Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Vocea de pe Facebook. E chiar un gest de curaj și civism să dai posibilitatea votanților să-ți compare oferta electorală, riscând totuși posibilitatea să nu fii cel mai convingător

MANGALIA MARCHEAZĂ CAMPANIA! La inițiativa independentului Murad, ceilalți candidați au acceptat o DEZBATERE ELECTORALĂ COMUNĂ, în fața presei și a cetățenilor! ✌️👏
Tocmai am asistat “live” la un eveniment unic în campania 2020 la localele din România. Într-o transmisie pe contul său de FB, excedat de faptul că nu poate intra în dezbatere cu restul candidaților pentru discuții pro și contra despre starea Mangaliei și soluții , Mohammad Murad i-a sunat pe toți ceilalți 7 candidați în direct, și vorbind pe “speaker” de pe telefonul propriu cu ei, le-a adresat invitația pentru o dezbatere mâine seară. Un candidat n-a dorit să răspundă (Pro România), un altul a invocat faptul c-ar fi greșeală (PER), dar ceilalți (PSD, PNL, USR-PLUS, PMP, UNPR) au vorbit live și-au acceptat dezbaterea! ( doar “celebrul” Cristian Radu, primarul PNL în funcție, a dorit să mai cugete și să-și precizeze poziția finală doar după ce își află mâine programul 😏)

Trebuie să recunoașteți că e o realizare în condițiile actuale de campanie, când mai toți fug de dezbateri (din motive ce țin majoritar de frica de dezvăluiri sau atacuri referitoare la expertiză sau activitate), iar Mangalia reușește să dea un bun exemplu, ce poate va fi urmat și de alte comunități administrative!
E chiar un gest de curaj și civism să dai posibilitatea votanților să-ți compare oferta electorală, riscând totuși posibilitatea să nu fii cel mai convingător.
Bravo lor! 👏👌

(Sursa: Pagina Cozmin Gușă)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii