Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

AUR câștigă în sondaje pentru că e singurul partid de Opoziție din România

Comentarii

14 comentarii pentru articolul „AUR câștigă în sondaje pentru că e singurul partid de Opoziție din România”

  • Maestre va dati seama ca sifiliticul de Barna a candidat la presedintie? Va dati seama cata lipsa de cadre au baietii din padure daca l-au pus pe asta care fura de la invalizi? Daca o aduc pe sifilitica de Kovesi in ie? Tot e bine pt ca inseamna ca in cativa ani scapam de tradatori! La Ciolos bubosul carator de geanta si nepot de securist este simplu. Va rupe Reperul!

  • Nu prea cred, sunt prea molâi.

  • Castiga degeaba in sondaje fiindca o sa ramana mereu in opozitie. Nu poate ajunge la 50%.

  • Nu va mai agitati cu alegerile. Regizorii au hotarat deja scenariul si actorii urmatorului film. Parlamentul national a devenit deja irelevant precum e si cel european. Interesant va fi doar cate foci vor aplauda spectacolul, crezandu-se bagate in seama.

  • Nu m-am așteptat să văd câtă lume din absolut toate domeniile, naționalitate, religie, profesie sau meserie să fie atât de nemulțumită de actualii politicieni de la putere care efectiv au distrus țara și cărora nu le pasă decât de scaunul lor.
    Așadar AUR va câștiga pe fondul nemulțumirii generalizate și a umilirii cetățenilor pe care îi cred proști.

  • pe vremea Marelui Reflux cea care uneste e doctrina.

    nu mai aperi, spre exemplu, Romania, ci un crez.

    pe vremea Marelui Reflux crezuri mai sint doar doua si ele se rezuma in Drepturile Naturale si Dreptul la Artificializare. poti cauta pina nu mai poti, n ai de unde sa mai faci rost de altele.

    tara e un efect, cauza e una dintre cele doua doctrine. deci nu mai vorbim despre tara, despre tari, ci despre Drepturile Naturale, despre Drepturile la Artificiale.
    atunci cind spui: Aparam Romania! …deja vorbesti despre un razboi, despre atac si aparare. daca protejezi Drepturile Naturale …nu mai e vorba despre absolut niciun razboi, pentru ca tu protejezi …armonia cu Dinamica Naturii.

    singura doctrina Non, pe Vremurile astea si oricare altele, e cea care sustine Drepturile Naturale.
    aceasta doctrina nici macar nu s-a manifestat ca atare pina acum, pentru ca a fost asimilata cu Bunul-Simt.
    putinta de a Artificializa, proprie acestor vremuri si care vine la pachet cu editarea genetica, in fapt cu Anti(Bunul-Simt), a pozitionat Drepturile Naturale ca doctrina.

    Noua Lume, asta care sta sa se nasca si despre care vorbesc toti, cu SUA, Rusia si China in frunte e una …Nou-Nouta. n avem ce cauta pe un alt palier cit timp Vremurile sint despre Drepturile Naturale si Dreptul la Artificializare.
    insa putem incerca, daca asta ne e dorinta.

    asa, cind vorbesti despre Drepturile Naturale si Dreptul la Artificializare ,…de departe poate ca pare a fi ceva complicat, insa pentru poporul roman e o chestie banala.
    pentru polarizarea asta, ‘Dreptul la Artificilalizare VS Drepturile Naturale’ a fost gradinarit de cind e el.

    vremea partidelor politice a trecut, acu’ daca ea a trecut …aia e. pe Vremurile astea ‘partidul’ e tot una cu Natura.
    sau cu Antinatura, cu Artificializarea, daca asta e dorinta.

    s-ar putea spune ca pe Vremurile astea se face politica …la cel mai inalt nivel posibil. si se poate spune asta pentru ca nivelul e fix Nivelul, politica ‘in Lume’ ajungind sa fie leita ‘politicii Creatiei’, pentru ca Artificializarea pune la indoiala chiar Dinamica Naturii.

    • suveranitate, patriotism, nationalism, …sint Definitii expirate.
      ele au devenit actiuni, deci sint generatoare de reactiuni. prin urmare nu mai pot fi folosite pentru ca au expirat, nu mai au potential pentru echilibrare, ci doar unul generator de dezechilibru.

      prin urmare solutia mai e doar una:
      patria devine Patria, adica Natura.
      natia devine seva Naturii,
      suveranitatea devine una cu Drepturile Naturale.

      acest popor a fot Gradinarit, peste generatii, pentru a se armoniza cu Doctrina Naturii, care se suprapune peste Drepturile Naturale ( acestea neavand nimic impotriva Dreptului la Artificializare dupa dorinta, daia nici nu genereaza reactiuni, deci poate fi asumata plenar )

      • faptul ca lumea se inghesuie pe o singura banda e pentru faptul ca se incurca suveranitatea, patriotismul, nationalismul cu Marele Reflux.
        Natura e ‘patrie’ pentru unii, insa si Antinatura e ‘patrie’ pentru altii, tot ce se cere e ca fiecare sa si asume ‘patria’ cu care se armonizeaza.

        Dreptul la Artificializare e si el o dorinta si e dorinta multora, nicio grija. In final doctrina asta va avea cei mai multi adepti.
        Drepturile Naturale vor deveni desuete, retrograde, insa asta nu inseamna ca cei care si doresc o astfel de rinduiala sa nu si implineasca dorinta.

        astazi se intampla ceva uimitor, Dreptul la Artificializare se impune indirect, folosindu se de Drepturile Naturale.
        Dreptul la Artificializare e o doctrina intr atat de potenta incat se poate dezvolta dupa dorinta, Drepturile Naturale facand asta fix la fel.
        in final fiecare om sa aleaga dupa cum doreste,pe una sau pe cealalta, insa la acest Nivel dorinta, deci alegerea, e de bun-simt sa se manifeste liber, prin urmare ambele doctrine au, in mod absolut, toata libertatea de exprimare.

        deocamdata Dreptul la Artificializare e inserat in Realitate sub umbrela Drepturilor Naturale.
        Drepturile Oamenilor sint doua mari si late:
        -Drepturile Naturale
        -Dreptul la Artificializare.
        asta e tema fundamentala a Vremurilor, ca a aparut un nou soi de Drepturi ale Oamenilor, or daca tot a aparut pe ogor, …
        Sa fie definit!

        e treaba oamenilor care le va fi alegerea, in care dintre cele doua barci se urca,
        insa e fundamental sa fie definite aceste doua barci,…pentru ca ele deja exista!, nu de alta

        • Dreptul la Artificiale sint Drepturi ale Omului, nu Drepturi Naturale.
          Între Drepturile Naturale și Dreptul la Artificializare nu exista intersecție, ori Intr o barca ori în cealaltă.

          cum vine asta?, …Artificializare in baza Drepturilor Naturale?!:))

  • Așa a câștigat și PRM_ul și a făcut NIMIC in Parlament!
    Vom strica voturile și pe acești gargaristi in frunte cu Simion, care nu are nici măcar o realizare până acum în meseria lui și în politica!!
    Singura lui realizare este că a făcut o afacere bună in urma nunții.?

  • IPS Andrei Andreicut nu e trotinetist, ci un individ nefericit care are los cojones in maini straine . Cred ca la fel si PF Daniel.

  • ia ca ia, dar a incalcat cutumele bisericicesti si a mers imbracata in blugi.

  • Ca e bine cu nu va fi bine ,e singura alternativa la vot,dupa cel mai mizerabil guvern și parlamentari,președinte ,de dupa 90:USR-PSD-PNL,ar trebui publicate liste cu parlamentarii din ultimii 3ani și nu ar trebui votați niciunul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *