Primul tur al alegerilor prezidenţiale va avea loc în data de 24 noiembrie, iar al doilea tur în data de 8 decembrie. Alegerile parlamentare au loc la 1 decembrie

Video. Marcel Ciolacu: Florin Cîțu nu poate negocia cu PSD

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că toate variantele sunt luate în calcul pentru rezolvarea crizei politice, inclusiv susținerea unui guvern minoritar. El adaugă că se va întâlni cu premierul desemnat Nicolae Ciucă, pentru a vedea programul de guvernare, și insistă pentru cele 10 măsuri urgente propuse de PSD în domeniile medical, economic și social. Dar nu discută cu Florin Cîțu: „În primul rând domnul Florin Cîţu, președintele PNL, uită un lucru, că nu poate negocia cu PSD, deoarece are o decizie internă a partidului că nu poate negocia cu PSD, înseamnă că suntem în același cer vicios. Absolut toate variantele sunt în discuții”.

 

Declarații de presă susținute de președintele PSD, Marcel Ciolacu, la sediul #PSD

Publicată de Partidul Social Democrat pe Marţi, 26 octombrie 2021


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *