Lista măsurilor de modificare a Codului Fiscal, agreate în coaliţie: Impozitul progresiv nu se aplică, acciza la ţigări creşte de la 1 august anul acesta. Creşteri de TVA la restaurante, locuinţe şi băuturi cu zahăr (news.ro)

Vocea de pe Facebook. Aceasta este România

Aceasta este România.
La 269 cazuri noi pe zi o întreagă mașină de propagandă acuza opoziția că „pune în pericol sănătatea românilor” pentru simplul fapt că oamenii politici raționali solicitau să se prezinte motive concrete și credibile pentru care asimptomaticii să fie internați în spital (în condițiile în care, în majoritatea țărilor, acest lucru nu se întâmpla).
A fost iureș!

Primul propagandist al țării tuna și fulgera obsesiv la conferințe de presă despre cum se opune PSD la controlul epidemiei făcându-i vinovati de eșecul guvernamental în speța respectivă.
Ok. Propagandă. Știam.

Dar ce avem noi azi?
La peste 3100 de cazuri noi pe zi, atentie de 10 ori mai mult, domnul acesta care ar fi rămas anonim daca nu ajungea ministru, Tătaru de la Vaslui ne dă „perversa de la Podul Înalt” (că Târgu Ocna e în altă parte).

Domnul Tătaru ne anunță că asimptomaticii nu vor mai fi internați.
Fratele meu alb de la Podul Înalt, timp de 8 luni i-ati internat ca să vă dați seama acum că nu trebuia să-i internați.
Ne-ati facut pe toti conspiraționisti si rusofili ca sa ajungeți sa faceti ce va spuneam.

Eu întreb: cine plătește cheltuielile pe care le-ati facut timp de opt luni cu spitalizarea asimptomaticilor? Cine plătește risipa pe care implicit o recunoașteți cand luați o astfel de decizie care schimbă totul cu 180 de grade?
Cine plateste Tătarule?
Copiii sau pensionarii de care v-ati batut joc aruncându-le praf în ochi din ce aveau de primit?
Dar eu de ce trebuie sa platesc amatorismul vostru?

Știi ca aceste cheltuieli sunt facute pe datorie si ne-au dus deficitul in gard?
Când înțelegeți ca deciziile statale nu se iau pe picior și în nici un caz nu sunt gen „alba-neagra” să le schimbi de la o zi la alta în directii diametral opuse?
Ce este amatorismul asta intr-o chestiune de criză severă?
Și cum faceți cu pledoaria aceea ca asimptomaticii transmit virusul? Acum nu mai este valabilă?
Sau va trebuie si voturile lor?

(Sursa: Pagina Adrian Câciu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Vocea de pe Facebook. Aceasta este România”

  • Domnule CÎCIU,aveți dreptate dar idiotului popor român îi place,deci…

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog