Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Vocea de pe Facebook. Arafat a statuat – „am pierdut lupta cu covid”

Nu că ar fi fost o luptă adevărată – de fapt a fost un fel de wrestling în care toată lumea se preface, inclusiv arbitrii și comentatorii (singurii care câștigă fiind organizatorii și … televiziunile). O luptă cam ca aia practicată de echipa națională de fotbal, care trebuie lăudată pentru efortul major de a sta acasă.

Ce e, însă, înălțător ca o strigare la luptă a lui Ștefan cel Mare (“Oșteni, biscuiți? Biscuim, Măria Ta!”) este faptul că, în expresia “am pierdut lupta”, domnul idol nu folosește verbul a pierde la persoana întâi singular, timpul perfect compus, ci la persoana întâi plural.

Adică, nu el (ei) a (au) pierdut lupta, ci noi toți.
Asta chiar că mă înfurie (temporar, că atunci când dl Arafat, zeul fals al nou-normalilor, va trece la PSD, mă voi fi amuzat copios).
Ferm și răspicat vă spun, propagandiștilor care faceți zilnic reclamă acestui joc de wrestling, ca să știți:
Nu noi am pierdut lupta, ci voi!

Noi am respectat toate regulile voastre idioate, noi am plătit bani grei cu titlu de taxe, impozite și contribuții ca să îi aruncați voi în găurile negre ale conturilor și buzunarelor sponsorilor voștri politici, noi am strâns din dinți văzând cum falimentați economia, cum distrugeți educația și viitorul copiilor noștri, cum aneantizați* justiția, drepturile și libertățile omului și cum condamnați la moarte și boală lungă sute de mii de volnavi non-covid, și am făcut toate astea sperând că va trece curând această șaradă.
În această viață sau în alta, răzbunarea karmică o să vă ajungă din urmă.

PS Mesaj pentru nou-normali și pentru votanții de “driapta” – cu declarația asta, dl. Arafat își pregătește trecerea în cealaltă barcă, aia în care sunt deja Rafila și Streinu-Cercel. Pregătiți-va arsenalul de înjurături, de sloganuri violente fascistoid/comunustoide și de blesteme medievale. Noile ținte țin deja pieptul dezgolit.
*pentru comunicatorii strategici fără diplome de licență și exmatriculați și pentru cursanții de master la Moscova (Institutul Pușkin) : aneantizat = transformat în neant, în nimic, distrus

https://adevarul.ro/news/societate/raed-arafat-lupta-covid-19-pacate-pierdut-o-1_5f8a05e65163ec4271f27369/index.html

(Sursa: Pagina Gheorghe Piperea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Vocea de pe Facebook. Arafat a statuat – „am pierdut lupta cu covid””

  • -am pierdut lupta?!

    ha,ha,ha,noi mergem pe „teoria potcoavei”:
    -psd, „partid de stanga”(aia cu ceasu’) va „bascula strategic” prin „radicalizare rapida”
    catre socialism natzionalist, da, catre nazism.

    mai nasol e ca acolo,in jurul fuhrerului, deja se afla pnl,pmp,pnt-cd,pro++,usr…..
    nu stim cine a incendiat Reichstag.ul dar Palatul Parlamentului e in Sector5 (primar piedone-popescu,ala cu Colectiva)….

    romanii obisnuiau sa glumeasca:
    „-decret decretat de cretin!”
    erau fie decrete de gratiere,de premiere a nadiei sau de interzicere a avortului-cazuri particulare, nu ca D195/2020….
    acum ultimul care se va râde va stinge Lumina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *