Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Vocea de pe Facebook: De ce raportează România atât de multe cazuri. Scandal uriaș la Bruxelles

L-am vazut acum la EPT tv pe Mitsotakis premierul grecilor.
Fabulos omul!
Explica pe scurt si pe intelesul oricui ca Grecia, Ungaria si Polonia NU accepta conditiile UE pentru banii europeni post-covid.
El explica faptul ca Austria,Olanda si Germania din umbra s-au prins de jocul Italiei , Spaniei ,Franței și al esticilor, Romania și Bulgaria, care cer finanțări europene la hectarul pe covizi raportat si au zis pas.
Grecia, Ungaria si Polonia au spus ca NU accepta conditii aberante si nici nu vor umfla cifrele de covizi si ca mai bine renunta la aceste finantari.
Bulgaria este prima care s-a prins ca nu va vedea bani si astazi ce sa vezi : NUMARUL NOU DE CAZURI pac a scazut la jumatate fata de ieri si la sfert fata de saptamana trecuta.
Singurii ramasi de caruta si fara bani si cu cea mai mare operatiune de manipulare din istorie…romanii! Care daca nu vor veni banii europeni post-covid nu vor muri probabil de virus dar sigur vor muri de foame cu economia distrusa.
Cam asta a fost la Bruxelles , adica suntem terminati!
(Sursa: Pagina Iulian Urban)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *