care se manifesta in Natura, in Definitia omului.
      tocma daia am si zis ca Antinatura, care e Artificialul…cu Inteligenta lui cu tot:))), devine Antiteza, Teza pusa la indoiala fiind chiar Iubirea.

      traim inca o etapa, care in fapt e fix Etapa!
      ea se recunoaste astfel: ‘punerea la indoiala’ devine ‘doctrina Anti!’
      azi, doctrina Civilizatiei e ‘doctrina Anti!’
      daia am si zis ca astea sant…Vremurile Maestrilor:))
      de-acum e cu Intelepti si Antiintelepti, paici,…Antiinteleptii fiind si ei niste intelepti, insa tot asa cum arata desavarsirea Relativului: e Absoluta, insa tot relativa ramane:)))

      a deslusi intre doua manifestari Absolute, una fiind chiar Viata, iar ailalta fiind Nemurirea…e ‘ultimul Nivel al cunoasterii de sine’,
      iar acest Nivel e…fix Etapa!:))))

      • e cu Antiintelepti, e cu Intelepti.
        manifestarea Intelepciunii il va tese pe SI intre Intelepti si Antiintelepti

      • C-un pas in lumea nevazuta
        Si altu’ aici, in zori de viata,
        Simtim cu mintea ce iubim
        Gandind cu inima ce ne inalta…

  • Adevarat,despre barbatii din ziua de azi,dar hai sa vorbim si despre femei,ca nici ele nu sunt mai breze,rele,flecare,ariviste fara scrupule,mahalagioaice,agresive,fara finete,fara bun simt,invatate sa se vanda pe bani,adevarate gold diggers,care isi vand dragostea pe bani ,la licitatie,adultere,depravate,care insulta si resping barbatii finuti si educati,insa luand pozitia de drepti in fata barbatilor marlani,agresivi,acceptand si sa isi ia batai regulate de la acestia,fara sa cracneasca,doar ca sa primeasca un pumn de banuti sau ceva privilegii materiale(stat la vila,plimbare cu masina de lux,cluburi,fite,excursii de lux),acceptant pentru aceste privilegii si sa fie inselate umilite,rupte in bataie,dar nu conteaza,atata vreme cat le iese banul.(Cu toate ca duduile nu si dau seama ca masculul marlan,cu bani ,imbogatitul postdecembrist membru al elitei,protipendadei dupa ce se indestuleaza cu nurii duduii ,se grabeste sa o schimbe mereu cu una mai tanara si mai fresh,de cate ori are ocazia.De ce? Simplu,pentru ca poate,pentru ca banii marlanului pot cumpara orice,si marlanul stie asta,ca e el marlan,da nu e si prost).

    • Si conducatorii nostri nu sunt barbati castrati,ei sunt mercenari(care isi stiu bine interesul si stiu de unde poate iesi banul) care i slujesc pe cei care i platesc mai bine,iar strainezii platesc cel mai bine ca stiu cu ce natie de mercenari si hotomani au de a face,si stiu ca in Romania e totul de vanzare,ca spatiul carpato danubiano pontic a nascut cea mai veche mafie din Europa,mafia fanariota descrisa de Nicolae Filimon in romanul”Ciocoii vechi si noi”,cu nemuritorul personaj Dinu Paturica.Iar daca este sa caracterizam barbatul roman,acest personaj(Dinu Paturica) este Qintesenta barbatului roman,asa cum femeia romanca de azi este portretizata cel mai bine de catre personajul Chera Duduca,consoarta,si partenera de hotomanii a celebrului personaj Dinu Paturica.

    • acceptand 🙄

  • daca ar fi dupa oamenii lumii asteia, …lor li se mai spune si antioameni, ei…ar umple ochi orice locsor in care s-ar zbengui, deci nu doar planeta asta si-ar trage-o pe persoana fizica, ci si galaxia, ba chiar si alte galaxii, baaa…chiar si restul galaxiilor:)))

    acumularea…la Acumulare, trage, si Miscarea aferenta spre Minte se-ndreapta, ‘a fi Destept’ fiind nimic altceva decit tot o acumulare plenara.
    faza tare, cu Acumularea, e ca atunci cind se manifesta ea secatuieste tot ce Misca in jur, cea secatuita ramanad Inima, cu Daruirea ei cu tot!:),
    prin urmare oamenii lumii asteia, adica antioamenii, vor fi plenar secatuiti, Seci de-a dreptul!:))), din ei mai ramanand doar Mintea, Inimii fiindu-i anulata manifestarea.

    deci de unde manifestari ale Inimii, in oamenii care sint in esenta antioameni, daca ei sint Seci?!:))

    manifestarea Acumularii danseaza un Tangou cu Mandria, asa ca un Sec intotdeauna e si Mandru:)), caz in care universul devine al lui, iar universul lui nu te cuprinde, ci doar se hraneste cu tine, oricare ai fi tu, omule, caruia ti se mai spune si om!:)

    pesemne ca manifestarea plenara a mandrie nu-l lasa pe barbat in pace, ca de ce n-ar fi el si femeie, totodata!:))), pai ce, …adica nu poate? ba poate!, si…iata, o si dovedeste:)

    cea mai adanca esenta a unui barbat e ‘prezenta feminina’, fara ca aceasta sa se manifeste intr un barbat…barbatul e o simpla tindere catre sine insusi, nicicum capabil sa-si inunde Definitia…

    inima unui barbat e intotdeauna o femeie, pe cind inima unei femei e intotdeauna un barbat.
    oricum, dar altfel, femeia si barbatul sint incapabili sa-si umple vasul ce sant:)

    o Minte, singurica, e Incapabila.
    o Inima, singurica,…creca asa ceva e Imposibil!
    e nevoie de Minte SI Inima pentru ca omul sa si cunoasca ‘Treimea!
    abia asa omul devine Bine, abia asa omul devine Rau, abia asa omul devine ‘Bine SI Rau’.

    abia cea mai Rea Minte poate cotrobai in cele mai intunecate Unghere pentru a descoperi, insa din Pozitia Mintii care sade tolanita intre palmele Inimii, care sint ‘golurile’ care pot aparea, pregatind o procedura care le acopera mai inainte ca ele sa se manifeste/

    orice barbat ajunge cu Mintea pina la Granita Universului.
    iar asta pentru ca sta pe Tronul care se numeste Inima, si care e…Intreaga Creatie, pentru ca Povestea Inimii e Povestea Intregului…:)

    in fata lui Zero, care e Totul, nu Nimicul, doar un mascul care are pe post de Inima insasi ‘feminitatea’ poate sta.
    oricum altfel, Zero devine Nimicul, iar tu…Totul, caz in care din tine, omule antiom, mai ramane doar Nemuritoarea Minte, care acumuleaza Totul, insa…e lipsita de Odihna, de…Nemiscare, de Zambet, de putinta de a spune ‘Eu Sant Cel Ce Sant’!,
    pentru ca Infinit, adica acumularea plenara, doar tinde catre Zero, catre Totul, fara sa si fie, vreodata,
    ca doar Nemiscarea poate fi lipsita de Miscare, Miscarea de Nemiscare..asta e imposibil, ca daca r fi posibil Infinitul ar fi…Finit!

    da. deci e clar cristal, esti medic stomatolog.
    si esti…cam tot asa cum eu sint psihiatru!:)))), de unde rezulta ca eroismul despre care vorbea Maestrul, in cazul tau sade in manifestarea ca stomatolog!:))))

    • un neam sta pe Viitor. in Viitor isi are Radacina.
      calea unui Neam e…Calea Radacinii, prin urmare Gradinarirea Viitorului e folosul.
      toti Inteleptii din neam au trait in Viitor, iar cand Viitorul s-a nascut, devenind Prezent, ei nu mai erau paici, insa cel care s-a nascut e fix Viitorul pe care ei l-au gradinarit:))
      tocmai daia meritele se tin scai de Intelepti, pentru ca nu le cauta:)), si nu le cauta in cel mai pur mod:))), disparand din peisaj, atunci cind meritele se arata la fata!:))

      deci nu pe dorintele dorite de noi, neputinciosii, sta Neamull, mai ales,
      …ci pe dorintele dorite in Neam de Intelepti!
      dorintele pe care ei le-au dorit…sint Nepretuite si ‘sint SI nu sant’, ca se manifesta si sub Timp si dincolo de el:)

      mamele neamului vor naste Feti-Frumosi la soroc!,
      si…nu mai e nimic de facut, mamelel Neamului vor naste Ilene Cosanzene la soroc!

      Batranii neamului au acoperit cu dorintele lor ‘lipsuri’ mai inainte ca ele sa apara, …iar asta au facut-o…pe limba Inteleptilor, adica fara ca Timpul sa poata interveni in Dorintele lor:)), asa ca…santem mici!, santem slabi!, santem neputinciosi, insa printre noi, fix atunci cand Intunericul se arata…se arata si Feti-Frumosi, se arata si Ilene-Cosanzene:)))

      daca Viitorul ar fi fost Gradinarit doar de noi, astia dacu,…eram cam Praf!, poate:))),
      insa Inteleptii care s-au manifesta paici…din mila Sfintei Treimi, in lungul si latul timpului si spatiului…nu pot fi scosi din ecuatia de miscare scrijelita in Viitorul neamului, ca ea e scrijelita…pe peretii Inimilor!, deci…Inunda!
      🙂

      • am invatat ca omul isi doreste iar Dumnezeu ii implineste dorintele 🙂
        poate in timpul lui Planck sau poate ca peste mii si mii de ani, insa dorinta omului va fi implinita!
        insa darul il priveste in varianta bsoluta, cu toate ca el si-a dorit dorinta…in mod relativ:)),

        asa ca o mirare s-ar putea manifesta:))))), atunci cind noi, azi, primim in Dar dorinte dorite de Inteleptii neamului
        si care se implinesc abia pe vremurile astea!:))),
        ca…se prea poate sa ni sa para ca…nu e ce e trebuie!:))))))

        iar pentru ca astea sant Vremurile Desavarsirii, cautati Darurile Inteletilor, Dorintele lor, dorite poate cu mii de ani in urma, insa implinite pe Vremurile astea…prin Gunoaie!:))) , printre fleacuri! 🙂

        • si…mai e ceva:)
          orice dar daruit in mod Absolut,
          e daruit cu…egala consideratie:)))
          deci el e de folos oamenilor, el e de folos antioamenilor:))), asa ca se prea poate ca elle…sa fie acceptate tot cu egala consideratie, o vreme:)))))

          • ‘pentru că în lumina atâtor evidențe, noi trebuia să nu mai existăm, deja!

            ‘evidentele’ despre care vorbesti rasar din trecut, insa neamul rasare din Viitor:)))
            faza e ca noi santem in Viitor!:))), or…cind Viitorul se va naste, ne renaste si pe noi!:))))

          • asa,…ca Muza, esti capabila rau, n-am ce zice!:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *