Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Vot masiv de încredere al rușilor pentru politica externă a lui Vladimir Putin

Comentarii

14 comentarii pentru articolul „Vot masiv de încredere al rușilor pentru politica externă a lui Vladimir Putin”

  • probabilitatea ca energia descatusata cu ocazia alegerilor din state sa fie folosita in catalizarea nasterii ‘noii lumi’ e uriesesc. caz in care chiar si ele se subordoneaza acesteia.

  • o ‘revolutie mondiala’ frumoasa tuturor !!!
    🙂

  • ‘Singurii care-si doresc infrangerea Rusiei sunt „democratii” americani si europeni.’

    cea care o poate infrange pe rusia e ‘noua lume’. ea stie, de asta a si anuntat public ca ‘noua lume, pe care noi nu ne o dorim, fara noi nu se va naste’
    ‘democratii’ participa la ‘infrangerea rusiei’ in masura in care reusesc sa ‘nasca’ ‘noua lume’ fara ca rusii …sa se prinda :))

    jocul e complex, iar ‘democratii’ au prima sansa.
    de ce? pai pentru simplu motiv ca Civilizatia e un produs Artificial, iar ‘democratii’ au demonstrat pina acum ca le au cu ‘artificializarea’. deci …sint de ai Civilizatiei.
    ailalti, care dau semne ca sint cu Natura, …se ‘misca’ in Civilizatie!, care e un produs Artificial, deci practic ‘joaca in deplasare’ :)))

    fiecare in cuibul sau,
    ‘artificialii’ in cuibul care se numeste Civilizatie,
    ‘naturalii’ in cuibul care se numeste Natura.
    altfel …nu se poate

    ce e mai greu de priceput e, poate, cum de e atat de greu de inteles ca Civilizatia e prin definitie, din nastere!, un produs Artificial, Antinatural?!
    una e Natura, cu totul alta, adica ‘fix pe dos’ e Civilizatia.
    intre Civilizatie si Natura intersectia tinde sa fie multime vida
    ,

    • ‘gaza’ a semanat ‘din start’ cu o capcana ultrasofisticata.
      ce si cum cu ea …greu de deslusit.
      insa exista ‘o mutare’ care incepe sa limpezeasca apele, numele ei e VN.
      totul ar fi ramas in ceata daca nu si ar fi dat demisia. fix in momentul in care si a dat demisia ‘capcana ultrasofisticata’ a capatat o …potentiala motivatie. cum va fi pina la urma …habar n am!, insa pina cin treaba asta nu se lamurese, potentialul nu va disparea, pentru ca el e …ultrapotent.

      daca acest joc se dovedeste real, atunci ce rezulta e ca exista si alte jocuri in desfasurarecare pot fi descifrate…extrem de greu …spre deloc, prin urmare ‘noua lume’ se poate naste si …pe sestache’:))

    • Natura e Creatia
      Civilizatia pune la indoiala Natura, Creatia, in final devenind insasi Antinatura, adica Artificialul, adica Anticreatia.
      esenta Naturii, Creatiei, e Adevarul
      esenta Antinaturii, Anticreatiei, Civilizatiei e Antiadevarul

      Adevarul e Fiul Mintii SI Inimii
      Antiadevarul e Fiul Mintii, doar
      Antiadevarul e o Armonie a Mntii Universului, care ii implineste ‘voia’
      esenta Civilizatiei e Inteligenta Artificiala Cuantica

      esenta ‘noii lumi’ e IA ( cuantica )

      • cei care sustin artificializarea, in fapt transumanismul, au prima sansa sa ajunga sa conduca Civilizatia, care e un produs Artificial
        cei care sustin Natura au prima sansa sa se armonizeze cu Natura ( ‘civilizatii’ nefiind in stare sa faca asta, dupa cum nici ‘naturalii’ n au sanse sa se armonizeze cu Civilizatia, pentru ca nu sint pe masura ei )

        Noua Lume e ‘desavarsirea civilizatiilor’, adica e Lumea Artificiala. n ai loc in lumea asta, care sade sa se nasca, daca esti ‘produs Natural’
        Noua Lume foloseste Pluralul Acumularii, doar, deci ‘inmultirea’ in lumea asta cu totul si cu totul speciala se va face, pesemne, prin clonare…

        Civilizatia s a nascut pentru ca Natura n a fost ‘suficienta. atunci cind ea se va desavarsi, pentru ea Natura va fi …’plenar insuficienta’
        Civilizatia pune la indoiala Natura, zicind ca e mai tare decit ea…
        dar …hei!, deja poti vedea asta cu ochiul liber 🙂

  • @Domnu’ Cristoiu,

    Nu doar rusii sustin politica externa a lu’ Putin.
    O buna parte din americani o sustin. Si China, si India si Africa etc…
    Singurii care-si doresc infrangerea Rusiei sunt „democratii” americani si europeni. Am pus ghilimelele pentru ca una scrie pe eticheta si alta e in borcan…!
    Globalistii sunt mai dictatori decat orice alta grupare ideologica din istorie. Dovada o avem in singura „realizare” pe care au produs-o si sper sa fie si ultima: Pandemia!!!
    Va dati seama ce ar face astia cu lumea intreaga daca ar avea ocazia?…

    • @
      pandemia a fost o constructie extrem de complexa. uite, io spun ca a fost cea mai complexa constructie pe care putut o pune pe masa vreo civilizatie de pe planeta asta.
      alte ‘mutari’, tot din liga asta, si mai si decit asta, …doar civilizatia asta le mai poate face ( macar pentru faptul ca e ‘ultima’ )

      • de unde rezulta ca ‘democratii’, adica cei care au pus la cale ‘pandemia’, devin cei mai capabili ‘punatori la cale’ din istoria civilizatiilor..
        atunci cind ai ‘la masa’ un astfel de jucator …tre sa pricepi din prima care i e potentialul, ca altfel n ai absolut nicio sansa in fata lui.

        • facand ‘galerie’, practic intrand in una dintre ‘echipe’ …te comporti ‘dual’, cu nimic diferit de ‘dualitatea unda-corpuscul’
          in aceasta ‘stare’ e clar ca nu vei putea pricepe ca ‘trump’ e!, si nimic nu i sta in cale …in masura in care ‘corpusculul’ e! si nici lui nu i sta nimic in cale ( in cazul in care ‘trump’ e ‘unda’ :)) ) pentru a pricepe asta e nevoie de ‘a treia componenta’, care e leita ‘celei de a treia componenta a fotonului’
          stand pe acea pozitie poti pricepe, poate, mai clar faptul ca ‘unda’ isi poate schimba…brusc! pozitia cu ‘corpusculul’
          ‘trump’ – ‘vn’ e o exprimare prin superpozitii, caz in care ‘viitorul’ Civilizatiei, care e un produs Artificial devine implacabil in acest sens.

        • dacavn se afla undeva la radacina pandemiei, care a fost cea mai capabila ‘punere la cale’ din istoria civilizatiilor, atunci faptul ca vn si a dat demisia …nu suna bine. deloc. daca ar fi fost vorba despre o avansare ar fi sunat bine. in univers chestiile tind sa sune bine, adica ‘sa se armonizeze cu vremurile’, indiferent cum or fi vremurile…

    • diferenta dintre speranta si nadejde e ca
      in timp ce sperana e cea …de care te agati, deci ea e despre orice, numai despre temelie, nu
      nadejdea e cea pe care stai, e temelia care nu pica niciodata
      deci …sa speram? sau sa nadajduim?!

      speranta e proprie Infinitului,
      nadejdea e proprie luii Zero

      Infinitul doar tinde sa fie Zero, deci Speranta doar tinde sa fie Nadejde

      • astea fiind spuse, ce rezulta e ca crizele pandemice se vor manifesta pina cind vor intra in armonie, definind in acest fel ‘momentul nasterii noii lumi’, deci ‘pandemia’ despre care vorbiti ( si care in fapt a fost o pandemie de reactiuni plenar disproportionate ) nu e o manifestare singulara, …se va mai naste si ‘a doua oara’, tragandu le si pe celelalte dinamici pandemice dupa ea

  • Doi se bat și al treilea câștigă! I-a lămurit Piedone pe toți savanții gânditori din alianța de la guvernare.
    Între timp, în țară, partidul de opoziție cel mai puternic din parlament se consolidează. Vor fi surprize mari la alegeri.
    Dacă s-a învăța istorie serios și la noi și în restul lumii nu ar mai exista nicio discuție privind realegerea lui Putin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *