Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Soția lui Zelensky – pe prima pagină a revistei Vogue!

Comentarii

12 comentarii pentru articolul „Soția lui Zelensky – pe prima pagină a revistei Vogue!”

  • Vă mulțumim pentru un jurnal video și un editorial superbe, Maestre Ion Cristoiu ! Vă așteptăm în continuare cu editoriale, jurnale video și podcasturi interesante care ne prezintă adevărul și ne clarifică multe dintre tainele lumii în care trăim și care ne-o arată exact așa cum este ea în realitate și nu cum încearcă să ne-o distorsionezea așa- zisele știri false -fake news – sau știrile de senzație !

  • Bine v-am găsit, Maestre Ion Cristoiu ! Am văzut poza doamnei Zelenski ! Este o femeie foarte frumoasă, superbă ! Nu ar trebui să fie cineva invidios pe frumusețea ei, că este ca și cum am fi invidioși pe propria noastră tinerețe și este păcat! „Ce este frumos și Lui Dumnezeu îi place !”Problema este alta ! O femeie care are copii vrea și ea să se relaxeze la un moment dat ,dar probabil că are timp suficient dacă pozează si atunci observația dumneavoastră este pertinentă, Maestre ! Cu frumusețea și cu zâmbetul ei ,doamna Zelenski ar putea strânge o grămadă de fonduri pentru a-și ajuta propriul popor, dacă nu cumva o face deja și nu știm noi ,așa cum multe lucruri adevărate despre războiul din Ucraina și evenimentele de azi din lume ne parvin tuturor cu o oarecare întârziere ! Vă mulțumim pentru un editorial foarte frumos și foarte interesant ,superb ,absolut minunat, Maestre ! Toate cele bune vă dorim !

  • https://twitter.com/Carene1984/status/1552214318497894401?t=0wkByPg-s-MQd7DHDpZGGg&s=19
    Iata si scenele din timpul shootingului cu cucoana .Cred ça e stupid si reprezinta o lipsa de respect la adresa propriilor cetateni déjà.

  • In stanga saci cu nisip, in partea de sus unde sunt scarile, saci cu nisip. E un adapost la subsol. Aceasta este poza din care au decupat ce se vede pe coperta. O gasiti pe site la vogue. Cei care nu au vrut nu au gasit-o. Are poza si printre soldati, ca sa fie domnii si doamnele linistite. E intrebata cu ce s-a ocupat de cand a inceput razboiul si raspunde ca mai mult cu copiii. Trebuie sa ii mute dintr-un loc in altul din motive de securitate. Aveti copii? Ce stie sa faca pe timp de pace: arhitectura si scris.

  • Exagerat de frumoasa, declar invidia acceptabila.

  • Carnea de tun e la reduceri….Comunicatul oficial,
    https://mfa.gov.md/ro/content/precizari-de-presa-8 face vorbire despre această acțiune https://www.bitchute.com/embed/cZJzNwhBf7pc/ în care a fost folosită o dronă Switchblade. Cei ce au folosit drona, împotriva unor civili, au simțit nevoia sa se laude pe medii de socializare. Cred că e la modă, o tendință surprinsă și în Vogue, https://www.vogue.com/article/portrait-of-bravery-ukraines-first-lady-olena-zelenska .
    Să nu uit, din ce am aflat, cel decedat in atacul cu drona se numește Ivan Surdu și cel spitalizat, Vasile Culiș. Pictoriale la Troebortnoe, nu se fac.

  • Apropo de V Orban. Acesta joaca in teren in Liga Mare, ai nostri sparg seminte la peluza!

  • Maestre, la mare, în acest an, erau o mulțime de ucraineni incorporabili pur și simplu în concediu în timp ce televiziunile noastre urlau de ce e in țara vecină. Ba chiar erau supravegheați de un polițist român de la antidrog în civil…
    Am stat de vorbă cu o dnă din Kiev cam de vârsta mea care ocupa o funcție de conducere la o multinațională în București; am întrebat-o dacă au casa întreagă la Kiev, au utilități și care e atmosfera la ei. Toate sunt funcționale inclusiv restaurantele, barurile, piscinele, viața merge înainte … Deci ce să crezi?!
    Cât despre dna ce a pozat în Vogue, atâta poate, atâta face…
    Discursul lui V. Orban nu a fost citit de conaționalii noștri care din nefericire ocupă vremelnic un post de conducere, motiv pentru care și consumă diverse produse nealimentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *