Gîndul de joi, 31 decembrie 2015

Tinerii au vrut să-şi ia țara înapoi şi n-au reuşit. Klaus Iohannis vrea să-şi ia casa înapoi și va reuși!

Prin Casa de avocatură Mușat și asociații, Klaus Iohannis a depus pe 27 noiembrie 2015 constestație în anulare la Decizia definitivă a Curții de Apel Brașov prin care i-a fost luată una dintre cele șase case pe care le deține în Sibiu de pe vremea cînd era primar.

Pe 12 noiembrie 2015, Curtea de Apel Brașov a constatat că actele prin care Carmen Iohannis, consoarta lui Klaus Iohannis, proclamată ca Răvășitoare de tulnicarii mediatici prezidențiali, a pus mîna pe casa din Sibiu au fost falsificate de secretarul primăriei Porumbacu de Jos (Sibiu), infracțiune pentru care respectivul funcționar a fost condamnat la un an închisoare cu suspendare.

Infracțiunea comisă de Carmen Iohannis cu complicitatea soțului – primar al Sibiului – are toate notele unei infracțiuni primitive, gen furtul unei poșete după ce victima a fost lovită cu o bîtă în cap.
Carmen Iohhanis a devenit moștenitoarea unui sibian proprietar a două case în centrul orașului și prin aceasta ea a revendicat casa respectivă. Numai că între ea și proprietar, răposat în 1969, nu era o legătură mai mare decît între Marele Zid Chinezesc și Para Mălăiață care stă să cadă în gura lui Nătăfleață!

Cînd am citit despre escrocheria asta primitivă, m-am gîndit cum mi-ar fi stat mie să aranjez cu primarul din Boloteşti să mă facă fiul din flori al moşierului care a deținut sute de hectare de vie în zonă.

Așadar, Klaus Iohannis vrea să-și ia casa înapoi.
N-are importanță că același Klaus Iohannis măcăne pe întinsul poiatei de la Cotroceni că deciziile Justiției sunt literă de lege, el angajîndu-se să apere independența magistraților pînă-n pînzele albe.
Cînd e vorba de bunul lui, chiar și de cel obținut prin escrocherie, pentru Klaus Iohannis deciziile Justiției nu mai sunt literă de lege.
Mai mult ca sigur, Președintei Completului de la Curtea de Apel Brașov, Secția Civilă, care a cutezat să-l deposedeze pe Klaus Iohannis de casa din centrul Sibiului, din care el obține, în chip chiaburesc, bani frumoși din chirie (30.000 de euro în 2011), SRI-ul i-a pus deja microfoane și în tubul de ruj, ca să vadă dacă n-are legături cu teroriștii, iar CSM se pregătește s-o ancheteze pentru abateri disciplinare. Asta dacă nu cumva Codruța Kovesi nu s-a grăbit s-o ia înaintea lor, pritocindu-i un dosar judecătoarei!

De observat în legătură cu contestația în anulare următoarele:
Presa, intrată în proprietatea Binomului SRI- DNA, cu mici excepții a trecut sub tăcere pînă și știrea despre depunerea constestației. Despre comentarii critice, n-are rost să mai vorbim!
Constestația în anulare urmează anunțului făcut chiar de Klaus Iohannis pe 15 noiembrie 2015 în cadrul interviului dat TVR:
„Această soluție după părerea mea nu e bună, mă nemulțumește și împreună cu avocații căutăm cele mai bune căi pentru a contesta aceasta soluție”.

Casa de avocatură Mușat și asociații face parte din clientela lui Klaus Iohanis. Prin ea a obținut Klaus Iohannis sentința favorabilă în procesul cu ANI. Casa de avocatură respectivă a fost binecuvîntată de Klaus Iohannis la sărbătorirea unei aniversări.

Carmen Mușat, nevasta celui care a înființat și conduce această casă de avocatură, Gheorghe Mușat, Carmen Mușat, e șefa colectivului care i-a scris lui Klaus Iohannis cartea Pas cu Pas.
Ca să vezi îmbîrligătură!
În 2005, cînd a izbucnit Scandalul Casei din Mihăileanu, Traian Băsescu a dus o întreagă bătălie mediatică pentru a face față campaniei de presă.

Decizia Curții de Apel Brașov în cazul casei dobîndite de Klaus Iohannis prin fals în acte a fost trecută sub tăcere.
A fost trecută sub tăcere şi reacția lui Klaus Iohannis, care s-a mulțumit să conteste decizia judecătorească definitivă, anunțînd c-o va contesta în anulare.
Şi a contestat-o.
Reacția presei, a societății civile, a tinerilor frumoşi şi liberi, cum le-a zis Trustul de presă al Binomului, celor mobilizați de Servicii pe Facebook?
Egală cu vîrîrea capului în nisip!

La un dialog de la B1Tv, am abordat cu Sabin Orcan plecarea lui Klaus Iohannis într-un nou Concediu, de Crăciun, în Florida.
Pe lîngă neobrăzarea de a nu face Crăciunul în țară, cum e tradiția în toate țările democratice, petrecerea Crăciunului în Florida ridică următoarele întrebări:

  1. Cine-i plăteşte cuplului Iohannis acest nou concediu de lux? Dacă nu statul român, atunci care persoană e atît de generoasă încît să scoată din buzunar o sumă frumuşică? Sau poate e vorba de o persoană care va fi răsplătită cu un contract pentru generozitatea ei?
  2. Deplasarea unui preşedinte şi pentru atîta timp în Florida reclamă o cheltuială babană de la buget pentru tîrla de SPP-işti şi consilieri. De ce trebuie să ne coste ațît de scump o Rață mecanică?

Obişnuit cu politicieni posdecembrişti preocupați de Ce spune opinia publică şi prin urmare deosebit de atenți la faptele şi cuvintele lor, mi-am zis că poate Klaus Iohannis e pur şi simplu un politician amator.
În emisiune mi-am dat seama că alta e explicația.
Pe Klaus Iohannis îl doare în c.. (a se citi în cot) de opinia publică.
Şi nu pentru că e un nătîng în politică, ci pentru că ştie un adevăr:
El nu depinde de opinia publică.
El depinde de Sistem!
A ajuns preşedinte fără să mişte deget în ceea ce se numeşte bătălia electorală.
De fapt a fost pus acolo de Sistemul instituțiilor de forță din România.

Toți preşedinții postdecembrişti au fost obsedați de ecoul faptelor şi cuvintelor lor în opinia publică.
Asta deoarece toți preşedinții au ajuns la Cotroceni la capătul unei curse electorale istovitoare.
Klaus Iohannis n-a dus nici o bătălie. Cînd candidatul Victor Pont l-a acuzat că şi-a tras, ca primar, 6 case babane în Sibiu, din a căror chirie scoate bani frumoşi, întreaga Presă, mobilizată pe loc, s-a indignat de parcă lui Iisus i s-ar fi reproşat c-a intrat în Ierusalim călare pe asin şi nu pe jos, ca tot electoratul.

De ce?
Pentru că în cei 10 ani de mandat Traian Băsescu a construit unul dintre cele mai solide Sisteme de forță din Istoria României moderne.
Acest Sistem are capacitatea de a face preşedinți şi a-i ține la Cotroceni, de a da jos Guverne, de a pune Guverne după bunul lui plac.

Vreți exemple?
În nu mai mult de două săptămîni un Guvern care administra bine țara, susținut de o Coaliție fără fisură, rezultat al voinței populare exprimate prin vot, a fost înlocuit cu un Guvern personal al lui Klaus Iohannis, alcătuit din persoane obscure, fără trecut, fără viitor, și fără personalitate, niște costume umplute cu o funcție de demnitar.
Unul dintre demnitari – ministrul de Externe – e un matusalemic comunist.
Un altul a plagiat la nivel de Gîgă.

Dar cel mai bun exemplu îl reprezintă prestația lui Klaus Iohannis în cazul Afacerii Casa obținută prin fals în acte.
Traian Băsescu s-a bătut pentru a convinge opinia publică de la noi că n-a făcut nimic ilegal în cazul Casei din Mihăileanu, deși nu fusese vorba nici măcar de un proces, ci doar de o campanie de presă.
Klaus Iohannis nu s-a ostenit nici măcar să se explice, deși o decizie judecătorească definitivă denunța dobîndirea Casei prin fals.
Mai mult, el a criticat decizia judecătorească şi a făcut constestație în anulare în anulare pentru a-şi lua casa înapoi.

De ce?
Pentru că pe el îl doare-n c… (cot) de opinia publică.
N-are nevoie de bătălii mediatice, de explicații date opiniei publice.
Are la dispoziție Sistemul.

Sînt sigur că Klaus Iohannis îşi va lua casa înapoi!
Tinerii au vrut să-și ia țara înapoi și n-au reușit.
Klaus Iohannis vrea să-și ia casa înapoi și va reuși!

Comentarii

La multi ani ,domnule Ion Cristoiu! Felicitari pentru ceea ce scrieti .

Mare facatura Iohannis si nevasta-sa!Nesimtiti!Celelate case n-or fi tot cu falsuri dobandite?

Cazacu Paul Cazacu Paul says:

Nu vi se pare ca astfel s-a instalat linistea in tara asta, nimeni nu mai comenteaza cu tipete si brek news-uri la TV , si in presa scrisa, si ca avem un prizonier la Cotroceni

DA, a fost obligat sa fie presedinte , cred ca este agasat de functia asta ,dar vrea sa stea 5 ani sa-i mai dam o casa . La al doilea mandat nu mai candideaza nici daca-l tinem cu arcanu . Nu cred ca BINOMUL l-a pus , nu cred ca BINOMUL l-a dat jos pe PONTA , el este unealta . CREIERUL ? asta e intrebarea !

sa vedem pana unde merge excrocheria

Laza Tudor Laza Tudor says:

NU DOAR TINERII VOR SA-SI IA TARA INAPOI !!! IN MUN. SALONTA JUD. BIHOR CONDITIA PRINCIPALA DE A FI ANGAJAT IN PRIMARIE ESTE CUNOASTEREA LIMBII MAGHIARE NIVEL BAZA !!!! VEDETI SITE-UL PRIMARIEI PENTRU CONCURSUL DIN 27 SI 29 IANUARIE 2016 .

Tevile de esapament germane , deci falsificete, sunt sprijinite de strainii care i-au cocotat in functii inalte pt a facilita activitetea frauduloasa in tara a firmelor straine. La fel ,barcagiul de NANA e aparat de inchisorile CIA de la noi si de salvarea de la puscarie a criminalului lui Teo Peter ,acel militar-spion al ambasadei SUA. Pt asta trupele suane din Romania au cocotatU o pe proasta de fii-sa europarlamentar.

Iulian Mihai Iulian Mihai says:

Un An Nou mai bun sa aveti,sanatate si zile senine!

”Pe Klaus Iohannis îl doare în c.. (a se citi în cot) de opinia publică.
Şi nu pentru că e un nătîng în politică, ci pentru că ştie un adevăr:
El nu depinde de opinia publică.
El depinde de Sistem!
A ajuns preşedinte fără să mişte deget în ceea ce se numeşte bătălia electorală.
De fapt a fost pus acolo de Sistemul instituțiilor de forță din România”. (I, Crisrtoiu)

IC SA VEDEM CE FACE AICI C A BRASOV VA INCHITE OCHII PAS CU PAS

Lisa Cuta Lisa Cuta says:

Sa speram ca maestrul Cristoiu de aceasta data sa nu aiba dreptate. Nu poate sa se intimple asa ceva, ar fi prea de tot, va fi un mare examen pentru justitia romana, si daca ii da casa inapoi ” domnului meu “, atunci in Romania noastra este o foarte mare problema si eu cred ca romanii sint mult mai multi decit institutiile ( sistemul) care apara o infractiune a presedintelui Romaniei.

Nelu Ion Nelu Ion says:

Acei care i-au scs pe tineri in strada, tot ei ii vor da casa inapoi lui Iohanis, i-au dat numa de inteles ce pateste daca nu-i cuminte !!!

Sarbu Iulian Sarbu Iulian says:

Mutul si sase case ?

Vasile Lazar Vasile Lazar says:

am luat tzepa si cu Iohannis asta !,,,, din pacate !

Iosef Nevo Iosef Nevo says:

excelent maestre la multi ani pacat ca nu se va intampla nimica.timpurile vechi sau instaurat din nau in care servicile controleaza tot sigur de data asta cu fata umana

La mulţi ani, Maestre Cristoiu!

Adrian Tatu Adrian Tatu says:

<3 LA MULTI ANI,2016!===1 11*===“ADONAI ELOHIM אל ,DUMNEZEU,ALLAH الله ,M.A.U.este doar UNUL!” <3 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1720161441552006&set=a.1383375478563939.1073741827.100006744996099&type=3&theater <3

Adrian Tatu Adrian Tatu says:

<3 LA MULTI ANI,2016!===1 11*===“ADONAI ELOHIM אל ,DUMNEZEU,ALLAH الله ,M.A.U.este doar UNUL!” <3 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1720161441552006&set=a.1383375478563939.1073741827.100006744996099&type=3&theater <3

curios,,cum nu pot dormi uni noaptea,de grija ,casei lui Iohanis,dar nu spun nimic de milioane de euro detinuti de unii ca Ghita,de presupusa ,spaga,de la Becthel de 80 mil de dolari,de 12 contracte cu statul luate de un singur,parlamentar PSDist,fam lui Ponta,,uitata pt evaziune de milioane de euro,sunt,,zeci,,de parlamentari cu 3-4-5 case in bucuresti,cu valori cu mult mai mari ,dar,nu sunt interesanti,,PSDisti au pus ,,tunul,,pe Iohanis,,deci planul de ,,defaimare,,a inceput,conform cum era planificat…

Am impresia ca justitia damboviteana incepe sa re-devina o forma fara fond.Prea multe arestari ,iar solutii definitive ioc si tare mi-e frica sa nu fie din nou o perdea de fum,ca prea e o liniste deranjata doar de zgomote controlate.

Ioan Stan Ioan Stan says:

Multumesc domnule CRISTOIU pentru tot ce ati spus ,scris in anul 2015 ,LA MULTI ANI !

Ioan Pridon Ioan Pridon says:

D-le ziarist comunist,da’ jurnalul Elenei Udrea nu-l mai publici?

Arina Stoica Arina Stoica says:

Adica, ne-am procopsit nu numai cu un presedinte imbecil, mai trebuie sa fie si infractor! ,,Ghinion”! Pe noi si pe tara! Ar fi culmea culmilor si o mare palma peste obrazul romanilor!

Rosu Mirel Rosu Mirel says:

Si . credea ti ca iohannis este nume de neamt?

Ileana Avram Ileana Avram says:

E român pur sânge

Ioan Ion Ioan Ion says:

De mult nu am mai vazut postarile Dumitale , nea Cristoiule…. Nu lasa mafiotii sa cumpere justitia…. Fi cu ochii ageri pe ei,,, ca isi inmultesc casele prin frauda, sarlatanii, acte false… 🙂

Păi dna Livia Stanciu n-a atacat în anulare o hotărâre definitivă? Și a reușit în cazul Rarinca.
Apoi nu e prima dată nici la dl Președinte, nu? A reușit și cu procesul de incompatibilitate !
E deja o practică în justiția noastră. Depinde cine ești și ce funcție ocupi în Stat !

Nu judecătoarea Stanciu ci DNA-ul a atacat hotărârea. Rarinca trebuia să fie condamnată ca să o spele pe Stanciu.

Corect. Aveți dreptate. DNA-ul a atacat hotărârea pe post de casa de avocarură a dnei Stanciu. Un fel de casa de avocatură Mușat & restul.

Aşa şi? Esti demult expirat domnule!

ai dreptate ..si ce daca ? si ce daca avem un hot presedinte?? CE DACA?

Si televiziunile tac….?!!!

Marsilia, marele port de Provence – partea I

Cel care merge la Gara de Nord
Un James Bond prea British
Am dat mîna cu Ramon Castro, fratele lui Fidel Castro | 7. Fidel, un copil nelegitim, făcut de taică-său cu servitoarea
Sentinela despre Rebeliunea legionară
Cu Ion Cristoiu prin infernul contemporan | 13. Focurile au fost bine ţintite, făceau parte dintr-un scenariu