România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Vocea de pe Facebook. Omul care minte este în stare de orice ticăloșie. Minciuna este semnul unei dezordini interioare, este o infirmitate morală

Omul care minte este în stare de orice ticăloșie. Minciuna este semnul unei dezordini interioare, este o infirmitate…

Publicată de Rasvan Cristian Stoica pe Luni, 22 februarie 2021


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Vocea de pe Facebook. Omul care minte este în stare de orice ticăloșie. Minciuna este semnul unei dezordini interioare, este o infirmitate morală”

  • Adrian Paunescu a recunoscut intotdeauna in Constanta Buzea o mare poeta.Buzea si Blandiana au fost cei mari B ai poeziei femininedin generatia ‘ 60.
    Adrian Paunescu a scris altceva. o poezie militanta, pe filonul Cosbuc-Goga. Era lidera, magnetiza, era un poet al cetatii,vesnic nelinistit,contradictoriu,sensibil, autoritar, cu o intuitie fantastica, cu o memorie fara egal , vesnic indragostit de dragoste.Convietuirea cu un asemenea artist este un lung sir de suferinti. Dar la Balanta estetica nu exista decat arta.Eternitatea poeziei nu consemneaza altceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *