Marcel Ciolacu: Voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Social Democrat şi în acelaşi congres se va alege şi candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de preşedinte

100 de zile până la JO marcate prin apariția medaliilor

Au fost marcate 100 de zile până la ediția de iarnă a Jocurilor Olimpice, Beijing 2022.
În cadrul unei solemnități care a avut loc în China au fost prezentate medaliile ce se vor acorda primilor trei clasați la fiecare probă.
Medaliile au fost lansate cu denumirea „Tong Xin” = adică „Împreună ca unul” în limba chineză.

Ca parte a sărbătoririi celor 100 de zile, Comitetul de Organizare de la Beijing (BOCOG) a dezvăluit designul medaliilor care vor fi acordate la Jocurile care se vor desfășura între 4-20 februarie 2022.

Medaliile sunt compuse din cinci inele concentrice. Designul se bazează pe pandantivele din jad chinezesc, cele cinci inele reprezentând spiritul olimpic pentru a aduce oamenii împreună și splendoarea Jocurilor Olimpice de iarnă care este împărtășită în întreaga lume.

În conformitate cu principiile BOCOG, de a oferi Jocuri Olimpice „raționalizate, sigure și splendide”, forma medaliilor de aur, argint și bronz este simplă și clasică, seamănă cu medaliile cu incrustații de jad de la Jocurile Olimpice de vară din 2008 și prezintă Beijingul ca primul „ Oraș Olimpic Dual” care găzduiește atât Jocurile de vară, cât și cele de iarnă.

Cele cinci inele olimpice sunt gravate în centru pe partea din față a medaliilor unde sunt gravate și cuvintele „XXIV Jocurile Olimpice de Iarnă Beijing 2022”, înconjurate de modele de gheață, zăpadă și nori.

Pe spate se află emblema Jocurilor Olimpice de iarnă Beijing 2022, care este plasată în centru, unde este gravat numele chinezesc complet al Jocurilor Olimpice de iarnă Beijing 2022 (北京2022年第24届冬季奥林匹克运动会).

Tot pe spate este și numele probei la care a fost câștigată medalia, gravat pe inelul exterior.
Inelul este concav, ceea ce reflectă designul tradițional al pandantivului din jad. Modelele sculptate pe inele sunt toate bazate pe modele tradiționale chinezești.
Medaliile pentru Jocurile Paralimpice de iarnă, lansate și ele fiind inspirate din același concept și folosesc același design ca și medaliile olimpice.
Deci medalii avem. Mai sunt de găsit formula guvernamentală care să treacă prin Parlament și calea de a depăși pandemia.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *