Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Vizita lui Marcel Ciolacu la Roma – o lovitură electoral ă dată AUR

Comentarii

24 comentarii pentru articolul „Vizita lui Marcel Ciolacu la Roma – o lovitură electoral ă dată AUR”

  • @online
    Omenirea trece azi prin faza finala a experimentului „Universe 25”. Chiar si Sudul global, nu numai vestul colectiv. Pan-la urma nimeni nu va tusi de dorul maimutei vorbitoare daca va disparea de pe coaja. Visele umede ale lui KS se vor topi in neant si nu va mai exista nimeni care sa-si aduca aminte de oameni, daramite de KS. Daca o vom rezolva cu ciupercutze, Terra va fi iar ce a mai fost si chiar mai putin de atat. Alesbules jeangaben!

    • e mai complexă treaba. Artificializarea desăvârșește și celălalt pol, care e in om. Deci…cu toate că ai zice că despre Artificializare e vorba, pina la urma, …in mod absolut e despre om, despre desăvârșirea lui.
      omul se poate desăvârși in prezența Artificialului, care îi capacitează tot potențialul. și ..in mod științific deja s a dovedit că el e ecolosal, chiar dacă în mod științific nu și poate imagina nimeni cum arata acest potențial …descătușat.
      deci ..exista ceva și dincolo de Artificializare, ‘desavarsirea omului’.
      însă mai întâi el trebuie Cernut, …prin cea mai deasă sita posibilă, Artificializarea, cu nemurirea ei cu tot.

      Pluralul, Viața, Adevărul, Iubirea nu pica, nu crăpa. însă trebsa dai de ele pentru că tu însuți sa nu crapi. și dai, dacă ești om, dai in prezența Artificialului.

    • uU25…

      interpretarea mea e asta:
      cele care au fost scoase din uz au fost instinctele, comportamentele instinctuale.
      ulterior, in lipsa acestora, șoarecii au început …să gândească. tot ce a urmat e un efect al acestei noi stări.

      …însă mai e ceva interesant in experiment, faptul că dacă renunți la instincte, la armonia cu propria Definiție, …cu ceva tot te armonizezi :))
      tu ce zici, cu ce te armonizezi?;

      • Experimentul arată diferența dintre minte și inimă și minte singurică singurea
        Dintre imanifestarile nstinctuale și cele care sunt efect al cunoașterii prin acumulare

        • Câtă vreme instinctele s au manifestat a existat o anumită rânduială
          atunci când instinctele au fost înlocuite cu gânditul s a manifestat o altă rânduială

          • E mult de discutat pe tema, așa că poate o vom continua 🙂

          • cu lumea mare povestea e, normal, mai complexă, însă tot spre ieșirea din instincte și intrarea in lumea minții și numai a ei e vorba, …de altfel nimic nou,…că fix asta tot repet Intr una :))

          • nu mai exista dorința instinctuală, nu mai exista dorința, nu mai exista viitor …instinctual, deci nici oameni în Cer care ulterior sa se mai nască pe Pmant. daca nu există potențial, de unde sa se mai nască?!, daia s a și zis că va veni vremea cînd și să vrei sa mai naști …nu mai ai ce, pentru că cel care a secat enpitentualul și el a secat atunci cînd nba mai fost alimentat in mod instinctiv. daia nici nu exista varianta …sa scapi de oameni de pe planeta printre o Acțiune, nici cividul n a fost așa ceva, că oamenii au ales singuri să se vaccineze sau nu.
            de ce ai omori miliarde de oameni daca poți scăpa de ei…tainduble cheful de înmulțit pe cale naturala, deci și legătura om ilucala cu ‘ dinamica dorintelor’?
            adică ….ai un exemplu, șoarecii aia, însă tu …tot sa i omori vrei?
            nu prea tine faza, daia am și zis, atunci cînd tu spuneai că unii vor să decimeze oameni la nivel planetar că …nu așa se face, …uite cum se face, fix cum a fost cu șoarecii și fix fix cum se întâmplă cu oamenii acum. renunță singuri să se mai înmulțească.

          • e evident că dacă vrei să elimini o specie ii oferi toaaaaaate condițiile, astfel încât să și împlinească toate dorințele, astfel dispărând în neant instinctele acelei specii, caz în care finalul va fi doar unul’ pina la urma va muri și ultimul șoarece.

            deci …cel care distruge e …Raiul pe Pământ:))), despre care am tot vorbit, nu mai repet. ( Cu plăcere!:))) )

            definițiile, in Natura, sunt scrise cu instincte
            scapi de Natura scapind de instincte. așa se întâmplă și cu natura umană.

  • interviul lui Putin a fost o operatiune de la cap la coada. daca a aratat asa, atunci asa trebuia sa arate. inclusiv faza cu ‘nu mi au placut intrebarile’ e parte din operatiune

  • titulescu…era filo comunist….vezi razboiul civil din spania…DECI… comunistii nu aveau nici un motiv sa i arate adevarata lui fata…

  • Maestre, dl Ciolacu cu figura aia de Ion Creanga nu cucereste pe nimeni! Nici George Simion cu mutrita aia de papitoi tampitel nu cucereste pe nimeni. Giorgia Meloni nu mi se pare o pitipoanca, gata sa cada pe spate, ci din contra, sunt convinsa ca este o afurisita. Ii manca la desert pe amandoi…..Doar un romantic ca dvs poate sa creada in charme-ul lui Ciolacu…. Iar discutia despre impartirea bucatelor de catre PNL si PSD inainte de rezultatul votului sfideaza logica, e o mare tampenie…ce impart ei? aerul din buzunare???….cat de batuti in cap sa fie acestia? sau cat de tampiti ne cred pe toti? …pai oamenii nu vad asta? nea Gheorghe si nea Ion, cu toata tuica, se duc sa voteze ca berbecii??? adica romanii voteaza la comanda, ca boii cu cip in creier????? Eu nu cred asta. Acelasi lucru si cu Kovesi si Maia Sandu – acestea doua nu vor fi votate de romani !!! puteti sa le puneti pe toate listele si in toate sondajele….NU AU NICI O SANSA! in cabina la vot nu o sa le voteze nimeni! – va dau in scris aici, puteti sa ma injurati acum, dar am dreptate!!

    • Carmen , draga , dormi linistita : STS ul voteaza pentru tine !

    • candidatul ales pentru a ajunge pe tron va fi votat de popor in mod stiintific. poporul va fi adus in starea in care …va face coada sa l voteze. chiar n ati auzit de ingineria sociala?!
      singura necunoscuta, pentru unii, poate fi …identitatea alesului. insa atunci cind el va aparea pe teren …deja se cunoaste viitorul cistigator. tot democratie se cheama…, atata tot ca i s a schimbat olecut definitia. vi se pare ca se supra acineva?!, …nu se supara nimeni, pentru ca nu e cu suparare, …asa sint vremurile si altfel nu sint.

  • ‘Klaus Schwab, la Summitul Guvernului Mondial 2024: Oamenii care refuză să se contopească cu Inteligența Artificială vor dispărea în curând. IA, Internetul Lucrurilor, ingineria genetică “devin fundamentul vieții noastre” – VIDEO’ (activenews ro )

    • Artificializarea omului, …contopitul cu IA, o fi Binele sau Raul?!
      nu ‘e de bine sau de rau’, ca discutiile astea au expirat, acu e direct cu ‘o fi Binele sau Raul?!

      ‘bine – rau’ era o discutie care s a purtat pina acum in Sistemul numit Natura. adica aveam Natura si pe tarlaua ei ne intrebam despre bine, despre rau.
      acum nu mai vorbim despre tarlaua Naturii, despre Sistemul numit Natura, ci despre un nou-nout Sistem, mai exact despre Sistemul Anti, despre Lumea Artificiala, adica Antinaturala.

      diferenta e fundamentala, pentru ca noua paradigma schimba totul, discutia despre bine si rau devine discutie despre Bine, despre Rau.
      una dintre ele e Binele iar ailalta e Raul ( de unde rezulta ca Binele are binele si raul sau, dupa cum si Raul are binele si raul sau )

      rin urmare orice discutie politica are sens daca si numai daca ea e despre Bine, despre Rau, despre …ce pui intre ele, il pui pe SI? …il pui pe SAU?

      si mai simplu: singura polarizare ca se mai manifesta este asta si alta nu e, …insa poate fi cautata:
      Artificial VS Natura
      Antinatura VS Natura
      ‘simbioza om-IA’ VS ‘Om’
      Antiomul VS Omul
      Antiadevarul VS Adevarul

      • restul polarizarilor, daca se mai manifesta, atunci o fac …din inertie. practic deja sint lipsite de viata.

        • iata ‘infricosatoarea judecata’, aia in care omul se judeca singur in mod absolut:

          ce vezi aia esti.
          privind spre Artificializare si privind spre Natura vei alege intre ele …dupa cum esti. insa alegerea ta e infricosatoare, pentru ca facind asta te ai judecat singur, tura asta judecindu te in mod absolut, pentru ca nu mai e vorba despre bine, despre rau, despre a alege intre acestea doua, ci despre alegerea dintre Bine si Rau.
          Om, Antiom
          unul e Binele, celalat e Raul. care e Binele si care e Raul …intre astea poti deosebi folosindu ti exclusiv ochii din dotare, …alegerea asta e …a fiecaruia.

          insa da, tipul are dreptate, daca nu te vei contopi cu IA …practic nu vei mai exista 9 pentru Noua Lume, care e totodata un Nou Sistem, in fapt Noua Lume fiind chiar Antilumea, Antinatura )

          • exista o asemanare izbitoare intre felul in care transumanismul se inradacineaza si felul in care se desfasoara dinamica in gaza.
            in timp ce …mai toti propovaduiesc umanismul, transumanismul e implementat …la virgula!, la umbra propovaduitului.

          • propovaduirea umanismului are darul de a adormi reactiunile, motiv suficient pentru ca transumanismul sa aiba o cale batuta. in timp ce toti vorbesc efervescent ba chiar si raspicat despre umanism, faptele sint despre transumanism.

          • asemanarea cu gaza e …leita.

          • calapodul poate fi replicat fara griji, pentru ca el se gaseste …inclusiv in ceea ce se ntimpla cu ‘sistemul politic’. in timp ce totul pare a fi despre politicienii-oameni, tendinta e ca totul sa fie gestionat de inteligente artificiale. daca nu esti atent …chiar crezi ca povestea in lumea mare e cu si despre politicieni-oameni.

      • minciunile …naturale sint Adevar.
        doar Antiadevarul nu e Adevarul.

        raul e Bine, tot asa cum si in Rau e bine
        insa una e binele si raul, cu totul alta e Binele si Raul

        s a terminat cu joaca. s a terminat cu joaca cu bine si raul.
        acuse desfasoara ‘marele joc’: Raul VS Binele, Antinatra VS Natura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *