Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

Video. Presa nu trebuie să fie gura lumii, ci vocea ei

Am avut un dialog interesant cu Vlad Gafencu, un tânăr pe care îl apreciez pentru curajul de a încerca să deslușească tainele lumii în care el este pregătit să se avânte. M-a invitat la un interviu și am fost plăcut surprinsă de seriozitatea și curiozitatea lui.

„În al doilea episod invitată e Cora Muntean, jurnalistă cu peste 27 de ani pe scena presei românești. În prezent e redactor-șef la cristoiublog.ro. Vorbim multe lucruri faine despre viață, presă, compromisuri necesare, credibilitate absolută, lecții pe care le-a învățat de la mentorul ei Ion Cristoiu. Aflăm și ce ar fi bine să facem noi în calitate de public pentru a contribui la renașterea presei de odinioară”-aceasta este prezentarea emisiunii făcută de Vlad.

Vlad Gafencu și scrie foarte bine și vă invit să-l urmăriți aici: https://vladgafencu.wordpress.com/


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Video. Presa nu trebuie să fie gura lumii, ci vocea ei”

  • M-am uitat un pic pe blogu’ baiatului. Dumitru Bortun de la SNSPA, actorul M Manole. M-am lamurit!

    • Vă mulțumesc pentru vizită, dar eu nu am afinități politice dacă asta doriți să sugerați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *