Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

În fine, neamțul a pus mâna pe drogul favorit: pistolul

Comentarii

21 comentarii pentru articolul „În fine, neamțul a pus mâna pe drogul favorit: pistolul”

  • La mulți ani cu sănătate !

  • La multi ani,sa va dea D-zeu sanatate si ani multi,ca sa va puteti termina proiectele!

  • Am aflat că Rareș Bogdan zis și Rolex sau pătrunjel vrea să ajungă primarul Bucureștiului. PNL îl pregătește pe el sau pe Sebastian Burduja.
    Doi milionari. Mă întreb ce dreq le mai trebuie!?
    Cred că Rareș Bogdan, ca orice țăran, preferă Brussels.
    Apropos de Rolex și pătrunjel, nimeni nu a observat pungile de hârtie aduse de Rareș tocmai de la Brussels ca să ne învețe treaba cu ecologia adik fără plastic la morcovi și cartofi.
    Păi cine dreq a mai pomenit pungi de hârtie la piață!? Mă gândesc că poate i-au rămas de la costumul de haine…
    Înțeleg că Burduja are înțelegeri cu USR, au fost voci care au spus că a finanțat mitingul diasporei din 10 august, și în general toate mitingurile contra PSD.
    Marinel Burduja (Bancorex) tatăl, este în prezent administrator al ALRO Slatina, on om controversat.

  • De când armata israeliană a înconjurat cu tancuri spitalului al-Shifa a apărut o poză cu bebelușii prematuri scoși din incubatoare din lipsă de curent.
    Acum a apărut și un videoclip.
    E una să vezi o asemenea poză și alta să vezi și să auzi niște mici ființe umane, de doar câteva zile, care se zbat pentru aer și căldură și care plâng.
    E îngrozitor!
    Cum ai caracteriza oameni care cauzează o asemenea brutalitate irațională decât că sunt animale descreierate!
    *
    Situația de la spital.
    Martorii au raportat că au văzut miercuri tancuri și soldați mascați în spațiile spitalului în jurul orei 3 dimineața, în timp ce pacienți și civili au rămas prinși în interior.
    Miercuri Forțele de Apărare Israelului sub pretextul că sub spitalul al-Shifa se află un comandament Hamas au pătruns cu forța în incinta complexului.
    O întreagă clădire a Spitalului al-Shifa, clădirea cabinetelor specializate, a fost complet avariată din interior.
    Forțele israeliene au aruncat în aer un depozit pentru medicamente și echipamente medicale în interiorul spitalului.
    Armata israeliană au demolat pereții dintre camere și toate echipamentele medicale din interiorul clădirii au fost complet distruse.
    Un jurnalist din spital, care lucrează cu agenția de presă AFP, a declarat că soldații israelieni interogau oameni miercuri dimineață, printre care pacienți și medici.
    “aproximativ 200 de persoane legate la ochi, interogați și duși în zone necunoscute; soarta lor este necunoscută. Martorii din spitalul cu care am vorbit au spus că trupele israeliene au început cu 30 de persoane care au fost dezbrăcate de haine și duse în curtea spitalului. Mai multe persoane au fost luate după interogatoriu, legate la ochi și grupate”.
    Au fost folosite grenade fumigene pe coridoarele spitalului care au înecat pacienții și personalul medical.
    *
    Miercuri seara, Forțele de Apărare Israelului au lansat un videoclip care arăta o parte din materialul recuperat dintr-o clădire din cadrul marelui complex spitalicesc (arme, grenade, muniție etc.).
    Te-ai fi așteptat să vezi un ditamai depozitul (dacă ar fi fost într-adevăr centrul operațiunilor Hamas) plin până în tavan cu cutii metalice pline de arme.
    Dar aiurea, ne-au arătat, într-o încăpere de mărimea unui veceu trei arme și două grenade (!!).
    Deci, eșec total în confirmarea afirmațiilor lor cu privire la prezența Hamas în spital. Minciuni pe toată linia.
    Israelul urmărește de fapt să facă una cu pământul toată Fâșia Gaza și spitalul plin de pacienți îi încurca. Asta-i tot. Ca drept dovadă e că și sudul e bombardat zilnic.
    Vor exterminarea totală palesinienilor și ocuparea Gaza.

  • @Maestrul Cristoiu
    Germania se inarmeaza , insa nu mai are nemţi.
    @Generalul Paton
    Dainuie de 3000 o intelegere gresita a termenului “poporul ales“ . Cand Domnul l-a ales , nu cred ca a trisat sa-si fi luat sarcina cea mai usoara. Nu i-a ales pe cei mai buni , ci pe viceverşi (Goma dixit) (“N-am venit să chem la pocăință pe cei neprihăniți, ci pe cei păcătoși.”-Luca 5:32). Sarcina Sa e grea si vedem asta din evenimentele zilelor noastre si din studiul istoriei . Deci , drumul e lung. Poate ca d’aia a si fost inventata eternitatea. Deocamdata , Domnul ii foloseste “intru certarea noastra”.

  • M-am plimbat și eu și cu metroul de Moscova, cel mai frumos din în lume, în care, fiecare stație este o operă de artă plastică și tehnică!
    Nu ne-ați povestit cu obiectivitatea Dvs inegalabilă despre plimbăreții de top – activitatea safari…

  • Metroul moscovit e ceva fabulos,marmura ,statui de bronz, fiecare stație e un muzeu de arta,linii de metrou pe mai multe nivele .

  • LA MULȚI ANI și MULȚUMIRI!

  • La mulți ani domnule Cristoiu!

  • nu felul in care nemtii au incercat sa si implineasca dorintele e important, ci chiar dorintele sint cele care conteaza in mod fundamental

    pe vremurile alea ….razboiul clasic era singra varianta prin care dorintele lor puteau fi implinite.
    acum …ce sa i faci, aia e, ‘razboiul mondial’ si a consumat definitia, nu mai are. deci asa ceva nu mai exista, nu ai e posibil.

    problema de rezolvat e asta: care e calea pe masura vremurilor astea pe cale nemtii ar putea sa si implineasca dorintele?

    dorintele care i au manat pe nemti in razboaiele mondiale si care au ramas neimplinite se vor implini negresit, …cine mai stie pe ce cale.
    insa sa plece la razboi clasic impotriva altor state…asta nu se mai poate.

    • „Politica rasială a Germaniei Naziste a fost un set de politici și legi implementate în Germania Nazistă (1933-45) și fundamentate pe o doctrină rasistă care susținea superioritatea rasei ariane. Doctrina era formată din programe eugenice⁠ prin care se urmărea igienizarea rasială și exterminarea celor considerați untermenschen”

      cu IA la butoane ramane de vazut cum se implinesc acest tip de dorinte, …’superioritate rasiala’, ‘igienizare rasiala’, ‘exterminarea subumanilor’, …

      unele dorinte ale germaniei naziste s au implinit, altele au ramas neimplinite, insa …si au aratat fata. tocmai daia am si aflat despre ele. daca tot am aflat …e bine sa uam in seama faptul ca dorintele, odata manifestate, se vor implini negresit, chiar daca ar dura pina la ultima suflare a Civilizatiei

      in orice caz Noua Lume va veni la pachet cu un nou om, cu un om superior, cu un om artificializat, pina la urma cu antiomul.
      ‘superioritate rasiala’, ‘igienizare rasiala’, ‘exterminarea subumanilor’, …n au disparut. doar s au cizelat armonizindu se cu vremurile.
      la un moment dat vom mai auzi de grozaviile astea, iar momentul e chiar ‘vremea Metamorfozei’, adica asta.

      nu ‘pistolul’ e ‘drogul nemtilor’, ci ‘noul om’, ‘rasa pura’

  • la un moment dat in ‘noul tip’ de raboi se manifesta un offside capital. din cite se poate intrevedea…

    ulterior unul dintre combatanti, cel aflat in offside, sfarseste prin a si consuma intreaga energie, aceasta fiind si tinta ‘noului tip’ de razboi, sa consume plenar energiile potentiale conflictuale

    asa ca ramane de vazut cine va ramane in offside in cele doua razboaie ‘de tip nou’, mai cu seama in ‘noul razboi’, pentru ca in ‘vechiul razboi’ deja se vede cam clar cine a ramas, deja, in offside.

    • ‘vechiul razboi’ se va termina cind unul dntre combatanti isi va consuma plenar energia. ce s o alege de limbile vorbite prin zona aia pesemne ca vom afla dupa acest moment

  • Maestre istoria cred ca ar trebui rescrisa. Cu toti am fost ostracizati de ce au patit evreii in al doilea razboi mondial si am uitat de fapt un lucru si anume ca toate popoarele au avut mari probleme cu ei. Spania de exemplu a emis un decret pe la 1400 in care era interzisa intrarea evreilor la acea vreme neexistand vize. Te asteptai de la un popor care a patimit atat de mult sa manifeste mai multa empatie fata de viata oamenilor. Se pare ca Hitler nu a gresit cu lagarele in care i-a gazat. Nu sunt de acord cu asa ceva dar fara suparare chiar au meritat si merita in continuare. Europa m-a dezamagit de cand am intrat in UE dar ca acum niciodata. Suntem niste nesimtiti si vom fi foarte mirati maine cand ne va exploda autobuzul in care calatorim de ce ni se intampla. Rusine lume civilizata. Si nu stiu ce dumnezeu a hotarat ca jidanii sa fie popor ales dar al meu nu e. Eu de cate ori o sa am un evreu in fata o sa scuip si o sa trec pe trotuarul celalat. Daca cade in fata mea nu voi suna la 112. Apropo, „prietenul” dumneavoastra Razvan Dumitrescu justifica bombardarea unui spital prin faptul ca oricum nu aveau cum sa mute bolnavii in alt spital. Ce mananca oamenii astia? Asa sa-i ajute dumnezeu, sa-i cada un obuz in cap, si ala ratacit!!!

  • La Multi Ani Domnule Ion Cristoiu!!!
    Toată Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
    Valentin-Ionut Constantinescu

    • Like!
      🙂

      • @Online
        „Perspective economice sumbre: Mai mult de 83.000 de firme au grave dificultăți financiare” adevărul.ro
        Seara Frumoasa Online!!!
        vali
        🙂

        • daca tot sintem in plina revolutie mondiala parcurgind spatiul dintre Natural si Artificial, dintre ‘doua sisteme’, fix cu doua sisteme ar trebui sa lucrezi.
          ar trebui disponibilizat si ‘noul sistem’, chiar daca e inca in gestatie.
          de ce?
          pai pentru un motiv fundamental, tarele vechii lumi n au ce cauta in Noua Lume. cei care nu fac transferul …vor muri.
          de unde rezulta ca in curind vom auzi si despre ‘noul sistem’

          actualele sisteme sociale sint pe moarte, n ai ce sa le mai faci. si sanatos de ai fi, faptul ca folosesti sisteme sociale aflate pe moarte …te omoara si pe tine.

          transferul asta e unul grandios, pina la urma, pentru ca se face ‘in direct’, in timp ce unul dintre sisteme moare

      • @Online
        https://panorama.ro/concedieri-it-romania-criza-tehnologie/
        12 Februarie 2023
        Noapte ? Buna Online!!!
        vali
        🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *