Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Vizita lui George Simion în S.U.A. – un succes care-l protejează de represaliile din România

Comentarii

12 comentarii pentru articolul „Vizita lui George Simion în S.U.A. – un succes care-l protejează de represaliile din România”

  • felul in care e dus de nas poporul in alegerile astea e masura minima a felului in care el poate fi dus de nas pe vremurile astea.

    • prin urmare daca se va lasa cu bucurie, atunci ea va fi …a nebunilor.

    • daca se va dovedi ca nu face fata imbrobodirii politice, cu atit mai putin va face fata imbrobodirilor superioare.

      • ar trebui sa tinda sa aleaga ori conducatori autentici, ori conducatori-ia. daca se doveste ca inca sint ‘pe mijloc’, deci caldicei, atunci pesemne ca se va verifica vorba cu caldiceii.

        • alegerile care se desfasoara in aceasta perioada pe planeta vor fi o masura a tuturor eforturilor depuse in ultimii ani, la nivel planetar, de cunoastere fundamentala a indivizilor, maselor de oameni, institutiilor, tarilor, …
          toata cunoasterea acumulata pina acum va fi folosita in dinamicile electorale.
          succesul in aceste alegeri, al celor care detin …atata cunoastere , va fi, concomitent, insuccesul umanitatii. nici mai mult nici mai putin.

          • chiar daca in alegeri poate ca nu se va vedea chiar simplu ca despre a alege intre Natura si Artificializare e vorba, pina la urma se va dovedi ca despre asta e vorba in alegeri,

            in primul si in primul rind pe motiv ca tu, alegator fiind, ori vei alege instinctual, deci …natural, caz in care i ai putea refuza pe toti, daca asa ti suna bine, ori ‘te vei da pe val’, caz in care instinctele e clar ca ti au cam ruginit, deci cetatea’ am cam ramas fara ziduri de aparare.

          • cu tote ca alegerile care urmeaza pe plaeta vor fi o masura a cunoasterii fundamentale deja acumulata despre cei care voteaza,
            alegerile in sine vor fi …cununa.
            ulterior alegerilor, aceasta cunoastere va fi pusa, pesemne, la temelia ultimului act al nasterii Noii Lumi.

            lumea mare, care tinde a semana cu una condusa de incapabili, in fapt e condusa in cel mai capabil mod posibil pe Pamant. sub hainele neputintelor identificate cu usurinta in ecuatiile de miscare ale unor conducatori mareti se afla cea mai capabila ‘conducere’ care s a exprimat pe aceasta planeta.

            in timp ce totul pare a duce catre un dezastru planetar, se dovedeste ca nimic nu apuca pe acea cale. totul e tinut, intr un echilibru de Maestru, ‘la limita’.
            zicii ca totul se destrama, insa de fapt totul e tesut intr o noua cheie, careia se prea poate sa nu i identifici prezenta.

            sub auspicile destramarii pina dincolo de ultimul ochi,
            al neantului care ti se vantura, astfel, prin fata ochilor,
            chiar tu esti cel folosit, prin spaimele-reactiunile pe care le manifesti, in ‘tesatoria’ Noii Lumi.

            toate ‘operatiunile speciale’ aflate in desfasurate sint …suficiente. daca ar fi mai mult de atit, ar duce spre o demolare necontrolata, daca ar fi mai putin de atit, demolarea actualei lumi n ar fi posibila..in conditii de echilibru. ele vor fi tinute intr o suficienta, astfel incat si lumea curenta sa se …autodemoleze in conditii de ecilibru, insa si npua lume sa se nasca tot asa.

            pe de alta parte se prea poate ca unele parti ale structurii de rezistenta ale actualei lumi sa poaa fi demolata exclusiv printr o dinamitare punctiforma a acestora, prin urmare sint de asteptat acutizari ultrapotente care sa se manifeste punctiform in ‘operatiunile speciale curente’

          • urzelile politice, pe motiv ca vremurile cer asta, sint o supramasura.
            dinamica politica pe care tre s o tesi e, adesea si probabil, o chintesenta, ceva ivit la suprafata din …strafunduri.

            or chiar aceasta manifestare, din strafunduri, adinca
            si care pina acum mai degraba nu iesise a suprafata pe motiv ca nici vremurile nu cerea asta,
            devine nu doar motiv de ‘castig’, ci si sursa pentru o viitoare ‘pierdere’ fundamentala.
            ti ai aratat si cele mai adinci ‘miscari’, prin urmare asa e si cunoasterea obtinuta de la tine, adinca.

            prin urmare si ‘acul pentru cojocul tau’ va fi croit mai pe masura ta, a chiar fix pe masura ta, la limita.

            …ce vremuri

          • ‘lumii asteia’ i se astern in fata tot felul de stimuli, din ce in ce mai potenti, tinta fiind in mod fundamental doar una: sa te aratai la fata, sa ti dezvalui ecuatia de miscare. din ce in ce mai adinc, pina cnd te ai dezvaluit cu totul.

            asta se aseamana cu un Pradator care se foloseste de alt pradator, pe care l joaca pe degete, pentru a obtine cunoastere despre prada. la un moment dat il poate pune pe pradatorul pe care l foloseste in postura unuia care …poate fi invins, daca prada isi stoarce si ultima picatura de energie, sau isi foloseste si cea mai potenta arma.

            poate ca pradatorul folosit va muri, poate ca nu, insa ‘cunoasterea pe care Pradatorul o obtine despre prada ii va permite s-o anihileze, ulterior,in cel mai elegant mod posibil, adica aduncind o in starea in care se autodemoleaza, se autoinfometeaza, …se sinucide.

  • Alianța mamut și contra naturii PSD-PNL va fi zdruncinată puternic chiar din interior. Toți vor să-și păstreze scaunele, ori în situația listelor comune n-au loc. În teritoriu măriile lor se adresează potențialilor alegători ca unei turme de oi. Nu are rost să spunem că dezgroapă promisiuni moarte și îngropate de la alegerile anterioare.
    Să câștige AUR care va avea tot mai mulți susținători. Îmi pare rău că ai Dvs colegi de presă discută continuu pe tema conflictului domestic al dnei av Ivanovici Șoșoacă ducându-i în derizoriu partidul. Bănuiesc că domnii și doamnele de pe la televiziuni au niște căsătorii nemaipomenite în care este doar lapte și miere.

  • Daca as fi intr-o librarie, cu putinii mei bani in portofel, si ar trebui sa aleg intre cele doua Istorii (Manolescu si Alex Stefanescu), sigur as alege-o pe cea a lui Alex. Amandoi profesionisti de mare anvergura, amandoi calinescieni, doar ca Alex Stenanescu este cinstit , clar, fara ranchiuna si fara revizuiri cincinale.
    Luand opera poetica eminesciana,”poem cu poem”,Alex Stefanescu a aratat nu numai harnicie, ci si intuitie de mare critic literar,pentru ca poarta cititorul pe calea cea mai simpla in intelegerea lui Eminescu , destructurarea .

  • Dragi tovarasi RUSII E IN TOTI SI IN TOATE!In legatura cu evenimentele de la granita poloneza cu ukraina aruncarea granelor din vagoanele de tren ukrainiene de catre fermierii RUSI polonezi este un act de tradare NATO-ISTA ….Dar tovarasi ce cauta granele alea in EUROPA?! PARCA ERAU PENTRU INFOMETATII AIA DIN AFRICA SARACA!!

    P.S…Un AVION F16 DECOLEAZA DE LA KOGALNICEANU SI V-A ATACA O TINTA DIN INTERIORUL RUSIEI ACEL AVION NU V-A AVEA UNDE SA ATERIZEZE PENTRU CA O LOPATA HIPERSONICA V-A LOVI AEROPORTUL DE UNDE A DECOLAT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *