Nicolae Ciucă: Am convenit ca până la soluţionarea acestor probleme să nu îmi depun mandatul şi să îmi asum în continuare responsabilitatea funcţiei de premier

12 semne că te afli într-o relație cu un psihopat periculos

Specialiștii spun că există câteva indicii ale unei relații abuzive, foarte ușor de recunoscut. Am sintetizat mai jos 12 dintre ele. Așadar, cunoști pe cineva care-ți face chestiile de mai jos?

 1. Te face să te simți prost dacă vrei să-ți vezi prietenii/rudele sau să te distrezi.
 2. Nu-ți dă voie să ieși din casă fără aprobare.
 3. Hotărăște dacă ai voie să lucrezi sau nu și îți controlează bugetul.
 4. Vrea să aibă control absolut asupra ta, să-ți dicteze tot ce să faci, spui sau crezi.
 5. E surd la toate întrebările tale și spune că tot ce scoți pe gură e o prostie.
 6. Te pedepsește dacă încalci regulile pe care le stabilește arbitrar și le schimbă întruna.
 7. Îți strigă în gura mare că nu știi ce e mai bine pentru tine (doar EL știe).
 8. Te face în toate felurile și te face să te îndoiești de tot ce crezi sau vezi.
 9. Are tot timpul dreptate, iar tu te înșeli întotdeauna.
 10. Nu pune niciun preț pe sentimentele, sensibilitățile sau nevoile tale.
 11. Te amenință, fie și doar voalat, și îți alimentează senzațiile de teamă și nesiguranță.
 12. Dă vina pe tine pentru toate problemele și nerealizările lui. În general, orice nu e în regulă e doar din vina ta! (Sigur nu te cheamă PSD?)

Dacă ai răspuns „Nu”, gândește-te mai bine. Chiar nu știi pe nimeni? Atunci ascultă o conferință de presă a Basileomorfului de la Cotroceni. Sau a dregătorilor lui mefitici din guvern. Ori măcar declarațiile alienaților din opoziție și ale vracilor de o fățărnicie diabolică din cauza cărora ești obligat să ieși din casă cu botniță. Și pe urmă recunoaște: o să-ți petreci sărbătorile (și anii următori) ca prizonier într-o relație toxică cu cel mai periculos psihopat: statul român.
Mult noroc!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „12 semne că te afli într-o relație cu un psihopat periculos”

 • Oricine are o pozitie de conducere in Romania corespunde tuturor acestor criterii de mai sus(om politic,om de afaceri sau patron,sef,director,middle manager, sef de institutie sau orice sef din Romania,mare sau mic,si asta este comportamentul sau fata de subalterni),toti sunt asa cum se precizeaza in criteriile de mai sus.Practic alea sunt criteriile pe care trebuie sa le indeplinesti ca sa devii sef de orice fel in Romania si asa se si comporta toti cu subalternii lor.Asta este si motivul pentru care peste 4 milioane de romani au ales calea exilului.

  • Acum, daca te uiti la miliardarii planetari, care orisicat sunt si ei sefi la ei acasa, parca nu numai la noi se potrivesc criteriile.

  • Tudi are perfecta dreptate,la noi cum cineva devine nițel șefuț,cum se încadrează criteriilor enumerate mai sus.
   Parca este un adevărat blestem….

 • Mai rau de atat nu se poate. Ba se poate, a spus optimistul. Asa ca, eu raman optimist!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog