Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

USR – o perdantă din Alianța Dreptei Unite

Comentarii

28 comentarii pentru articolul „USR – o perdantă din Alianța Dreptei Unite”

  • national.ro/coronavirus/politica-strutului-si-vaccinurile-covid-de-ce-nu-se-investigheaza-explozia-de-decese-din-ue-808433.html

    „În octombrie 2020, în plin avânt al pandemiei, Germania înregistra un exces de mortalitate, față de media perioadei 2016-2019, de 5,4%.
    După un an de la începerea campaniei de vaccinare, în octombrie 2021, excesul de mortalitate aproape s-a triplat, ajungând la 12,4%, pentru ca în octombrie 2022, după boosterele complete, să se atingă un record absolut de 24,6%. Mai grav este că în octombrie 2023, când vaccinările Covid au încetat de circa 10 luni, mortalitatea în exces din Germania a atins 10,7%, dublu față de decesele suplimentare din mijlocul pandemiei.
    .
    Exemplul Germaniei nu este singular. Irlanda, o altă țară para-vaccinată, avea un exces de mortalitate de 5,5% în octombrie 2020, de 14,2% în aceeași lună din 2021, de 15,7% în 2022 și de 17,8% în octombrie 2023.
    .
    Tot pe luna octombrie, Cipru avea un exces de mortalitate de 9,0% în 2020, de 20,7% în 2021, de 17,2% în 2022 și de 17,4% în 2023.
    .
    Cele mai șocante cifre vin din Finlanda, care avea o mortalitate în exces de 2,3% în octombrie 2020, pentru ca, după vaccinarea în masă, să ajungă la 12,9% în octombrie 2021, la 19,8% în octombrie 2022 și la 19,8% în octombrie 2023.”

    pai …fix asta era clar din start. insa tot de atunci era clar ca …reactiunile plenar disproportionate manifestate in fata virusului vor genera la rindul lor reactii pe masura, acoperind …tot viitorul. mai altfel spus povestea e la inceput,…cine stie ce o mai urma, care vor mai fi efectele acelor actiuni plenar disproportionate, insa ele vor exista negresit ( in principiu bolile autoimune avand o probabilitate mai mare, printre celelalte )

    • acest calapod, mai exact o reactie plenar disproportionata manifestata in fata unui stimul mai degraba local, a putut fi identificat si ulterior, ba chiar inca din startul crizelor ulterioare.
      asa a fost si in cazul operatiunii speciale, si in cazul pandemiei de inflatie,
      el e un calapod care …are spilul lui, ultradeosebit, …de a dreptul …unic! prin felul in care a fost definit ( pentru ca el transfera …prin definitie! in carca celui care reactioneaza intreaga responsabilitate, caz in care, pe motiv de pandemizare a dinamicilor, dinamicile se vor inchide fix prin cei care au reactionat plenar disproportionat, mai exact prin sistemele sociale care au facut asta, ele urmand a …pierde ‘pandemiile’, adica ‘razboaiele mondiale’, fix asa cum a facut o si Hitler, care a pierdut razboiul fix, dar fix in momentul in care el se mondializase,…adica fix la inceputul lui. )

      • e important acest calapod? pai io zic ca e, pentru ca el e esenta naturii revolutionare a dinamicilor pandemice, ele fiind energizate cu reactiuni, nu cu actiuni, cum e in cazul razboiului mondial.
        mai altfel spus si urmatorul pas tot acest calapod il va urma, …asta daca nu cumva se va trece direct la nivelul superior, care inseamna impletirea dinamicilor pandemice deja existente, treaba asta putindu se face in stil ‘actiune’, pentru ca radacina …tot o reactiune va fi. ( totusi, avand in vedere ca nu toate sistemele sociale sint intoarse cu curu n sus, pesemne ca pina vor fi toate intoarse asa …se va aplica acelasi calapod, abia ulterior trecindu se la impletirea celor existente… )

        • atunci cind dintr un sistem dispare ‘punerea la indoiala’, cel care e pus la indoiala e chiar sistemul.

    • @Online
      Da Online,are dreptate Dna Claudia Marcu,ești foarte vigilent
      Seara Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

      • stai p aproape, ca stai bine:)) :)))
        multumesc:) ( am analizat ‘in direct’ si …am scris mai departe, insa poate ca alta data imi scapa, asa ca, cum spuneam, stai p aproape, daca vrei, te rog 🙂 :)) )

  • Ziceți că oameni sunt suficienți, mă întreb unde stau?…am întâlnit doar mincinoși, lași, lacomi, conformisti și în vârful piramidei niște lichele de mare angajament. Toți în turmă și ăștia că doar turma îi legitimează pe ciobani.

    • depinde ce referinta folositi…

      oamenii sint …printre oameni
      insa tot printre oameni sint, momentan, si antioamenii

      atunci cind oamenii vor fi Cernuti, de o parte a sitei vor fi oameni, iar de cealalta antioameni

      minciuna e Adevar. doar Antiadevarul nu e Adevarul. poti fi mincinos sau hot, pacatos cum se spune, insa Adevarat.
      doar Mincinosii, Hotii, …, sint Antiadevarati.
      doar pacatul impotriva Duhului Sfant nu se iarta, doar Lipsa Duhului Sfant e Minciuna, Antiadevarul,…

      pacatosii …invata. antioamenii sint ‘in afara pacatului’, in afara Scolii, pentru ca ei apartin Artificialului, Antiadevarului, nu Naturii.
      tot ce e Natura e Adevar.
      doar schimbindu ti ecuatia de miscare, aia pe care o ai din Fabricatie!, iesi de sub Umbrela care te Acopera si care se numeste Natura.

      • exista si o lipsa a pacatului care vine din faptul ca esti …in afara Naturii, te ai Artificializat!, ti ai schimat ecuatia de miscare fundamentala ( care e una care are ca Esenta Daruirea, nu Acumularea, caz in care ‘ai fi existat’ doar daca ai fi fost clonat )

        am auzit …aseara despre o populatie de mii de miliarde de oameni care populeaza Universul. cine a gandit asta a avut la temelie clonarea umana, inmultirea prin Acumulare, nu ‘inmultirea prin Daruire’, adica ‘pe cale naturala’

        • transumanismul e calea cale catre Antiadevar, catre Antinatura, catre Artificializare,…catre ‘lipsa pacatului’
          exista si o lipsa a pacatului …seaca!. adica oi fi tu lupsit de pacat, insa daca esti sec …fara seva esti!

          exista hoti care devin Hoti, deci Antiadevar, si hoti care devin Adevar
          ‘hotul’ se exprima prin superpozitii.
          orice hot care fiind Cernut ramane om e un hot Adevarat
          orice hot care fiind Cernut alege sa renunte sa mai fie om, alegand sa devina antiom, sa se artificializeze, e Antiadevarat
          doar Antiadevarul nu e Adevarul. in rest totul e Adevarat 🙂

          insa …nicio grija, ‘a fi Cernut prin Sita Plenara’ e o treaba desavarsita. ispita e plenara, nu i rezisti dca esenta ta nu e Adevarul. si e asa daca pacatele, greselile, te au corectat, ca daca te au catalizat …deja exti ‘format’ pe masura Sitei, caz in care va fi greu sa i rezisti Ispitei,…mai cu seama pentru ca ochii tai s au incetosat in asa fel, intre timp,…incat nici macar nu vezi Ispita, vezi …Dorinta

          • cu cit prezenta Antiadevarului e mai aproape cu atit …antioamenii care momentan sint oameni intra in trepidatii mai cu talent:))), adica …incep s o ia razna.

  • ‘În ultimii ani, România a înregistrat o tendință îngrijorătoare în ceea ce privește scăderea natalității, care s-a accentuat considerabil în ultimii cinci ani.’ (stiripesurse ro)

    tendinta scaderii natalitatii deja e si mai ales va fi ceva normal pe Vremurile astea. nu doar aici, ci peste tot prin lumea mare.
    de ce? am mai zis, zic pe scurt: pentru ca …nu mai sint ‘oameni’ in Cer.
    si daca acolo nu mai sint, pentru ca toti vin aici, pe Pamant, pentru ca paici …brusc, incep sa se implineasca dorinte in stil Raiul pe Pamant, de unde sa se mai nasca?
    la un moment dat femeile vor astepta sa nasca …insa nu vor mai avea ce, … s a zis asta, inca de acum vreo 2000 de ani. prin urmare …cui ii mai pasa ce se ntimpla cu natalitatea in mod relativ, daca in mod absolut se ntimpla cum am zis mai sus?!

    • pe vremurile astea ‘toti oamenii’ ‘vin’ Aici.
      Aici e tot una cu Infricosatoarea Judecata.
      …in care omul se judeca singur, alegind in tre a ramane om sau a deveni antiom.

      pina acum oamenii s au pregatit fix pentru aceasta Cernere.
      Acum a sosit si Vremea Cernerii.
      oamenii vor fi Cernuti, Sita se numeste Antiomul. va fi greut sa i rezisti Ispitei, pentru ca e greut de rezistat in fata Nemuririi. cind ai Nemurirea in fata sio poti imbratisaaa… s ar putea sa fie greu sa alegi sa ramai om, deci sa ramai ‘prins’ in Dinamica Anotimpurilor, caz in care in mod implacabil peste tine se va asterne Iarna, la soroc.

      • pesemne ca unii iti vor spune, daca alegi sa ramai asa cum esti, in felul asta:
        -Esti dus cu pluta, nenicule! Cum sa alegi sa mori, daca poti alege sa traiesti …inca, spre ex, vro mie doua de ani?! Cum?! Adica …refuzi …viata? Cum s o refuzi si sa alegi …moartea?!

        Una e Vesnicia si cu totul si cu totul alta treaba e Nemurirea
        pe cind Vesnicia presupune ‘lipsa Timpului’, …ea fiind sinonima cu Zero,
        Nemurirea presupune chiar manifestarea ‘tot Timpului’, ea fiind sinonima cu Infinitul

        insa sa retinem ca Infinitul n are Duminica,n are zi de odihna, el se misca ntr una,…s ar putea sa fie de folos constatarea…

  • stanga, dreapta, unite, divizate, etc
    astia sint cei din tren, care se preocupa cu ale lor, nestiind ca din fata, pe Contrasens vine un alt tren,
    treaba acestui tren fiind aia de a i spulbera pe toti, fie de stinga, fie de dreapta, chit ca s uniti, chit ca s divizati

    coexistenta acestor doua Trenuri e unica in ‘dinamica civilizatiilor’

    Trenul si Antitrenul,
    adica Trenul si ‘Trenul de pe Contrasens’,
    sint povestea Metamorfozei, a trecerii de la Trenul Natural la Trenul Artificial.

    in mod relativ e clar ca ceea ce pun ei la cale in propriul tren, ala Natural, are o noima,
    …daca nu stim noi care e aia, atunci stiu ei, cei care pun la cale
    insa in mod absolut …cui ii mai pasa, nenica, de …ce pun la cale cei din Trenul Natural, daca ei urmeaza sa fie spulberati de Trenul Artificial ?!

    peste actuala civilizatie, mare cit planeta,
    vine Trenul,
    pe Contrasens, si …pulbere o va face,
    pentru ca el e Antitrenul,
    doctrina lui fiind Doctrina Anti,
    esenta ui fiind Antiadevarul,
    Darul lui fiind Nemurirea.

    • Trenul care vine pe Contrasens nu poate fi oprit, intreg potentialul ii apartine,
      el Vine pentru a pune la indoiala Trenul Natural

      insa el n a sosit brusc, ci si a Pregatit venirea inca de acum mii de ani, de acum mii si alte mii de ani.

      prin urmare calatori din trenul actual se vor transfera din mers in Noul Tren, zis si Noua Lume, pentru ca ei …deja sint pe masura Antitrenului.

      nu i te poti opune Antitrenului

      tot ce mai poti face e sa despletesti sina de tren astfel incat si Trenul si Antitrenul sa se manifeste …dupa dorinta.

      in lipsa despletirii …Antitrenul va avea tendinta sa ocupe plenar cele doua sine, ba chiar si cele doua maini.

      • pe masa sint doua doctrine, Desavarsite ( in mod absolut, in mod absolut relativ )
        una e Natura, Doctrina Non
        ailalta e Artificializarea, Doctrina Anti

        Politica, daca se face in mod relativ…io pasa cuiva, …nu zic, insa ea ramane relativa si cu asta basta
        daca se face in mod absolut, atunci tre sa privesti cu egala consideratie ambele Trenuri, devenind referinta pentru calatori

        deci totul se rezuma la aceasta alegere: faci politica in mod relativ sau in mod absolut, pe Vremea Absolutului?!

        abia alegind …poti continua …in cunostinta de cauza, efectul devenind implacabil

  • Domnule Cristoiu, eu am pareri foarte proaste despre zicerile occidentale despre democratie sau valorile occidentale. Indoielile mele nu sunt de ieri sau de azi ,ci au o vechime de aproape 50 de ani. In 1975 aparea un film genial, la care daca ne uitam mai cu atentie am fi inteles mai bine in ce lume traim si cum e cu „valorile”. Filmul se numea „omul Vineri”, in care Peter O’Toole joaca magistral rolul unui Robinson Crusoe, care incearca sa ii dea negrului Vineri lectii despre DEMOCRATIE. Filmul asta m-a obsedat ani de zile . L-am gasit pe net si l-am revizionat. Credeti-ma, este mai actual ca niciodata acest film vechi de 50 de ani,

    Deci mi-am explicat mai usor ce se intampla cu omenirea – definitia „democratiei” este in functie de cine este aliatul SUA, vezi Ukraina sau Egipt. Autocrati si antidemocratici sunt cei care se opun hegemoniei SUA. Aici se termina orice lectie despre „democracy”.

    Trebuie sa fii batut in cap sa ma las convinsa de ideea ca Ukraina apara valorile europene pentru ca asta ma duce la ideea de a a ccepta ca noile valori europene sunt cele fasciste (?).

    Noi nu traim intr-o democratie, ci intr-o lume in care politicul ne aplica perfid dictonul din religie – crede si nu cerceta, adica e democratic ce iti spunem noi si nu „prostioarele” spuse de marii ganditori ai omenirii…

    De aici toate iluziile mele despre „democracy” sau „valorile europene” au disparut…

    Noi, cei din asa zisul „occident colectiv”, traim in cea mai crunta propaganda a iluziei formei fara fond.

    • Excelent comentariu!

      • Fericiți cei ce nu au așteptări!!!

        • …adica nebunii?
          pentru ca pesemne ca doar ei n au asteptari, pentru ca in rest tot ce misuna prin Natura are asteptari, ‘asteptarile’ venind la pachet cu Dinamica Anotimpurilor

          pe aceste ‘asteptari’, care in esenta sint dorinte, se intemeiaza Intelepciunea,
          pe aceste ‘asteptari’ se intemeiaza datinile, traditiile si obiceiurile,
          aceste ‘asteptari’ sint in armonie cu Natura si asa vor ramane in veci, pentru ca asa au fost Fabricate.

          • bineinteles ca …fericiti ce ce si au imputinat dorintele, insa de dorintele non, adica de cele inserate in mod natural in ecuatia de miscare a omului, daca scapi, atunci e clar ca nu mai verifici Definitia Omului

          • Și credeți că sunt puțini?…nebuni.

          • Pandemia a scos din străfundurile planetei adevărul.

          • …habar n am, ce stiu e ca oameni sint …suficienti. nici mai multi, nici mai putini, pentru ca si ultima oaie a fost adusa n tirla

    • DA!!!

    • Primul semnal de prăbușire a occidentului a fost acceptarea de către Merkel a imigrării masive a unor populații de altă religie,cultura.
      Al doilea cui în sicriul colonial de tip occidental a fost poziționare a față de războiul din Ukr,mai precis la lipsa de interes față de posibilitățile de neîncepere a acestuia și urmările pe plan economic .
      Dacă mai era nevoie prohodul îl constituie știrea de la Vatican:
      Papa Francisc a aprobat o hotărâre care permite preoților să binecuvânteze cuplurile necăsătorite și cuplurile de același sex, într-o schimbare semnificativă de poziție pentru Biserica Catolică, transmite Guardian.
      Ca o persoană care a trăit cam egal în ambele sisteme care au guvernat țara noastră m-am lămurit deplin ceea ce înseamnă capitalism și occident,nu ca ar fi fost mai bun sistemul socialist,dar totuși…nu pot să mă regăsesc în valorile omului de tip occidental.Sa lăsăm libertatea în afara discuției ca m-am lămurit la ce poate duce atâta libertate.Omul spre deosebire de animalele sălbatice care sunt cu adevărat libere în mediul lor ,nu trebuie să aibă atâta libertate,somnul rațiunii în libertate a născut monștrii mai mari decât somnul rațiunii având libertatea îngrădită,viața ne demonstrează din plin acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *