În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Vocea de pe Facebook: Șase piloți de Formula 1 au refuzat să îngenuncheze la Marele Premiu al Austriei

NORMALITATE! 👌👏
6 piloți din Formula 1 au refuzat să-ngenuncheze conform ritualului IMPUS DE CĂTRE TEMBELII DE LA BLACK LIVES MATTER. Bravo lor! Și-au făcut asta în condițiile în care Lewis Hamilton și PR-ul său deșănțat au pus o presiune mediatică NESIMȚITĂ asupra oricui din Formula 1 care tindea spre o poziționare normală.
Și ceva ANORMAL în ce mă privește: am ajuns să aplaud gesturi normale , care azi mi se par DE MARE CURAJ!
Abia aștept să aplaud și niște români care se vor opune public tembelismelor impuse de către “defectații” KlauSILĂ&LuCOVID…(Sursa: Pagina Cozmin Gușă)

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Vocea de pe Facebook: Șase piloți de Formula 1 au refuzat să îngenuncheze la Marele Premiu al Austriei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *