În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Vocea de pe Facebook. Fox News îl demască pe Norman Eisen, ca fiind omul care a regizat „Revoluțiile colorate” din fostele state comuniste!

BOMBĂ de presă în SUA: FOX NEWS îl demască pe NORMAN EISEN, ca fiind omul care a regizat “REVOLUȚIILE COLORATE” din fostele state comuniste!
Legătura cu România, Maior, Kovesi și ambasadorii SUA de la București.

În filmulețul atașat postării ( la comentarii), este un fragment din emisiunea vedetei FOX News, Tucker Carlson, unde se face o comparație între atacurile anti Trump ale Democraților și “loviturile” împotriva guvernelor din Europa de Est neconvenabile acestora, folosindu-se aceleași metode și având același regizor, respectiv Norm Eisen. Prezentare succintă:
“Before government service, Eisen was a partner in the D.C. law firm Zuckerman Spaeder LLP, where he specialized in litigation and investigations. His cases included Enron, the ADM antitrust case, the subprime financial collapse, the Monica Lewinsky matter and the 2000 and 2004 presidential recounts. He was named one of DC’s top lawyers by Washingtonian.”

Și-n plus:
“Eisen has no diplomatic experience to speak of, but he does have other qualities going for him—including knowing Barack Obama since law school, and raising substantial sums of money for the president’s 2008 campaign.”
Norman Eisen a fost ambasador in Cehia, mama lui fiind cehă, iar tatăl polonez . Printre multe alte “isprăvi” de sorginte democrată, Eisen este și “creatorul” marșurilor LGBT din țările Europei de Est.

Ieri la FOX News am aflat și că a fost în spatele “REVOLUȚIILOR PORTOCALII”, care-au virusat țările foste comuniste unde falanga democrată a DEEP STATE din SUA nu era de acord cu guvernările, exemplu clar fiind Ucraina și România în 2004!! Deloc întâmplator, sunt și aceleași 2 țări de unde JOE Biden s-a “îndestulat” financiar, pentru sine sau apropiații săi democrați!
Care-ar mai fi legătura cu România a acestei “eminențe cenușii”, care azi luptă și-mpotriva lui Trump?
Prieteni americani mi-au povestit de-a lungul timpului că acest Norman Eisen este cel ce-a impus câțiva ambasadori ai SUA în Ro, printre care Alfred Moses, Mark Gitenstein , și chiar pe actualul Adrian Zuckerman! Așa se explică de-altfel și poziția net diferită a ambasadorului născut în Iași , de cea a administrației Trump!
Mai mult, Eisen este cel care a “teleghidat-o” în regiune pe Victoria Nuland, care l-a “administrat” și pe Băse în Ro, dar și pe Plahotniuc în Moldova. Să-l citez pe Gitenstein aici: “Get a country big enough that it has real problems, but not so big you’ll have no real power,” recently departed U.S. Ambassador to Romania Marc Gitenstein recalls being told by a foreign service veteran.” Wash. Post.

Ce-ar fi cu Kovesi?
Eisen este omul care-a susținut-o cu adevărat pe Kovesi! Iar ea i-a executat toate comenzile în Ro, lucru pe care se pregătește să-l facă și în Europa, unde tot Eisen este cel care-a impus-o. Că doar nu credeți c-ar fi contat acolo pentru numirea ei, cuvântul lui Iohannis sau lobby-ul nevolnicului LuCOVID 🤦🏻‍♂️😉.
Dar cu Maior?

Așa cum explicam acum câteva zile, Maior este apropiat , prin Soros , exact de această falangă democrată unde lider este și Eisen. Cineva ca Trump ar zice că Maior este conectat astfel la DEEP STATE, cum își denumesc americanii STATUL PARALEL. Problema mare aici este că în baza acestor conexiuni eronate, NEOFICIALE, Maior informează în Ro, influențând astfel deciziile statale, respectiv prezidențiale ale României! Și acum pricepeți și cam cine l-a scăpat pe Maior de la mazilirea din postul de ambasador: ascultător, șantajabil, mai toată ziua băut, este scula perfectă pentru interesele membrilor DEEP STATE referitoare la Ro …
Sper că vă folosește analiza, mai ales celor ce vă încăpățânați încă să pricepeți cauzele “derivei” noastre naționale, cu iminență de “naufragiu” …

(Sursa: Pagina Cozmin Gușă)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii