Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Vocea de pe Facebook: Experimentul Gornet explodează în fața liberalilor

„EXPERIMENTUL GORNET” explodează în fața liberalilor, dar îl “împroașcă” și pe RAED ARAFAT. Prim-vicepresedintele Iulian Dumitrescu, „actorul ratat” al CARANTINĂRII FORȚATE A COMUNEI!

Semnalam acum 3 zile carantinarea forțată a comunei Gornet din Prahova, ca masură absurdă a Guvernului, unde s-a instituit măsura excesivă deși, din cei cca 3000 de locuitori au fost găsiți pozitivi în final doar 7, toți fiind internați în spital la Ploiesti! Primind apoi telefoane de la cunoscuți din zonă, am aflat că este vorba de fapt de un episod al luptei dintre PNL si PSD, care explică TĂRĂȘENIA:
la Gornet este un primar PSD care are șanse mari să fie reales, primar care se opunea carantinării localității, împreună cu presedintele Consiliului Judetean, Bogdan Toader, prezentându-și argumentele sintetizate mai sus; doar că, “ostilitățile” în Prahova sunt coordonate de către Iulian Dumitrescu, prim-vicepresedintele PNL care îl contracandidează pe Toader la șefia CJ PH, și are majoritate in Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgentă; a fost simplu deci ca, FĂRĂ VREO ANCHETĂ EPIDEMIOLOGICĂ la fața locului (!), să se decidă carantinarea Gornetului, exact prin lobby-ul făcut de Dumitrescu la nivelul DSU si Raed Arafat, care-a semnat ordinul, comunicat oficial miercuri de catre echipa de zgomote a lui KlauSILĂ-LuCOVID, recte Grupul de Comunicare Strategică.

Locuitorii din Gornet, care consideră că Dumitrescu i-a carantinat atât ca gest electoral, cat si ca să-și “arate mușchii” locuitorilor din ZONA SA NATALĂ, au atacat decizia la Curtea de Apel, care nu prea are ce face înafară de a sesiza ilegalitatea clară a măsurii.
Si-uite așa, transpare în mod evident cum liberalii folosesc necazul Coronavirusului în beneficiu electoral, apar complicitățile partinice care generează soluții pompieristice, sub deviza veche „TOTUL PENTRU FRONT, TOTUL PENTRU VICTORIA ELECTORALĂ!”. Singurul lucru bun este că a izbucnit public acest scandal acum, fapt care poate va bloca acțiuni similare ale colegilor adjunctului lui LuCOVID, neîndoielnic dornici să profite și ei electoral de necazul național …

https://www.g4media.ro/comuna-gornet-a-atacat-in-instanta-plasarea-in-carantina-si-cere-despagubiri-de-500-000-de-euro-seful-dsp-a-raportat-15-persoane-pentru-ca-masura-abuziva-sa-fie-credibila-la-bucuresti.html

(Sursa: Pagina Cozmin Gusă)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *