Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Rizea a trimis un mesaj în redacții: „Teodorovici a fost chemat pe bune la DNA”

Fostul ministru al Finanţelor Eugen Teodorovici a fost, joi dimineața, la DNA și a declarat apoi că a vrut să asculte mai multe convorbiri dintr-un dosar din 2013, dosar care a fost clasat.
„Eu am făcut cerere către DNA să pot să vin să ascult toate convorbirile despre mine. Discuţia respectivă a fost înregistrată ca urmare a acelei speţe din 2013. A fost la modul general, tot ce vorbeam şi discutam şi probabil şi astăzi la fel, şi foarte bine se face, este ascultat, sunt o persoană publică şi este normal”, a declarat Teodorovici. El a adăugat că „politicieni cu funcţii foarte înalte ar trebui să fie subiectul verificărilor făcute de procurori”.

La scurt timp după asta, Cristian Rizea, autorul cărții ,,Spovedania lui Rizea” a trimis un mail redacțiilor în care a contrazis declarația fostului ministru.
Redăm întocmai mesajul transmis de fostul deputat:

„Sa fi inceput in sfarsit DNA sa lucreze ?
Chiar sa i fi impulsionat atat de tare primul volum din „Spovedania Lui Rizea”?

Pai sa incepem cu audierea de azi 4 iunie:
Eugen Orlando Teodorovici va ia la misto pe voi jurnalistii si pe noi fraierii de romani, spunandu-ne ca audierea nu are legatura cu domeniul politic?! Ba da, Orlando are legatura doar cu tine pentru ca in calitate de Ministru al Fondurilor Europene ai luat in 2013 o spaga de 400.000 euro de la afaceristii Dragos Bilteanu si Najib El Lakis asa cum am si prezentat in cartea mea ,,Spovedania Lui Rizea”!

Mai mult ne ,,aburesti” spunand vezi doamne ca tu ai solicitat sa asculti nu stiu ce inregistrari ?!
Pai cand vreodata vreun politician se va duce dimineata la DNA cu toata presa la usa doar ca ,,sa asculte niste inregistrari” stiind ca acea ,,descindere” va reprezenta pentru el un prejudiciu enorm de imagine in ochii opiniei publice ?! …

2) Referitor la audierea din 3 iunie a liderului ALDE Teleorman ,Sami Calota trebuie sa va devoalez ca are legatura cu dosarul penal in care este implicat ofiterul de politie judiciara prins in flagrant pe data de 2 mai 2020 cand solicita acea spaga de 1.100.000 euro de la omul de afaceri Bogdan Savin , patronul Ager Leasing! De unde stiu asta ?

Pai cel care i a facut plangerea penala lui Bogdan Savin este controversatul afacerist Costel Bucur tovaras de ,,babaroase” ( jocuri de noroc) cu Gigi Becali ! Sami Calota si Costel Bucur sunt foarte buni prieteni petrecandu si vacantele de vara an de an pe plaja milionarilor de la Caelia unde au si pus la cale ,,combinatia” prin care Sami Calota cunoscand foarte bine zona din MAI unde pana de curand a fost consilier ,i l a prezentat lui Costel Bucur pe ofiterul de politie respectiv care a instrumentat alaturi de 2 procurori cazul respectiv !

Iata cum ati mai aflat un mic capitol si din volumul 2 ,,Spovedania Lui Rizea”!
Uneori e nevoie de un infractor fugar ca Rizea , pentru ca opinia publica sa afle ce se intampla chiar zilele acestea in Romanica!”


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Rizea a trimis un mesaj în redacții: „Teodorovici a fost chemat pe bune la DNA””

  • Bre da ăia care au adus miliardele de măști și halate cînd ajung la procorori? I-ar număra Kovesoaica pe toți îmbogățiții lu Corona?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *