Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

În China nu există Certificat verde

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „În China nu există Certificat verde”

  • Universul sustine dinamicile Naturii si dinamicile care o pun la indoiala pe aceasta. Alte dinamici…de unde?!

    Sustinerea e in stil fibonacci.

    In cazul in care dai semne ca nu folosesti potentialul esti pus la indoiala, brusc, sa se arate la fata felul in care esti, capabil de dezvoltare in stil fibonacci sau nu.

    Indiferent daca alegerea ta e Raul, sau ‘Binele SI Raul’, tot plenar esti sustinut in alegerea ta.

    China, de departe, se arata a fi in armonie cu vremurile. Ca ceea ce face e ‘Bibele SI Raul’ sau Raul..habar n am, insa ‘facerea’ e in stil fibonacci.

    Fiind asa, China beneficiaza de armoni.

    Pina una alta..Computerul Cuantic in China creste in stil fibonacci, nu in alta parte, …oficial vorbind, ca habar n am ce s o mai intampla, din acest punct de vedere, neoficial.

    In cazul in care China, care cica a cumparat pamant prin Africa, decide sa se dezvolte pe terenurile astea, acordind cetatenie…oricui se incadreaza in anumite standarde,…o gramada de europeni vor migra, brusc, in locurile alea…

  • Fara cuvinte,Organizare si respectarea regulilor nu inseamna dictatura.Unde nu-i cap vai de picioare.La noi istoric se asteapta cu gura cascata sa pice para malaiata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *