Guvernul Cîțu a picat iar testul PNRR. Comisia Europeană ne-a trimis proiectul înapoi cu zeci de observații

Vocea de pe Facebook. Comisarul pentru Comerț şi unul dintre cei mai apreciați membri ai Comisiei Europene, a demisionat pentru că a încălcat măsurile anti-covid

Phil Hogan, Comisarul pentru Comerț şi unul dintre cei mai apreciați membri ai Comisiei Europene, a demisionat în această seară (ieri, 28 august 2020, seară – n.r.), pentru că a încălcat măsurile anti-covid, în timp ce se afla în Irlanda. (O cină la un club de golf) Ca un politician adevărat, Hogan a recunoscut că a greşit şi că îi e ruşine. (Vă mai amintiți fotografia cu guvernul la whisky, în Palatul Victoria?) Partea proastă e că, în plină agitație legată de pandemie şi criză economică, va fi nevoie de o remaniere a Comisiei Europene, fapt care ar putea întârzia măsurile pentru redresarea Europei.
În urma scandalului, botezat de presă „golfgate”, şi-a dat demisia şi ministrul irlandez al agriculturii, iar câțiva politicieni de top au fost excluşi din partidele din care făceau parte.
(Sursa: Pagina Carmen Avram)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Cora Muntean: Nu știu de ce suntem prima țară din UE care vaccinează copiii
Imunizarea copiilor, probleme si necunoscute

Vaxxinarea copiilor, probleme si necunoscute! Cu doctor Anca Nitulescu, Asociatia Medici pentru decizii informate si jurnalista Cora Muntean, redactor sef la Cristoiublog!!!

Publicată de Adriana Bahmuteanu pe Marţi, 8 iunie 2021
Invitații cristoiublog
Invitații cristoiublog
Invitații cristoiublog
Invitații cristoiublog
Apariție editorială de excepție

„Cronica de la Salcâmu Mic” de Sabina Ivașcu. Pentru detalii apăsați pe poza de mai jos: